Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa arkadaş ne çok konuşmuşunuz bazı yerleri okurken çok güldüüm
Sese00 arkadaşım tebrik ediyorummm darısı bizee heyecan dorukta

ŞU ANDA BEN BİLE SENİ KURTARAMAM MELO

BENDE KARIŞTIRDIM Sese00 ve Smyrra hangisi hamile :) isim benzerliği var hamiş benzerliği olur inş. yorumları okuyunca kim hamile anladım
beni senden başka kimse kurtaramaz özel arkadaşım :) 11 gün daha bu psikolojiyle yazarsam site allak bullak olur sanırım :) bir hamile kalsamda bütün kadınlar klübü benden kurtulsa yaa

beni senden başka kimse kurtaramaz özel arkadaşım :) 11 gün daha bu psikolojiyle yazarsam site allak bullak olur sanırım :) bir hamile kalsamda bütün kadınlar klübü benden kurtulsa yaa
Allah gönlüne göre versin canımm pozitif insanları seviyorumm hayırr hemen nereye gidiyorsun daha işimiz var

Belim kırılıyor resmen yaaa nasıl değerlendirdiysem artık
maşallah canım beline kuvvet :) benimde adım meraklı melo ya adamın başına ne gelirse ya meraktan yada .. lütfen başıma ne gelirse diğerinden gelsin bu ay ya :))))))

Bana da oluyo bu bir kac aydir normal akintiylacalakalidir diye ustunde durmadim ama bi sor bakalim neymis

maşallah canım beline kuvvet :) benimde adım meraklı melo ya adamın başına ne gelirse ya meraktan yada .. lütfen başıma ne gelirse diğerinden gelsin bu ay ya :))))))
Ay valla ya kuzum inş bizde güzel haber alalım 12 marta

Tebrik ederim, çok sevindim adınıza, Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar ya ben iki ayrı adet takvimi uygulaması kullanıyorum adet tarihimi ikisinede aynı işaretlememe rağmen biri diğerinden hem yumurtlama da hem adet tarihimde 2 gün erken gösteriyor neden ?

Acele ediyoruz canım ondan hep.. Heyecana yenik düştük ya

Canım tebrik ederim.. Kan testi de ver bakalım. Allah bize de nasip etsin
Öyle çarşamba Perşembe günü tekrar yapcam ben testi cuma günü regli günüm zaten hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…