Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay Dr ile yumurta takibi yaptım. O yüzden biliyorum canım. İlk yumurtam 17 şubatta çatladı. İkincisi ise 5 gün önce işte çatladı ve kiste döndü. Başka yoktu zaten ama işte bu hormonlar değişik. Erkenden öğrenme isteğinin önüne geçemiyoruz anacım

Kızlar herkes yumurtlama gününde kasik ağrısı yaşıyor mu ya. Hiçbir belirti yaşamadan yumurtlayan var mı aranızda.
Valla canım ben her yumurtlama dönemimde çatır çatır kasık ağrısı yaşıyorum. Sessiz sedasız olduğunu hatırlamıyorum en azında ikinci çocuğu istediğimiz şu son aylarda hep farkettim ağrılarım vs oldu hep.

Ben geçen ay kasık ağrısı yaşamadım. Sadece göğüs hassasiyeti yaşadım akıntım bile olmadı ama ovu. Testinde pikte gördüm çatlamada
Bende ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı oluyor. Akıntı oluyor sadece. Çoğu kişide belirti olunca bi an şüpheye düştüm bakalım testte gorcez

Belirti mi iyi belirti olmaması mi acaba

Kızlar bende ilk kez denedim bu ay takvimden yumurtlama günü mü takip ettim düzenli adet görüyorum 29 güne bir 6 gün sürüyor bakalım olacak mı henüz hiç doktora görünmedik bu ay olmazsa bebek doktora gitmeli miyim yoksa ne kadar bekleyeyim gitmek için ?

Ben ben ne akıntı ne agri ne bisey hic bi belirti olmuyor
Ama yumurtluyorsunuz değil mi sıkıntı yok benim reglim ağrılı geçer . Dayanilamayacak gibi değil ama ilk gün baş ağrısı gaz sıkışması.bir kaç gün öncesinden meme hassasiyeti şişkinlik Ağrı duygusallık vs tüm belirtiler olur ama yumurtlama dönemi öyle bir şey yok. Sorun yoktur inşallah

Bence doktora gitmek için gebeligi bekleme ön kontrol icin bi git görün aksi bi durum varsa doktor olabilecek icin onlem alir sende dikkat edersin bi sıkıntı cikmaz inşallah en azından bi sorunumuz yok dersin şimdiden hayirli olsun

Teşekkür ederim

Yok ben doktora gittim çok sağlıklı görünüyorsun bi problem yok demisti yumurtlama olmus demişti zaten o doktor kontrolunden sonra ki ay gebelik için ovulasyon yaptim odada sorun yok ama belirtide yok çünkü geçen ay cok dinledim kendimi sendede sorun yoktur için rahat olsun şüphen varsa ufakta olsa doktora git söylüyor zaten :)

Kaç aylık evlisin dr 1 sene olmazsa dr başvurulmalı demişti ben gittiğim zaman canım bende 6 aylık evliyim gitceksende aile hekimliğine git bence hormon testleri için ekstra bişey çıkarsa o senş yönlendirir zaten hastanelerde yeni evliysen ilgilenmezler erken diye yada özel doktorlara gitcen

Tamam canım çok teşekkür ederim bende sadece şeffaf akıntı oluyor ben herhalde yumurtluyorum diye düşünüyordum bakalım ovulasyon testinde gorcez

Ama hic bi belirti yok ya gecen ay pikim 2 gun sürdü sanirim 2 gun daha var benim catlamaya falan seninde belli olmaz benim de gecen ay hep senin gibi silik cikarken ertesi gun birden bire pik yapti şok olmuştum sizinde oyle olabilir
Heyecanla bekliyorum canım

D vitamini ampul olarak mi aldınız haftada. Doktorunuz mu verdi d vitaminini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…