- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
Evet kullanıyorum bende en az C kadar koyu olması lazım T nindedaha önce yaptın mı bu testi
Yakın seninde pik görmen 1,2 güne oluşur tamdaha önce yaptın mı bu testi
canım bu testi aha önce yaptın mı ???Yakın seninde pik görmen 1,2 güne oluşur tam
Yaptım cevap yazmıştım 2 aydır kullanıyorum benim testi atayım istersen görmüş olursuncanım bu testi aha önce yaptın mı ???
evet atar mısın birde sende pco falan var mı bende bir problem yok pco olunca testler farklı çıkıyor o yüzden soruyorumYaptım cevap yazmıştım 2 aydır kullanıyorum benim testi atayım istersen görmüş olursun
kızlar bir yorum yapın beya .)Canlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
bir yorum yapın kızlar hadi :)Canlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
Kuzum sanki pik olmak üzere t daha koyu olması lazımCanlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
evet atar mısın birde sende pco falan var mı bende bir problem yok pco olunca testler farklı çıkıyor o yüzden soruyorum
Benımde tam böle oldu canım :) çatlıcam meraktanEki Görüntüle 2792650
En üstteki ilk yaptığım ortadaki piki yakaladığım gün sondaki de çatladı 1 tane daha vardı onu bulamadım orda en son yaptığım test vardı tamamen silinmişti . Herhangibi rahatsızlığım yok benim
Ben bugünde test yaptım canım negatif 4 günüm kaldı adete erken öğrenenlerden neyimiz eksikBenımde tam böle oldu canım :) çatlıcam meraktan
maşallah maşallahhh :)Günaydın kızlarrr
Bugün reglin 3. günü sağlık ocağına gidildi hormon ve vitamin tahlilleri verildibirkaç güne onlar çıkar o sırada regl biter ovulasyon testlerine başlarım sonunda beklenen an geliyoooor modumuz yüksek enerjimiz tam
canım benım rabbım gonlune gore versın ınsallah vardır çift çizgiyi görürüz.Ben bugünde test yaptım canım negatif 4 günüm kaldı adete erken öğrenenlerden neyimiz eksikadet günüme kadar her sabah yapcam az kaldı adete zaten bakalım varsa çıkacak elbet
İnşallah en kısa sürede pik görüp bebiş haberi alırsın inşalllaaahhhhhGünaydın kızlarrr
Bugün reglin 3. günü sağlık ocağına gidildi hormon ve vitamin tahlilleri verildibirkaç güne onlar çıkar o sırada regl biter ovulasyon testlerine başlarım sonunda beklenen an geliyoooor modumuz yüksek enerjimiz tam
İnşallah inşallahcanım benım rabbım gonlune gore versın ınsallah vardır çift çizgiyi görürüz.
şimdi benım 24ünde pik gördüm acaba nezaman test yapsam varsa görürüm :)İnşallah inşallah
6-7si gibi çıkar muhtemelenşimdi benım 24ünde pik gördüm acaba nezaman test yapsam varsa görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?