- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
beni senden başka kimse kurtaramaz özel arkadaşım :) 11 gün daha bu psikolojiyle yazarsam site allak bullak olur sanırım :) bir hamile kalsamda bütün kadınlar klübü benden kurtulsa yaa
Allah gönlüne göre versin canımmbeni senden başka kimse kurtaramaz özel arkadaşım :) 11 gün daha bu psikolojiyle yazarsam site allak bullak olur sanırım :) bir hamile kalsamda bütün kadınlar klübü benden kurtulsa yaa
çok doğru
maşallah canım beline kuvvet :) benimde adım meraklı melo ya adamın başına ne gelirse ya meraktan yada .. lütfen başıma ne gelirse diğerinden gelsin bu ay ya :))))))Belim kırılıyor resmen yaaa nasıl değerlendirdiysem artık
ah canım benim sağol pozitif bir fırlamayımdır :)Allah gönlüne göre versin canımmpozitif insanları seviyorumm hayırr hemen nereye gidiyorsun daha işimiz var
Bana da oluyo bu bir kac aydir normal akintiylacalakalidir diye ustunde durmadim ama bi sor bakalim neymisŞimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
Ay valla ya kuzum inş bizde güzel haber alalım 12 martamaşallah canım beline kuvvet :) benimde adım meraklı melo ya adamın başına ne gelirse ya meraktan yada .. lütfen başıma ne gelirse diğerinden gelsin bu ay ya :))))))
alalım canım benim yaAy valla ya kuzum inş bizde güzel haber alalım 12 marta
sagol canım benim .bu ay hamile kalırsan yinede yaz bize siteye gir unutma bizibeni senden başka kimse kurtaramaz özel arkadaşım :) 11 gün daha bu psikolojiyle yazarsam site allak bullak olur sanırım :) bir hamile kalsamda bütün kadınlar klübü benden kurtulsa yaa
Tebrik ederim, çok sevindim adınıza, Allah isteyen herkese nasip etsinTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Haftasonu cumartesi yaptığımda aynı seninki gibi çıktı @Blackbluee1 fotosunu çekince görünmüyordu ben bile zor görüyordum tam emin olmamakla beraber,hayali çizgi gibiydi..Bu Sabah koyu çıktı çok şükür erken davranmışım demek ki..kızlar benim en büyük belirtim yumurtlama bitikten 3-4 gün sonra akıntım başladı ve kasık ağrısı ara ara..kasık ağrısı devamlı olmadı aynı adet sancım ama akıntım sürekli oldu az az( ,yumurtlama günündeki renkte ama daha sıvı)
İnşallah sağlıklı ilerler ,Rabbim isteyen herkese nasip etsinHala şokundayım
Ama bana demiyorsun olmaz kitosbaga ben bugün iyi değilim önüme gelene hayırlı olsun diyorum ve her seferinde farklı kişileri tebrik ediyorum :) abdala malum olur acaba hamile kalacaklarda Allah mı bana malum etti :)
TEBRİKLERRRRRR CANIM GÖZÜN AYDINNNNAma bana demiyorsun olmaz kialındım bak
Tamam engin bilgiye sahip olunca sanada derimBana da oluyo bu bir kac aydir normal akintiylacalakalidir diye ustunde durmadim ama bi sor bakalim neymis
Şu yazı bana hissettirmiyor gözüm aymadı tebrik edilecek birşeyim yok olması yapışmış sakız gibiTEBRİKLERRRRRR CANIM GÖZÜN AYDINNNN
Öyle çarşamba Perşembe günü tekrar yapcam ben testi cuma günü regli günüm zaten hakkımızda hayırlısı canımAcele ediyoruz canım ondan hep.. Heyecana yenik düştük ya
Canım tebrik ederim.. Kan testi de ver bakalım. Allah bize de nasip etsin
Acele etmeyin benim gibi sora hayal kırıklığı oluyor sabret belki bebek var acele etmeÖyle çarşamba Perşembe günü tekrar yapcam ben testi cuma günü regli günüm zaten hakkımızda hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?