Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey aklıma takıldı tüpler kapalı olunca onun belirtisi yaşanıyor mu kapalı olup olmadığını nasıl öğreniyoruz.herşeye akla takar oldum acaba mı diyerek
Belli olmuyor canım ben açık sanıyordum biri tıkalıymış, hsg çekilirken belli oldu

Kizlar ya bugun test yaptim baya silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim

Eklentiler

• 20210301_180501.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 20210301_175905.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210228_125829.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 56
sen zaten her dk yapmışsın daha ne ateşi kuzum ya adamın hayrı kalmamış hala ateş testi diyorsun :))) güldürdün beni yine ya allahta seni güldürsün emiii sen birde ateş et tam olsun :)
Hahhahahahahahah valla sorma hakikaten bu günde tam silikleşmiş akşam yapsam mı boş geçsem mi nebilm ya sıyırdım iyice yeminle. Sonra keşke dermiyim die

Kizlar ya bugun test yaptim bata silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
28 i baya koyu çıkmış sabah yaptıysan akşama pik olmuş olabilir canım çatlamış yumurtan şimdi .o günü öncesini değerlendirdiysen sorun olmaz ama

Bekleyeceğim bakalım. Belki bugünlerde olur
Olur benim silik gibi olur birazcık artar sonra aniden pik olurdu 17.gün gördüğüm oldu. Benimde adet günüm 28 ama bazen şaşırır günüme göre geç olabiliyor yumurtlamam.

Kizlar ya bugun test yaptim baya silik cikti halbuki piki bekliyordum niye boyle oldu anlamadim sizde boyle basina gelen oldu mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim
AA yanlış görmüşüm galiba dün pik olmuş bugün çatlamış. Sıvı alımını kestin mi yapmadan önce belki o yüzden de silik olmuştur

AA yanlış görmüşüm galiba dün pik olmuş bugün çatlamış. Sıvı alımını kestin mi yapmadan önce belki o yüzden de silik olmuştur
Kestim kestim 2 saattir su icmiyordum ozellikle is cikisima denk getirdim ki yeme icme sivi alimini kestim ama gecen ay pik daha netti c den daha koyuydu ama markasi farkliydi testin

Benimde

Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine
Canım benim de normalde 4 ü dedi 14. gün oluyor test yap, korkumdan cuma sabah yapıcam, inşallah beraber pozitifi görürüz. Ben henüz test yapmadım ama... bekliyorum.

28i pik olmuş bugün Çatlamış cnm, hangi günleri değerlendirdiniz?

28 i baya koyu çıkmış sabah yaptıysan akşama pik olmuş olabilir canım çatlamış yumurtan şimdi .o günü öncesini değerlendirdiysen sorun olmaz ama
Aksam olmus olmaz akşam test yaptim aksamdada 28inden silikti bugun olandan daha koyuydu bugun degerlendirsem gec mi kalmış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…