Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rabbim bağışlasın sağlıkla kucagına al canım çok dikket et kendine bebişine

Amin canım inşallah Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ..Dualarımdasın canm inşallah sende güzel haberi vereceksin o hayalet çizgi güzel şeylere işaret

Amin canım inşallah Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ..Dualarımdasın canm inşallah sende güzel haberi vereceksin o hayalet çizgi güzel şeylere işaret
İnşallah

Yaaa çok sevindim gözlerim doldu şuan .sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah her bu haberi duyduğumda kendim olmuş gibi seviniyorum .hayırlı olsun canım

Ayy süper haber ya, testini atar mısın canım, biz de görelim...

Canim bende de oldu o hatta sasirdim bunlar ne dedim ama o gunler cok su tuketmiyodum sonra su icmeye gayret ettim normale dondu sperm kalintisi falan da olabiliyomus bilemedim bende

Gerçekten ilk hamilelik haberi benim arkadaşımdan geldi yaaa çok sükürrr ilk hamişimizi işaretliyorum büyüükk mutlulukla

Canim bende de oldu o hatta sasirdim bunlar ne dedim ama o gunler cok su tuketmiyodum sonra su icmeye gayret ettim normale dondu sperm kalintisi falan da olabiliyomus bilemedim bende
Ben günlük 1.5 ltden fazla su tüketirim hatta su listem var bazen 2.50 olur Ayrıca kocam yanımda değil sprem kalıntısı olsa offf bende bilemedim

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yusra-61 ayy sabahtan beri vallahi moralim çok bozuktu şimdi daha iyiyim testlerle ilgili herkes güzel şeyler söylesin istiyorum kız biri kötü yorum yapsa dibe vuruyorum
Farkındayım biraz agresif gibi ama bu duygusal çöküntü manasında iyi görmüyorum bunu hissediyorum msjlarında ama canım iyi desek kötü de olsa herkes fikrini bildiği kadar sunuyor. Sen kendini yıpratma zaten değerlendirmişsin teste devam et nereye varacak sonuç ona da bak yine. Test yapamasan sana adetin mi yakın dicem yani iniş çıkış durumundan

Tekrar denersin inşallah güzel sonuç alırsın canım haber ver bizede
Ayy canım ne güzel anı inşallah bu allah sana tekrar yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda
Ay ay ay maşallah n güzel haber tebrikler canım

Zaten belliydi ki öyle olduğu yoksam o t kızarıp bize o şekilde bakmazdı çoooooook sevindim güzel haberlerini bekliyoruz doktordan da. Rabbim seninle bizlerinde yolunu açık etsin inşalalh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…