Canım 16 sı pikti 17 si çatladı silikleşmişti ,gün aşırı oldu o süreçte ..Yumurtlama ağrısı oluyordu zaten hep akıntıyla beraber yine oldu...Bata 3 gün vartebrik ederimmmm :)) yumrtlama gununu çatlama vs yada belırtın avrmıydı bata kaç gun var sen kafana göre yaz süreci merak edıyorum
aynen canım biz sıradayız dahakız devreler karıştı im o ponçik gebiş
Yaaa kaç gün varken bakalım ovülasypndan tatlımhamilelikte ovulasyon testi anında pik yapıyor canım anında. ilk gebeliğimde denemiştim. ordan bliyorum.
bende merak edıuyrymYaaa kaç gün varken bakalım ovülasypndan tatlım
canım zaten yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testi yapıyorsun ya.11/12 günlerinde ovulasyon testi pik yapıyorsa tekrar ama koyulaşma değil dediğim gibi bariz bordo çıkıcak öyle gebelikten bahsedilebilir ama o da kesin dgl işte. ben ilk gebeliğimi öyle öğrendim şimdide aynı şeyi yaşıyorum 2 güne belli olur gelişmeleri sölicem. hamileysem yazıcam.Yaaa kaç gün varken bakalım ovülasypndan tatlım
Ne için canım benim?
Ortalik karistiNe için canım benim?
Ahhahaah
Yaaa cidden iyice karıştı allahım iyi güldümOrtalik karisti
Ne için canım benim?
kızlar ben karıştırdım ya önüme gelene hayırlı olsun yazdım :) kim hamile değilse onları hep tebrik ettim yaaYaaa cidden iyice karıştı allahım iyi güldüm
Acele ediyoruz canım ondan hep.. Heyecana yenik düştük yaBenimde
Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine
Canım tebrik ederim.. Kan testi de ver bakalım. Allah bize de nasip etsinTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Haftasonu cumartesi yaptığımda aynı seninki gibi çıktıBlackbluee1 fotosunu çekince görünmüyordu ben bile zor görüyordum tam emin olmamakla beraber,hayali çizgi gibiydi..Bu Sabah koyu çıktı çok şükür erken davranmışım demek ki..kızlar benim en büyük belirtim yumurtlama bitikten 3-4 gün sonra akıntım başladı ve kasık ağrısı ara ara..kasık ağrısı devamlı olmadı aynı adet sancım ama akıntım sürekli oldu az az( ,yumurtlama günündeki renkte ama daha sıvı)
İnşallah sağlıklı ilerler ,Rabbim isteyen herkese nasip etsinHala şokundayım
valla ne olur anlarsan bana da yaz benimde yandıBeynım yandı hamıle olan kim
Canim ya
ŞU ANDA BEN BİLE SENİ KURTARAMAM MELOtosbaga ben bugün iyi değilim önüme gelene hayırlı olsun diyorum ve her seferinde farklı kişileri tebrik ediyorum :) abdala malum olur acaba hamile kalacaklarda Allah mı bana malum etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?