Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım başka tipikte de okudum arkadaşın 11 yumurtası varmış Dr söylemiş benimde bu ay 22-24-26 sonda pik oldu ve aradaki günlerde çatladı 26 daha uzun sürdü bence bazımızın birden fazla yumurtası oluyor ve gelişiyor benim Dr unda çok yumurtan var dedi maşallah yani olabilir gebelik yoksa değerlendir ki adete 5 gün var bilemeyiz kan vermeden

Ama sizin koyulaşmış net canım
Ama hic bi belirti yok ya gecen ay pikim 2 gun sürdü sanirim 2 gun daha var benim catlamaya falan seninde belli olmaz benim de gecen ay hep senin gibi silik cikarken ertesi gun birden bire pik yapti şok olmuştum sizinde oyle olabilir

Kaçıncı günde öyle oldu canım
Adetimin 14. Gunu yoktu hicbisey cok silikti yani 15. Gun de bayagi koyuydu.ustteki 15.alttaki 16. Gun sanirim bi gun oncesini atmistim hala olmadi diye.

Eklentiler

• F1FA5007-837C-44DC-9F38-B91E253C67EF.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 46
Benim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorum bugun çok acik kahverengi lekelenmem oldu sanki regl olucakmis gibi hissettim insallah yerlesme kanamasidir yumurtlamadan 1 hafta gecti
Oyyyyyy hadi bekle bakalım bende cuma test alıp cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum haber et bana emi
Canım olay söyle imiş yumurta çatladığı günden 14. gün eğer gebe değilsen adet başlar. yani tabi bu ortalama bir sayı +1 -1 gün olabilir. 12. günde idrarda belli olur diyollaaa kafam karışık değil aslında olayı anladım duygularım karışık benim erkenden görmek istiyorum varsa da yoksa da
+1 ben bi göremedim şu lekelenmeyi

İyi iyi kafana takmazsan daha iyi olur bir bakmışsın ovulasyon günün değişivermiş denk gelmiş Ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…