rabbim bağışlasın sağlıkla kucagına al canım çok dikket et kendine bebişineTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Haftasonu cumartesi yaptığımda aynı seninki gibi çıktıBlackbluee1 fotosunu çekince görünmüyordu ben bile zor görüyordum tam emin olmamakla beraber,hayali çizgi gibiydi..Bu Sabah koyu çıktı çok şükür erken davranmışım demek ki..kızlar benim en büyük belirtim yumurtlama bitikten 3-4 gün sonra akıntım başladı ve kasık ağrısı ara ara..kasık ağrısı devamlı olmadı aynı adet sancım ama akıntım sürekli oldu az az( ,yumurtlama günündeki renkte ama daha sıvı)
İnşallah sağlıklı ilerler ,Rabbim isteyen herkese nasip etsinHala şokundayım
Amin canım inşallahYa canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim bidaha bize aynı acıları yaşatmasın... Benim içinde dua et inşallah bende çarşamba test yapıcam inşallah seninki gibi olur..
Amin canm inşallah ,darısı başınıza inşallahrabbim bağışlasın sağlıkla kucagına al canım çok dikket et kendine bebişine
İnşallahAmin canım inşallahAllah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ..Dualarımdasın canm inşallah sende güzel haberi vereceksin o hayalet çizgi güzel şeylere işaret
Yaaa çok sevindim gözlerim doldu şuan .sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah her bu haberi duyduğumda kendim olmuş gibi seviniyorum .hayırlı olsun canımTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Haftasonu cumartesi yaptığımda aynı seninki gibi çıktıBlackbluee1 fotosunu çekince görünmüyordu ben bile zor görüyordum tam emin olmamakla beraber,hayali çizgi gibiydi..Bu Sabah koyu çıktı çok şükür erken davranmışım demek ki..kızlar benim en büyük belirtim yumurtlama bitikten 3-4 gün sonra akıntım başladı ve kasık ağrısı ara ara..kasık ağrısı devamlı olmadı aynı adet sancım ama akıntım sürekli oldu az az( ,yumurtlama günündeki renkte ama daha sıvı)
Ayy süper haber ya, testini atar mısın canım, biz de görelim...Test yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Canim bende de oldu o hatta sasirdim bunlar ne dedim ama o gunler cok su tuketmiyodum sonra su icmeye gayret ettim normale dondu sperm kalintisi falan da olabiliyomus bilemedim bendeŞimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
Amin canım darısı başınıza inşallahYaaa çok sevindim gözlerim doldu şuan .sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah her bu haberi duyduğumda kendim olmuş gibi seviniyorum .hayırlı olsun canım
Gerçekten ilk hamilelik haberi benim arkadaşımdan geldi yaaaTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
CanııııııımmmmmGerçekten ilk hamilelik haberi benim arkadaşımdan geldi yaaaçok sükürrr ilk hamişimizi işaretliyorum büyüükk mutlulukla
Ben günlük 1.5 ltden fazla su tüketirim hatta su listem var bazen 2.50 olurCanim bende de oldu o hatta sasirdim bunlar ne dedim ama o gunler cok su tuketmiyodum sonra su icmeye gayret ettim normale dondu sperm kalintisi falan da olabiliyomus bilemedim bende
Demi gizli birşey koyup kaçıyorlar sankim arada bir görünmesi ilginçO bende de oluyor çok değişik gerçekten
ben de görüyorum +1 hayırlısı inşallahSizce varmı ben görüyorum ama
İnşallah hayırlısı olsunben de görüyorum +1 hayırlısı inşallah
Bilemedim ki kuzum ben bendekini ona baglamistim sonradan yapinca gelmedi simdi yapmadigimdan bilemiyorum devam ediyo muBen günlük 1.5 ltden fazla su tüketirim hatta su listem var bazen 2.50 olurAyrıca kocam yanımda değil sprem kalıntısı olsa offf bende bilemedim
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Farkındayım biraz agresif gibi ama bu duygusal çöküntü manasında iyi görmüyorum bunu hissediyorum msjlarındaYusra-61 ayy sabahtan beri vallahi moralim çok bozuktu şimdi daha iyiyim testlerle ilgili herkes güzel şeyler söylesin istiyorum kız biri kötü yorum yapsa dibe vuruyorum
Tekrar denersin inşallah güzel sonuç alırsın canım haber ver bizedeEvet kızlar kaset testi. Erken test almadım. Geçen aylarda çok para vermekten yıldım artıkbekleyeyim daha vakit var ama yani regl gelmesin diye dua ediyorum. Noolur yerleşme kanaması olsun ama işte.. Bakalım. Bu ay olmazsa tüp bebek tedavisi yapacağız. O düşünce de geriyor zaten beni.
Ayy canım ne güzel anı inşallah bu allah sana tekrar yaşatsın bu duyguyu en kısa zamandabende ilk hamileliğimi pazar kahvaltısında söylemiştim. tabağa baba oluyorsun yazmıştım bide kutu hazırlamıştım. ağla ağla ölmüştük. kenara da telefon koymuştum video çekmiştim. hala silmem onları. Rabbim alsa da hatıra kaldı bana 2. ye kucagıma almayı nasip etsin.. isteyen herkesin inşallahbence de yap çok güzel anı oluyor. inşallah çift çizgileri görürsün buraya da yaz
Ay ay ay maşallah n güzel haber tebrikler canımTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Zaten belliydi ki öyle olduğu yoksam o t kızarıp bize o şekilde bakmazdıTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Bunu bilmem zor olacak doktor da anlatsam anlar mı bilemem ama merak ettim yaniBilemedim ki kuzum ben bendekini ona baglamistim sonradan yapinca gelmedi simdi yapmadigimdan bilemiyorum devam ediyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?