Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6-7si gibi erken gebelik testinde çıkar muhtemelen
bende aslında öle düşündüm ama başaksı soleyınce oanylayınca hı dıyorum dogru hem ogun maaş günüm :))) ne alaka ya maaşla onuda anlamadım allahım kafayı yıyorum galıba :)

testimde bakarmısın 12-13-14 pik sonra çatlamış gibi değil mi 15 silik işte ben mi yanlış görüyorum yahu :)
ben de baktım şimdi tam pik olmamış testlerde ama sen tam saatini yakalayamamışsındır belki. Günde 1 defa yaptığın için görememişsindir değerlendirdiysen sorun yok çatlama olmuş

şimdi benım 24ünde pik gördüm acaba nezaman test yapsam varsa görürüm :)
Bilmiyorum ki 4,5 gün öncesinde öğrenende var adet geçince öğrenende ben bugün yapmaya başladım adet gününe kadar devam etcem testlere varsa çıkar ama negatifleri gördükçe umudum kalmıyor .karın ağrım başladı bugünde adete Hazırlıklar gibi . Olmam inşallah

Tek seferde hamile kalanları tebrik ediyorum. 1 buçuk yıldır evliyim. Keşke 1 senesini korunarak geçirmeyeydim de hemen yapaydım. Şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor.
Bende öyle yaptım 6 yıllık evliyim ve ilk 1 yıl korundum hatta bazen kaçak oldu korktum hamile kaldım diye nerdeeee öyle şıp diye kalacam 8 ayda ilkine hamile kaldım kürtaj oldum ondan 5 ay sonra da kızıma hamile kaldım çok şükür o 3 yaşında şimdi 2.yi istiyorum 8 aydır olmuyor

ben de baktım şimdi tam pik olmamış testlerde ama sen tam saatini yakalayamamışsındır belki. Günde 1 defa yaptığın için görememişsindir değerlendirdiysen sorun yok çatlama olmuş
evet değerlendirdim çok şükür işimi şansa bırakmadım :)

sağol canım benım bat 12 si ozaman cuma gunu yapayım bı sabredersem cumaya kadar evdekı testler benı gıdıklıyo yap dıye saha cok erken ne alaka ya :) ama sankı ıcımde bıse var hamılesın dıyoooo :)

sağol canım benım bat 12 si ozaman cuma gunu yapayım bı sabredersem cumaya kadar evdekı testler benı gıdıklıyo yap dıye saha cok erken ne alaka ya :) ama sankı ıcımde bıse var hamılesın dıyoooo :)
İnşallah canım .bende de test çok olduğu İçin dayanamıyorum normalde adet günümü bekliycektim nasıl olsa test var diye yapayım dedim yapmaz olaydım

13. Gün ovulasyonu bu iş bile stresli pik göremicek gibi hissediyorum sanki hep bçyle silik gibi

Eklentiler

• IMG_20210301_110349.webp
    5 KB · Görüntüleme: 53
ben hiç anlamadım ya bu ovulasyonla gebe klan birinin yardım etmesi lazım bence ben 12 pik 13-14 biraz daha 15 gün silik görüyorum
Ozaman direk ovulasyon hesabi topiklerine sorman laizm. Madem burada soylenenlere guvenmiyorsun

Kızlar yaa kendimi iyi hissetmiyorum pikten sonra bugün 5. Gün ama hiç belirti yok çok mu erken bn geçen hamile kaldığımda (boş gebelik ilk gebeliğimdi ) adete 10 gün kala bel ağrısı feci bi şekilde ağrım vardı bi de geğirme mide ekşimesi olmuştu şimdi hiç yok acaba bu ayda mı olmayacak sizde belirtiler nasıl kızlar 8 9 10 mart batı olanlar ne durumdasınız

Ozaman direk ovulasyon hesabi topiklerine sorman laizm. Madem burada soylenenlere guvenmiyorsun
burda bir kısmı 12 de pil olmuşsun çatlamış bir kısmı da pike yaklaşmış dedi sen olsan ne yapardın bir söyle bakalım ???

burda bir kısmı 12 de pil olmuşsun çatlamış bir kısmı da pike yaklaşmış dedi sen olsan ne yapardın bir söyle bakalım ???
canım benım pik,pike yakın vs vs bence az cok anlamıssındır zaten ıkı cızgı hemenhemenaynı olmaya baslayınca degerlerndır taki sılıkleşene kadar bugun mu pık yarınmı pık bence cok önemlı degıl 12/13/14 ust uste yaptıysan zaten sorun yok bence yada gün aşırı neyse

bende cok merak edıyorum 24 ü pik gördüm ayın 5 inde on gün oluyo hemen yapcam bvar yada yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…