Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay yine mi doktor yaaa vallahi yıldım artik neyse Allah kimseyi doktorlarin eline düsürmesin ama doktorlari da basimizrldan eksik etmesin diyelim. tesekkur ederim

ay yine mi doktor yaaa vallahi yıldım artik neyse Allah kimseyi doktorlarin eline düsürmesin ama doktorlari da basimizrldan eksik etmesin diyelim. tesekkur ederim
Eğer yumurtlama günün ise yumurtlama da leke şeklinde kanama olabiliyor canım. Azcık leke şeklinde...

O nasil oluyor herseyi denedim onu da deneyeyim
Youtube ta birgebeningunlugu var o yumurtlama masaji gosteriyor ben bende onun cok faydasini gordugume inaniyorum acikcasi. Hatta simdi yeni bir video paylasti yumurtalik kisti miyomlar icin adetim gelsn yapicam onlari da . gLssHh adet olursan sende bak umarim gerek kalmaz

Eğer yumurtlama günün ise yumurtlama da leke şeklinde kanama olabiliyor canım. Azcık leke şeklinde...
yumurtlama gunum olabilir diye dusunuyorum. iki uc damla bisey geldi yaklasik 2 saat once bakiyorum bakiyorum simdi yok. bu hamilelige engel bisey degildir insallah

Yasiniz kac? Bu ay mi denemeye basladiniz? Bence hemen hormon testi yaptirin. Ben cok posmanim. 35 yas alti olanlar 1 seneye kadar denesinler sonrakiler 6 ay oyle doktora gitsinler diyorlar ama. Ya o bi sene bosunaysa. Ben yasayimca anladim neden daha once yaptirmadim diye cocuk o sira disinmesem bile kafam rahat olurdu.

yumurtlama gunum olabilir diye dusunuyorum. iki uc damla bisey geldi yaklasik 2 saat once bakiyorum bakiyorum simdi yok. bu hamilelige engel bisey degildir insallah
Catlama kanamasi da olabilir bende de 2 aydir oluyor ignenin etkisidir dedim ama bu ay igne olmadim

Mumkunmus hatta 3 gun oncesinde yumurtlayani da okudum ben . Iste ustune gorme oyle zamanlarda olabiliyor.

yaklasik 1 senedir deniyoruz ama bu 1 senenin 6 ayi tup yollarim kapaliymis bosuna denemisiz. o kadar hormon ilaclarini vucuda bosuna yuklemisiz. tup yollari acildi cok sukur 2 ay daha denedik olmadi. olmayinca hormon testi yaptirdik. bir tane hormon yuksek cikti ama o engellemez dediler hamileligi. bende anlamadim. bu ay boyle bisey ilk defa basima geldi

Hsg mi cektirdin? Bende cektirsemmi bilemedim benim bi arkadasim amh si dusukti onunda benim gibi . Hsg cekildi 3 aya hamile kaldi. Benide dusundurmuyo degil yaptirsam mi? Suan tup bebek icin pek hazir degilim cunku.

Degildir degildir icini ferah tut once bende cok korktum ilk gordugumde ama sonra bayagi arastirdim . Yumurta catlayinca boyle minik kanamalar olabiliyormus. Kotuyu cagirma

23 yaşındayım bu ay denemeye başladık düzenli olarak ilişkiye girdik düzenli adet oluyorum bakalım Eğer bu ay olmazsa bir hormonlarıma baktırmak istiyorum

Herhangi bir hastalığınız yoksa neden engel olsun hemen kötüye yorm.Yumurtlama zamanı olur gider bazı kadınların doğal birşey. Sürekli olursa gidersin doktora bir hormon testi yaparsın. Korkulacak birşey değil

Hsg mi cektirdin? Bende cektirsemmi bilemedim benim bi arkadasim amh si dusukti onunda benim gibi . Hsg cekildi 3 aya hamile kaldi. Benide dusundurmuyo degil yaptirsam mi? Suan tup bebek icin pek hazir degilim cunku.
hsg yi mutlaka yaptirin derim. ben aylarca tup yollarim kapaliyken hormon ilaclari yuklemisim vucuduma. o da hormonlari bozdu tabii. zaten anesteziyle cektirdim ben. ciktiktan sonrada ne agri vardi ne sanci. ki benim canim coookk tatlıdir. hic cekinmeyin sakın sakın sakın. cok kolay bir islem 15 dakika suruyor. zaten hsg den sonra hamile kalma ihtimali cok yuksek. cunku tup yollarinda varsa eger ufak tefek yapisikliklar onlarda acilmis oluyor. bende ise yaramadi o ayri dava benim bir de dengesiz hormonlarim var o yuzden

İyi geceler kızlar ben bugün bhcg baktırdım negatif çıktı bu ay da olmadı çok üzgünüm bat 3 marttı

Ay gerek kalması lütfen ya ama ben yine de bakayım bakalım neymiş o video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…