Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiste döndüğünü nasıl anlıyorsunuz ağrı mı oluyor

Yapiyorum canim ben bu ay gec basladim teste 10. Gun basladim bakalim 1-2 gune pik bekliyorum ama bellide olmuyor geçen ay baya gec pik olmustu sitresten yada spiral cikartim ondan oldugunu düşünüyorum beraber haberleşelim
Olur canım benim bakarsın aynı güne olur

İnşallah canım insallah

D vitamini ampul olarak mi aldınız haftada. Doktorunuz mu verdi d vitaminini
Yok ben aldım d vitamini marketten yani sadece d vitamini yazıyor üzerin de güneşe çıkmıyoruz evdeyiz die aldım yani aslında yumurta için falan değil

merhaba kizlar. bugun benim ovu gunumdu. test falan kullanmadim cunku test kullandigim zamanlar daha cok strese giriyorum. akisina biraktim. ve dogurganlik haftami iyi degerlendirmeye calistim. bugun adetimin 14. gunuydu ve az önce lavaboya ciktigimda bikac damla kanamam vardi. ilk defa basima boyle bisey geliyor. nedir bu kanama? hamilelige engel mi acaba? bu konuda tecrubesi olanlar benimle paylasabilir mi? cunku suan baya bi korku sardi beni

Canım bak bende atayım bugün regl oldum aşırı karnım agriyor noldu bilmiyorum belki kist
Yani vücutta lh hormonu hep var ya, o yüzden muhtemelen böyle çıkıyor dımı. Benim işte önceki aylarda adete yakın günlerde t çizgisi hiç çıkmıyordu. Ondan bi umutlandım ama muhtemelen boş bi umut işte
Kiste döndüğünü nasıl anlıyorsunuz ağrı mı oluyor
Canım yok ben de takibinde idim bu ay da o söyledi. Benim anlamam yani mümkün değil.

Merhaba canım iğnenin etkisiyle maximum 5 olur beta hcg benim öyle olmuştu yani. Bu ay ben yine vuruldum hemde aynı tarihte vurulmuşuz test yapmak için daha çok erken canım bence en erken haftaya pazartesi yapmalısın içini karartma sakın insllah aynı zamanda hayırlı haberi alırız inşallah

Kızlar herkes yumurtlama gününde kasik ağrısı yaşıyor mu ya. Hiçbir belirti yaşamadan yumurtlayan var mı aranızda.
Canım ben bu güne kadar hiç anlamıyordum birkez de doğum yaptım onda da hiç anlamadım yumurtlamayı, bu ay hsg çekildi ve yumurtlama gününü hissettim, ağrı oldu,

Yok ben aldım d vitamini marketten yani sadece d vitamini yazıyor üzerin de güneşe çıkmıyoruz evdeyiz die aldım yani aslında yumurta için falan değil
Ben de aldım da ondan sordum. Yani bir senedir evdeyim güneş yüzü görmüyorum. Mutlaka eksiktir diye düşündüm zaten kapalıyım ben. Gebeliğe de gerekliymiş diye duydum d vitamini. Ama bana eczacı ampul bir aylık demişti.

bilgisi olan bana yardim edebilir mi kizlar? ben bu ay ovu testlerini kullanmak istemedim strese giriyorum diye. ama akisina bakiraktim. bu hafta dogurganlik haftamdi onu biliyorum iyi degerlendirmeye calistim. bugun adetten itibaren 14. gunum. ve az once lavaboda bikac damla kan geldigini gordum. bu kan nedir neyin nesidir cok korktum.

Adet gününe ne kadar var tam olarak

Hemen bakıyorum kendimde

Ya bilemiyorum bende açıkçası ben bu ay ilk defa böyle çizgi görüyorum bı sorun var ama ne olduğunu bilemiyorum adet olunca bu çizgiler çıkıyor mu acaba ya kızlardan bilen varsa yazsin

Yaw benimde şuan öyle ama önce nasıldı bilmiyrm dikkat etmedim hiç bite daha pikin 3.gunu belirti olmaz herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…