- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Bende aynı sadece kan pıhtılaşması var diğerleri temizOnlarda da hiçbir sıkıntı yok canim çok şükür
Bekleyeceğim bakalım. Belki bugünlerde olurGördüm dahalık pik yok anladığım kadarıyla geç yumurtlayabilirsiniz belki
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için. Tebrik ederim bu arada Allah tamamına erdirsin16 değerlendirdim 17 boş geçti 18 değerlendirdim canm
Belli olmuyor canım ben açık sanıyordum biri tıkalıymış, hsg çekilirken belli olduKızlar bişey aklıma takıldı tüpler kapalı olunca onun belirtisi yaşanıyor mu kapalı olup olmadığını nasıl öğreniyoruz.herşeye akla takar oldum acaba mı diyerek
Hahhahahahahahah valla sorma hakikaten bu günde tam silikleşmiş akşam yapsam mı boş geçsem mi nebilm ya sıyırdım iyice yeminle. Sonra keşke dermiyim diesen zaten her dk yapmışsın daha ne ateşi kuzum ya adamın hayrı kalmamış hala ateş testi diyorsun :))) güldürdün beni yine ya allahta seni güldürsün emiii sen birde ateş et tam olsun :)
Olmazsa bende yaptırırım bu ay onu herşeyi takar oldumBelli olmuyor canım ben açık sanıyordum biri tıkalıymış, hsg çekilirken belli oldu
Bence 27 zaten pikKizlar ya bugun test yaptim bata silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
28 i baya koyu çıkmış sabah yaptıysan akşama pik olmuş olabilir canım çatlamış yumurtan şimdi .o günü öncesini değerlendirdiysen sorun olmaz amaKizlar ya bugun test yaptim bata silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
27 si de o arada olmuş olmalı pik28 i baya koyu çıkmış sabah yaptıysan akşama pik olmuş olabilir canım çatlamış yumurtan şimdi .o günü öncesini değerlendirdiysen sorun olmaz ama
Canım yarına pik görürsünKizlar ya bugun test yaptim baya silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
Olur benim silik gibi olur birazcık artar sonra aniden pik olurdu 17.gün gördüğüm oldu. Benimde adet günüm 28 ama bazen şaşırır günüme göre geç olabiliyor yumurtlamam.Bekleyeceğim bakalım. Belki bugünlerde olur
AA yanlış görmüşümKizlar ya bugun test yaptim baya silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
Kestim kestim 2 saattir su icmiyordum ozellikle is cikisima denk getirdim ki yeme icme sivi alimini kestim ama gecen ay pik daha netti c den daha koyuydu ama markasi farkliydi testinAA yanlış görmüşümgaliba dün pik olmuş bugün çatlamış. Sıvı alımını kestin mi yapmadan önce belki o yüzden de silik olmuştur
Canım benim de normalde 4 ü dedi 14. gün oluyor test yap, korkumdan cuma sabah yapıcam, inşallah beraber pozitifi görürüz. Ben henüz test yapmadım ama... bekliyorum.Benimde
Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine
Oyle mi diyorsunuz gec mi kaldim acaba ? Bugun degerlendirsem olmaz miBence 27 zaten pik
28i pik olmuş bugün Çatlamış cnm, hangi günleri değerlendirdiniz?Kizlar ya bugun test yaptim baya silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
Aksam olmus olmaz akşam test yaptim aksamdada 28inden silikti bugun olandan daha koyuydu bugun degerlendirsem gec mi kalmış olacağım28 i baya koyu çıkmış sabah yaptıysan akşama pik olmuş olabilir canım çatlamış yumurtan şimdi .o günü öncesini değerlendirdiysen sorun olmaz ama
Bence değerlendir canım o gün değerlendirmedin mi yada öncesini işaret koy değerlendirdiğin günlereOyle mi diyorsunuz gec mi kaldim acaba ? Bugun degerlendirsem olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?