amin canım isteyen herkese yaşatsın rabbim inşallahhhTekrar denersin inşallah güzel sonuç alırsın canım haber ver bizede
Ayy canım ne güzel anı inşallah bu allah sana tekrar yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda
Ay ay ay maşallah n güzel haber tebrikler canım
Yaaa teşekkür ederim bende neden olur merak ediyordum akıntım zaten aşırı var@pinkcar instagramda dr aslıhan yazıcıoğlu var soru cevap kısmında sormuştu bunu biri o da hiç önemi yok akıntı karışıyordur dedi
SanırımBen de tam olarak bunu ovu. Testi yapmaya başladığımda farkettirmeden yumurtlama dönemimde bende de vardı. Çok şaşırdım hatta Allah Allah dedim kabın içinde mi vardı bir şey falan. Ama kapla alakası yokmuş idrada dediğin gibi bir şey tam olarak. Doktordan ne olduğunu öğrendiğinde bana da haber verir misin ben de ne olduğunu çok merak ediyorum
Saldır sıkıntı yok ben seni anlıyorum bende olurum böyle saldırın tatlı sempatik beni rahatsız etmezay kızlar ya :) pisikolocim bozuldu :)) vallahi yetemedim bu haftasonu bunaldım evde bugün burda saldırdım sağa sola :)
Kimyasal dan sonra tedavi oldunuz mu acaba2 kimyasal oldu. 1 sağlıklı doğum oldu. Geçen senede kese gözüktü derken yine düşük yaptım cnm
Sese00 testin var mı kuzum, atar mısın biz de görelim...
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Ben baya bunaldım bu aralar. İçimi ferah tutmaya çalıştıkça daha da sıkıntı bastı bana. İnşallah hepimiz anne oluruzGörürsün canım en önemlisi çok fazla kafaya takmamak ve kendimizi rahatlatmak aslında ama insan bekliyor işte. Sen yine de içini ferah tut her ay düzenli adet görüyorsan o yumurta bir gün mutlaka gelecek ve çatlayacak. Her ay piki görüp hamile kalamayan çok insan var ☺
Canım olsa yapardım ama yok evde darısı hepinize güzel haberler gelecek inanıyorumCanım ovülasyonla baktın mı hi hamileyken ovülasyon testi nasıl gösteriyor çok merak ettimvarsa yaprmısın bizim için çok tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş kuzum yaa gözlerim doldu gerçekten
YANİ BELİRT DENIRMI bılmıyrum ama biraz akıntı agzımdan tat degısıklıgı varBelirtin var mı senin
tebrik ederimmmm :)) yumrtlama gununu çatlama vs yada belırtın avrmıydı bata kaç gun var sen kafana göre yaz süreci merak edıyorumCanım olsa yapardım ama yok evde darısı hepinize güzel haberler gelecek inanıyorum
kuzum ben test yapmadım ki dahaSmyrra at bakalım bebişin testini canımm
kız devreler karıştı im o ponçik gebişkuzum ben test yapmadım ki daha
hamilelikte ovulasyon testi anında pik yapıyor canım anında. ilk gebeliğimde denemiştim. ordan bliyorum.Canım ovülasyonla baktın mı hi hamileyken ovülasyon testi nasıl gösteriyor çok merak ettimvarsa yaprmısın bizim için çok tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş kuzum yaa gözlerim doldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?