Canım niye hemen moralini bozuyorsun? Daha var Bat a. Belki geç döllenmedir,kırmızılar gelmeden moral bozmak yokİyi geceler kızlar ben bugün bhcg baktırdım negatif çıktı bu ay da olmadı çok üzgünümbat 3 marttı
Regl oldum dünBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
@Ozlmerva, @Aspandas, @Balzamiksirke, @midge , @umudum58, @Perilll , Z zizi353535 , @Elif2652
Aslında çok kısa sürdü ama sağ tüp tıkalıymış, adet ağrısı gibi ağrı oldu biraz şiddetliydiHimm neden öyle oldu acaba. İşleminiz ağrıli mi oldu
Valla canım bende hiç bilmiyorum ayırt edemiyorum varmıydı bu kadarYaw benimde şuan öyle ama önce nasıldı bilmiyrm dikkat etmedim hiçbite daha pikin 3.gunu belirti olmaz herhalde ya
Allah seni güldürdün beni yaYok hamilelik değildi bence, adetti, çünkü 2 gün gecikince kan testi yaptım 0.1 çıkmıştı
Antibiyotik agri kesiciden daha az zarar verir bebeğeKızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Umutsuz vaka mıyım neyim anlamadım. Adetlerim düzenli, ovulasyon testi ile değerlendiriyorum günleri, 8 aydır düzenli folik asit de kullanıyorum ama yok olmuyor yani. Yolunda gitmeyen bişeyler var içeride galiba. Ve bu süreç oldukça yıpratıcı gerçekten.Ben regl oldum. Güncelleyebilirsiniz. 8 aydır olmadığına göre bir sıkıntı var demek ki diye düşünmeye başladım artık. Eşim göreve gideceği için tanı tedavi sürecine de giremiyoruz. Sanırım bu çocuk işini bir süreliğine rafa kaldırmalıyım. Doğru zaman değil gibi.
Ağrı kesicinin de zararlı olduğunu biliyorum dayanabildiğim yere kadar kullanmadım. İlk kez inş gebe değilimdir diyorumAntibiyotik agri kesiciden daha az zarar verir bebeğe
Inan bende bazen acaba iliskiye mi yanlis giriyoruz diye dusunmuyor degilimUmutsuz vaka mıyım neyim anlamadım. Adetlerim düzenli, ovulasyon testi ile değerlendiriyorum günleri, 8 aydır düzenli folik asit de kullanıyorum ama yok olmuyor yani. Yolunda gitmeyen bişeyler var içeride galiba. Ve bu süreç oldukça yıpratıcı gerçekten.
Tek seferde hamile kalanları tebrik ediyorum. 1 buçuk yıldır evliyim. Keşke 1 senesini korunarak geçirmeyeydim de hemen yapaydım. Şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor.Inan bende bazen acaba iliskiye mi yanlis giriyoruz diye dusunmuyor degilimgerci benim extra yumurta rezervim de az. Ama bu sekilde bile hamile kalan bir suru kadin var valla bilemedim poff.
Aynıyız evlilk olarak da bekleme olarak da deneme olarakta. Hayırli zamanda gelsinler insallahTek seferde hamile kalanları tebrik ediyorum. 1 buçuk yıldır evliyim. Keşke 1 senesini korunarak geçirmeyeydim de hemen yapaydım. Şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor.
Birtane tıkandı baba varmış gece rüyasında herkesin çeşmesinden su akar görmüş ama onun çeşmesinden çok az akarmışTek seferde hamile kalanları tebrik ediyorum. 1 buçuk yıldır evliyim. Keşke 1 senesini korunarak geçirmeyeydim de hemen yapaydım. Şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor.
Yeni evlenenlere o yüzden diyrm korunma bı cocugun olsun sonra korunTek seferde hamile kalanları tebrik ediyorum. 1 buçuk yıldır evliyim. Keşke 1 senesini korunarak geçirmeyeydim de hemen yapaydım. Şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor.
canım bak benim testlerime paylaştım bende hem klomen hem ovulasyon kullandım ordan bir bak bakalımKızlar selam klomen kullandığınız ay ovülasyon takibi yaptığınızda diğer aydan bi farklılık oldu mu pik ve çat net görüldü mü bir de
canım ya şu benim ovulasyon testim ne çıkmış anlıyorsan baksanaBen geçen ay kasık ağrısı yaşamadım. Sadece göğüs hassasiyeti yaşadım akıntım bile olmadı ama ovu. Testinde pikte gördüm çatlamada
Pik oluşmadı daha 1,2 güne yakalarsın pikiCanlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
daha önce yaptın mı bu testiPik oluşmadı daha 1,2 güne yakalarsın piki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?