- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
ben buraya alıştım ya sırf insanlara moral vermeye bile girerim ya Allah herkese nasip etsinde hastanelerde karşılaşalım burada değil :)))) çok aminnsagol canım benim .bu ay hamile kalırsan yinede yaz bize siteye gir unutma bizi
Superdimaşallah canım beline kuvvet :) benimde adım meraklı melo ya adamın başına ne gelirse ya meraktan yada .. lütfen başıma ne gelirse diğerinden gelsin bu ay ya :))))))
napim kız dellendim artıkSuperdi
2 kimyasal gebelikten sonra düşük nedenlerini araştırmak için dr. bir takım testler istedi. Bunlar (Genetik,kromozom,rahim filmi, virüs testleri,hormonlar vs). Bunların içinden sadece genetikte 3 genimde pıhtılaşma eğilimli cıktı. Onun haricinde hiçbir tedaviye gerek duyulmadi. Tedavisi sadece gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne vurulacaksın dedi dr.Kimyasal dan sonra tedavi oldunuz mu acaba
Canım bağışıklığa da baktırdın mı2 kimyasal gebelikten sonra düşük nedenlerini araştırmak için dr. bir takım testler istedi. Bunlar (Genetik,kromozom,rahim filmi, virüs testleri,hormonlar vs). Bunların içinden sadece genetikte 3 genimde pıhtılaşma eğilimli cıktı. Onun haricinde hiçbir tedaviye gerek duyulmadi. Tedavisi sadece gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne vurulacaksın dedi dr.
Benimde aynı canım kalbi durdu bebeğimin 8 haftalık bende kaldığımda kan sulandırı başlıycam iğne ve hap hayırlısı inş2 kimyasal gebelikten sonra düşük nedenlerini araştırmak için dr. bir takım testler istedi. Bunlar (Genetik,kromozom,rahim filmi, virüs testleri,hormonlar vs). Bunların içinden sadece genetikte 3 genimde pıhtılaşma eğilimli cıktı. Onun haricinde hiçbir tedaviye gerek duyulmadi. Tedavisi sadece gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne vurulacaksın dedi dr.
Canım 16' sı pik olduğunda o gün mü değerlendirdin ertesi günü müCanım 16 sı pikti 17 si çatladı silikleşmişti ,gün aşırı oldu o süreçte ..Yumurtlama ağrısı oluyordu zaten hep akıntıyla beraber yine oldu...Bata 3 gün var
Onlarda da hiçbir sıkıntı yok canim çok şükürCanım bağışıklığa da baktırdın mı
Nasıl yanı?Kızlar aklıma ne geldi ateş takip yapalım mı yada yapan oldumu daha önce
Bunlari okuyup gördükçe inanın boğazım düğümleniyor. Buyuk geçmiş olsun canim hakkımızda hayırlısı olsun. Gerçekten hamile kalmak için ayrı bir uğraş ve süreç , kaldıktan sonraki süreç daha bi sancılı geçiyor benim için. Kese gözükecek mi kalbini duyacak miyim, kanama görecek miyim. Kafamda böyle deli sorularr..Benimde aynı canım kalbi durdu bebeğimin 8 haftalık bende kaldığımda kan sulandırı başlıycam iğne ve hap hayırlısı inş
Gördüm dahalık pik yok anladığım kadarıyla geç yumurtlayabilirsiniz belkiSonra günleri yazıp tekrar resim attım. Gecikme yaşamazsam 30 günde oluyorum
Güzel düşün canım herşey rabbimden herşey sınav bekleyip göreceğiz doğru zamanda gelsin inş miniklerimizBunlari okuyup gördükçe inanın boğazım düğümleniyor. Buyuk geçmiş olsun canim hakkımızda hayırlısı olsun. Gerçekten hamile kalmak için ayrı bir uğraş ve süreç , kaldıktan sonraki süreç daha bi sancılı geçiyor benim için. Kese gözükecek mi kalbini duyacak miyim, kanama görecek miyim. Kafamda böyle deli sorularr..
Ateş ölçümü ile gebelik ateş yükseliyormuş falan okumuştum öyle o geldi aklımaNasıl yanı?
16 değerlendirdim 17 boş geçti 18 değerlendirdim canmCanım 16' sı pik olduğunda o gün mü değerlendirdin ertesi günü mü
Bekliyoruz artık yaocak bişey yok benim adet günüme bişey kalmadı zaten bu ay olmazsa önümüzde çok zaman var elbet olcak Allah nasip ederseAcele etmeyin benim gibi sora hayal kırıklığı oluyor sabret belki bebek var acele etme
Canım çok tebrik ediyorum gözünüz aydın, rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallahTest yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Inşallah canım benimGüzel düşün canım herşey rabbimden herşey sınav bekleyip göreceğiz doğru zamanda gelsin inş miniklerimiz
sen zaten her dk yapmışsın daha ne ateşi kuzum ya adamın hayrı kalmamış hala ateş testi diyorsun :))) güldürdün beni yine ya allahta seni güldürsün emiii sen birde ateş et tam olsun :)Ateş ölçümü ile gebelik ateş yükseliyormuş falan okumuştum öyle o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?