- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Ben pik gördüm çatladı teste devam ediyorum gebelik varsa koyulasiyor ya buradan takip edecem test yapana kadarSen yumurtlama icin mi yoksa gebelik ocin mi yapiyosun?
Walla tatlim benim bi gun once silikti tamamen bi gun sonra cat diye pik yapti .Ay inşallah canım heyecanla beklıyorum az evel sıcaklık bastı acaba yakın mı diye düşündüm
Merak ediyorum bakalım ne zaman olucakDaha var en az 4 gün daha olmaz bence pik
Kaçıncı günde öyle oldu canımWalla tatlim benim bi gun once silikti tamamen bi gun sonra cat diye pik yapti .
Benim bat 9 Mart adete 12 gün kala pik gördümMerak ediyorum bakalım ne zaman olucak
Yumurtlama içim yaptın dımı canım sen bunu. Benim de geçti işte yumurtlama dönemim ama ikinci yumurtam kiste dönmüştü ya, onun üzerinden 5 gün geçti. Onun etkisi mi acabaPik i sayarsam 3. Gün testim yani bugün
Bende o piki merakla bekliyorumMerak ediyorum bakalım ne zaman olucak
Kişiden kişiye değişiyor sanırım canımBenim bat 9 Mart adete 12 gün kala pik gördüm
Ah çok erkenmis daha bekle.canimTam da yumurtlama gününü bilmuyorum ama bol sıvı yumurta akı kıvamında üç gün akıntım oldu o günler değerlendirdik üstünden 6-7 gün geçti negatif çıkıyor demek daha erken
Ay valla benimde kafam karıştıHimmm ay cok supheli bir durumkaldi ki gebelik testlerime bile guvenemiyorum kaldi ki ovu . Ayy insallah tutmustur ve buonun ayak sesleridir
Ama sizin koyulaşmış net canımBende o piki merakla bekliyorum
İnşallah canım umudumuz devamBu ay olur inşaallah ikimizin de
Valla canım başka tipikte de okudum arkadaşın 11 yumurtası varmış Dr söylemiş benimde bu ay 22-24-26 sonda pik oldu ve aradaki günlerde çatladı 26 daha uzun sürdü bence bazımızın birden fazla yumurtası oluyor ve gelişiyor benim Dr unda çok yumurtan var dedi maşallah yani olabilir gebelik yoksa değerlendir ki adete 5 gün var bilemeyiz kan vermedenKızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardanama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız
Ama hic bi belirti yok ya gecen ay pikim 2 gun sürdü sanirim 2 gun daha var benim catlamaya falan seninde belli olmaz benim de gecen ay hep senin gibi silik cikarken ertesi gun birden bire pik yapti şok olmuştum sizinde oyle olabilirAma sizin koyulaşmış net canım
Adetimin 14. Gunu yoktu hicbisey cok silikti yani 15. Gun de bayagi koyuydu.ustteki 15.alttaki 16. GunKaçıncı günde öyle oldu canım
Sizin testin markasi neydi acaba ?Ama sizin koyulaşmış net canım
Oyyyyyy hadi bekle bakalım bende cuma test alıp cumartesi sabah yapmayı düşünüyorumBenim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorumbugun çok acik kahverengi lekelenmem oldu sanki regl olucakmis gibi hissettim insallah yerlesme kanamasidir yumurtlamadan 1 hafta gecti
Canım olay söyle imiş yumurta çatladığı günden 14. gün eğer gebe değilsen adet başlar. yani tabi bu ortalama bir sayı +1 -1 gün olabilir. 12. günde idrarda belli olur diyollaaaYa ben birde şunu anlayamıyorum çatlamadan sonraki günden sayın diyorsunuz ya 12.gün de test yapın diye ee zaten regl zamanıma denk geliyoryumurtlamadan itibaren bugun 9.günüm amacım zaten erken öğrenebilmek eğer ki varsa tabi ki o yüzden bu konuda kafan karışıyor amann saldımm artık ya salı günü yapcam yada pazara kadar ölü taklidi yapcam
+1 benBide ben
Ayyy senin 1-2 gune tamam bence . Yumurtlama masajini yapsan aslinda ise yarayabilir.Bende o piki merakla bekliyorum
İyi iyi kafana takmazsan daha iyi olur bir bakmışsın ovulasyon günün değişivermiş denk gelmişDinleniyorum sayılır eşim ovulasyon dönemi gelemezse ara vermiş olucamistesem de istemesem de çok rahatım diyebilirm ama burada takılmayı seviyorum canım çook sıkılıyor virüs çok varmış yasaklar kısıtlanıyor kimseye gidemiyorum görüntülü konuşuyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?