Eminim yumurtluyorsundurTamam canım çok teşekkür ederimbende sadece şeffaf akıntı oluyor ben herhalde yumurtluyorum diye düşünüyordum bakalım ovulasyon testinde gorcez
Dişinize dışarıdan hiç bir şey sürmemenizi öneririm. Evde kısa süreli karbonat ve sirkeyi karıştırıp gargara yapabilirsiniz. En kısa sürede diş hekimine muayene olmanızı öneririm. Hekime gebelik şüpheniz olduğunu söylerseniz buna göre tedavi uygulayacaktır. Sizi endişelendirmek istemem ancak diş iltihabı müdahale edilmezse beyine kadar ilerleyebilir.Kızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Ay bu yumurtalar çatladı çatlayacak derken biz meraktan çatlıyoruz yumurtadan onceAyy İnşallah
Ahahaha aynenAy bu yumurtalar çatladı çatlayacak derken biz meraktan çatlıyoruz yumurtadan once
Dışardan çürük görünmüyor. Şişlik yok. Kökte ya da diş etimden sanırım bilemedim. Doğuda yeniyim ha deyince gidebilecek bi yerde değilim. Gideceğim yinede teşekkür ederim. Allah bana sabır versin ne diyim.Dişinize dışarıdan hiç bir şey sürmemenizi öneririm. Evde kısa süreli karbonat ve sirkeyi karıştırıp gargara yapabilirsiniz. En kısa sürede diş hekimine muayene olmanızı öneririm. Hekime gebelik şüpheniz olduğunu söylerseniz buna göre tedavi uygulayacaktır. Sizi endişelendirmek istemem ancak diş iltihabı müdahale edilmezse beyine kadar ilerleyebilir.
Günde 2. Testi yapmamak icin zor tutuyorum ertesi gun belli saati beklemek ayri sitrese giriyorum sizinde oluyor mu kizlar bi bende mi varAhahaha aynen
Hayırlısı olur inşallahİyi iyi kafana takmazsan daha iyi olur bir bakmışsın ovulasyon günün değişivermiş denk gelmişAy hadi inşallah
Bu arada ikimizde ayni yolu ve tarihi bekliyoruz 16 mart beklenen adet tarihim seninde öyleymiş belki ayni zamanda catlamada olur pik olurHeyecanla bekliyorum canım
Ben henüz test yapmadığim için bilemiyorumGünde 2. Testi yapmamak icin zor tutuyorum ertesi gun belli saati beklemek ayri sitrese giriyorum sizinde oluyor mu kizlar bi bende mi var
Ay hadi inşallah canımBu arada ikimizde ayni yolu ve tarihi bekliyoruz 16 mart beklenen adet tarihim seninde öyleymiş belki ayni zamanda catlamada olur pik olur
Ilk defa mi yapacaksin ?Ben henüz test yapmadığim için bilemiyorumreglim bitmesini bekliyorum ama bugün yazıları okurken bi yapasım geldi ama sabretmem lazım az kaldı bir gün daha geçsin yapcam inşallah
Bir de frautest var ondan sipariş verdim, bakalım onda da aynı mı olucakZaten burada böyle test görmedim Rus testiymiş meğersemacaba başka yerden nerden aldı ddim regl kaç günde bir olıyosun ona bağlı kaçırıp kaçırmadığın seni hiç unutmam hatırladım da testini ilk defa görünce başkası sanırsam dedim
TeşekkürlerDevam et canım teste bence bı beş gün daha var gibi
Yapiyorum canim ben bu ay gec basladim teste 10. Gun basladim bakalim 1-2 gune pik bekliyorum ama bellide olmuyor geçen ay baya gec pik olmustu sitresten yada spiral cikartim ondan oldugunu düşünüyorum beraber haberleşelimAy hadi inşallah canımsenın nasıl testin yapıyor musun?
Bende de birşey dikkatimi çekti ama daha önce varmıydı ondan emin değilim, göğsümüzdeki şu pembe bölgede kabartılar var minik, onlar çoğalmıl ve içleri beyaz beyaz olmuş, benim de ikinci çocuk denemem olduğundan o kabartılar ilk gebeliğimde çıkmıştı ama sanki böyle değildi daha görünmezdiKizlar ovulasyondan sonra belirti yaşayan var mı en erken kac gün sonra belirti oldu bende vücudumu dinliyrm bisey olacrk mı diye ilk gebeligimde adete bir hafta kasığımda kramp var diye kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı erken yumurtladim muhtemel yine kasigima agri girecekmi diye beklemedeyim
Öyle yapmayı düşünüyorum evet ilk defa yapacağım.20 tane aldım zaten idareli kullanmam lazım,Ilk defa mi yapacaksin ?ama ilk defa yapacasan tavsiyem her gun 1 tane yap fazla yapma pik gördügun zaman bi sabah bi aksam yap ki ona bile gerek yok aslinda ama insan merak ediyor acaba hala pik mi diye ben yapıyorum test yetmiyor cunku tecrubeyle sabit ogrendim gecen ay test yetmedi bana kacircam zannediyorsun ama kaçırmıyorsun
Canım bak bende atayım bugün regl oldum aşırı karnım agriyor noldu bilmiyorum belki kistAy ekleyebildimbi bakın bakiiim
Ver ver dene gör öyle deneye deneye öğreniyoruzBir de frautest var ondan sipariş verdim, bakalım onda da aynı mı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?