Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrik ederimmmm :)) yumrtlama gununu çatlama vs yada belırtın avrmıydı bata kaç gun var sen kafana göre yaz süreci merak edıyorum
Canım 16 sı pikti 17 si çatladı silikleşmişti ,gün aşırı oldu o süreçte ..Yumurtlama ağrısı oluyordu zaten hep akıntıyla beraber yine oldu...Bata 3 gün var

Yaaa kaç gün varken bakalım ovülasypndan tatlım
canım zaten yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testi yapıyorsun ya.11/12 günlerinde ovulasyon testi pik yapıyorsa tekrar ama koyulaşma değil dediğim gibi bariz bordo çıkıcak öyle gebelikten bahsedilebilir ama o da kesin dgl işte. ben ilk gebeliğimi öyle öğrendim şimdide aynı şeyi yaşıyorum 2 güne belli olur gelişmeleri sölicem. hamileysem yazıcam.

Benimde

Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine
Acele ediyoruz canım ondan hep.. Heyecana yenik düştük ya
Canım tebrik ederim.. Kan testi de ver bakalım. Allah bize de nasip etsin

Ya canlarım birisi kaset test koymustu yanlışmı gordum baya 2.cızgı vardı o kımse benım desin ben şaştım kldım

tosbaga ben bugün iyi değilim önüme gelene hayırlı olsun diyorum ve her seferinde farklı kişileri tebrik ediyorum :) abdala malum olur acaba hamile kalacaklarda Allah mı bana malum etti :)
ŞU ANDA BEN BİLE SENİ KURTARAMAM MELO

BENDE KARIŞTIRDIM Sese00 ve Smyrra hangisi hamile :) isim benzerliği var hamiş benzerliği olur inş. yorumları okuyunca kim hamile anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…