Öyle valla, bakalımVer ver dene gör öyle deneye deneye öğreniyoruz
Kiste döndüğünü nasıl anlıyorsunuz ağrı mı oluyorBen bu ay Dr ile yumurta takibi yaptım. O yüzden biliyorum canım. İlk yumurtam 17 şubatta çatladı. İkincisi ise 5 gün önce işte çatladı ve kiste döndü. Başka yoktu zatenama işte bu hormonlar değişik. Erkenden öğrenme isteğinin önüne geçemiyoruz anacım
Olur canım benim bakarsın aynı güne olurYapiyorum canim ben bu ay gec basladim teste 10. Gun basladim bakalim 1-2 gune pik bekliyorum ama bellide olmuyor geçen ay baya gec pik olmustu sitresten yada spiral cikartim ondan oldugunu düşünüyorum beraber haberleşelim
İnşallah canım insallahAnnem çok iyi niyetli hiç ama hiç uyanık olmayan herkesi iyi gören birisi birde çok fedakar. Adı gibi de hafızgüzel insan yani belki geçen ay böyle yaptım bu ay da gün atlatayım diyodur şaka bir yana inşallah güzel şeyler için geçikiyodur
Yok ben aldım d vitamini markettenD vitamini ampul olarak mi aldınız haftada. Doktorunuz mu verdi d vitaminini
Kızlar merhaba,
18 şubatta catlatma iğnesi oldum. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif..sormak istediğim şu iğnenin etkisiyle hcg hormonu artıyor biliyorum ve sonrasında hamile olursan düşüp tekrar mi artıyor yoksa hiç düşmeden hep pozitif mi gözüküyor surekli bilen biri varsa açıklayabilir mi? Bugun negatifse gerçekten komple negatif midir artık belli ki iğnenin etkisi geçmiş.
Yani vücutta lh hormonu hep var ya, o yüzden muhtemelen böyle çıkıyor dımı. Benim işte önceki aylarda adete yakın günlerde t çizgisi hiç çıkmıyordu. Ondan bi umutlandım ama muhtemelen boş bi umut işteCanım bak bende atayım bugün regl oldum aşırı karnım agriyor noldu bilmiyorum belki kist
Canım yok ben de takibinde idim bu ay da o söyledi. Benim anlamam yani mümkün değil.Kiste döndüğünü nasıl anlıyorsunuz ağrı mı oluyor
Merhaba canım iğnenin etkisiyle maximum 5 olur beta hcg benim öyle olmuştu yani. Bu ay ben yine vuruldum hemde aynı tarihte vurulmuşuz test yapmak için daha çok erken canım bence en erken haftaya pazartesi yapmalısın içini karartma sakın insllah aynı zamanda hayırlı haberi alırız inşallahKızlar merhaba,
18 şubatta catlatma iğnesi oldum. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif..sormak istediğim şu iğnenin etkisiyle hcg hormonu artıyor biliyorum ve sonrasında hamile olursan düşüp tekrar mi artıyor yoksa hiç düşmeden hep pozitif mi gözüküyor surekli bilen biri varsa açıklayabilir mi? Bugun negatifse gerçekten komple negatif midir artık belli ki iğnenin etkisi geçmiş.
Canım ben bu güne kadar hiç anlamıyordum birkez de doğum yaptım onda da hiç anlamadım yumurtlamayı, bu ay hsg çekildi ve yumurtlama gününü hissettim, ağrı oldu,Kızlar herkes yumurtlama gününde kasik ağrısı yaşıyor mu ya. Hiçbir belirti yaşamadan yumurtlayan var mı aranızda.
Ben de aldım da ondan sordumYok ben aldım d vitamini markettenyani sadece d vitamini yazıyor üzerin de güneşe çıkmıyoruz evdeyiz die aldım yani aslında yumurta için falan değil
Ben haftaya pazartesi yapacam inşallahBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
Adet gününe ne kadar var tam olarakbilgisi olan bana yardim edebilir mi kizlar? ben bu ay ovu testlerini kullanmak istemedim strese giriyorum diye. ama akisina bakiraktim. bu hafta dogurganlik haftamdi onu biliyorum iyi degerlendirmeye calistim. bugun adetten itibaren 14. gunum. ve az once lavaboda bikac damla kan geldigini gordum. bu kan nedir neyin nesidir cok korktum.
Himm neden öyle oldu acaba. İşleminiz ağrıli mi olduCanım ben bu güne kadar hiç anlamıyordum birkez de doğum yaptım onda da hiç anlamadım yumurtlamayı, bu ay hsg çekildi ve yumurtlama gününü hissettim, ağrı oldu,
13 gunum var daha adetime. cunku bugun 14. gunum yani yumurta catlama gunu diye dusunuyorum. test yapmadim bu ayAdet gününe ne kadar var tam olarak
Hemen bakıyorum kendimdeBende de birşey dikkatimi çekti ama daha önce varmıydı ondan emin değilim, göğsümüzdeki şu pembe bölgede kabartılar var minik, onlar çoğalmıl ve içleri beyaz beyaz olmuş, benim de ikinci çocuk denemem olduğundan o kabartılar ilk gebeliğimde çıkmıştı ama sanki böyle değildi daha görünmezdi
Ya bilemiyorum bende açıkçası ben bu ay ilk defa böyle çizgi görüyorum bı sorun var ama ne olduğunu bilemiyorum adet olunca bu çizgiler çıkıyor mu acaba ya kızlardan bilen varsa yazsinYani vücutta lh hormonu hep var ya, o yüzden muhtemelen böyle çıkıyor dımı. Benim işte önceki aylarda adete yakın günlerde t çizgisi hiç çıkmıyordu. Ondan bi umutlandım ama muhtemelen boş bi umut işte
Canım yok ben de takibinde idim bu ay da o söyledi. Benim anlamam yani mümkün değil.
Yaw benimde şuan öyle ama önce nasıldı bilmiyrm dikkat etmedim hiçBende de birşey dikkatimi çekti ama daha önce varmıydı ondan emin değilim, göğsümüzdeki şu pembe bölgede kabartılar var minik, onlar çoğalmıl ve içleri beyaz beyaz olmuş, benim de ikinci çocuk denemem olduğundan o kabartılar ilk gebeliğimde çıkmıştı ama sanki böyle değildi daha görünmezdi
Hormonal bir sıkıntı olabilir canım. Belki doktora gözükmekte fayda olabilir.13 gunum var daha adetime. cunku bugun 14. gunum yani yumurta catlama gunu diye dusunuyorum. test yapmadim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?