Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal dan sonra tedavi oldunuz mu acaba
2 kimyasal gebelikten sonra düşük nedenlerini araştırmak için dr. bir takım testler istedi. Bunlar (Genetik,kromozom,rahim filmi, virüs testleri,hormonlar vs). Bunların içinden sadece genetikte 3 genimde pıhtılaşma eğilimli cıktı. Onun haricinde hiçbir tedaviye gerek duyulmadi. Tedavisi sadece gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne vurulacaksın dedi dr.

Canım bağışıklığa da baktırdın mı

Benimde aynı canım kalbi durdu bebeğimin 8 haftalık bende kaldığımda kan sulandırı başlıycam iğne ve hap hayırlısı inş

Kızlar aklıma ne geldi ateş takip yapalım mı yada yapan oldumu daha önce

Canım 16 sı pikti 17 si çatladı silikleşmişti ,gün aşırı oldu o süreçte ..Yumurtlama ağrısı oluyordu zaten hep akıntıyla beraber yine oldu...Bata 3 gün var
Canım 16' sı pik olduğunda o gün mü değerlendirdin ertesi günü mü

Benimde aynı canım kalbi durdu bebeğimin 8 haftalık bende kaldığımda kan sulandırı başlıycam iğne ve hap hayırlısı inş
Bunlari okuyup gördükçe inanın boğazım düğümleniyor. Buyuk geçmiş olsun canim hakkımızda hayırlısı olsun. Gerçekten hamile kalmak için ayrı bir uğraş ve süreç , kaldıktan sonraki süreç daha bi sancılı geçiyor benim için. Kese gözükecek mi kalbini duyacak miyim, kanama görecek miyim. Kafamda böyle deli sorularr..

Güzel düşün canım herşey rabbimden herşey sınav bekleyip göreceğiz doğru zamanda gelsin inş miniklerimiz

Ateş ölçümü ile gebelik ateş yükseliyormuş falan okumuştum öyle o geldi aklıma
sen zaten her dk yapmışsın daha ne ateşi kuzum ya adamın hayrı kalmamış hala ateş testi diyorsun :))) güldürdün beni yine ya allahta seni güldürsün emiii sen birde ateş et tam olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…