Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı geliyor idrar yaparken onun parçalarıdır

Canım o bnce herkeste var böyle küçük parça beyaz demi bnde de arada oluyor nedir bilmiyorum ama

Olur benim silik gibi olur birazcık artar sonra aniden pik olurdu 17.gün gördüğüm oldu. Benimde adet günüm 28 ama bazen şaşırır günüme göre geç olabiliyor yumurtlamam.
Ben ilk kez yapıyorum ovu testi. Gittikçe koyulaşacak diye beklerken son iki gündür silikleşmeye başlamış gibi gördüm ama değilmiş bende zaten 16. günden aşağı yumurtlama olmaz. Bu birkaç günde görürüm inşallah bir sıkıntım yoksa

İnşallah canım inşallah.ben dayanamadım yaptım çarşamba Perşembe gibi yaparım bende varsa çıksın ki ona göre umutlanmiyim önüme bakayım .haber verelim birbirimize sonuçları inşallah güzel şeyler görürüz
Canım benim de normalde 4 ü dedi 14. gün oluyor test yap, korkumdan cuma sabah yapıcam, inşallah beraber pozitifi görürüz. Ben henüz test yapmadım ama... bekliyorum.

Belli olmuyor canım ben açık sanıyordum biri tıkalıymış, hsg çekilirken belli oldu
Tıkalı tüpün herhangi bir belirtisi var mıydı bende kendimde artık bi o kaldı onu düşünüyorum da
Nerede çekiliyor bu hsg hastanelerde oluyor mu benim doktorum bişey demedi bilmiyorum o yüzden
Hsg devlet de özel de yapıyor ama her hastene değil daha büyük hastaneler de var. Yalnız o hsg öyle hemen çekilmiyorMuş. Ben sordum dr uma dedi ki o anestezi altında yapılan bir şey hemen önermiyoruz 2 ay klomen vs tedavi ol olmazsa hsg çekeriz dedi

27,28 i o arada yakalanmış pik canım .26 sında ve sonrasında değerlendirdiysen sorun olmaz bugünü de değerlendir .yumurtlama bitikten sonra da değerlendirin diyorlar çünkü .hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin sende
Aksam olmus olmaz akşam test yaptim aksamdada 28inden silikti bugun olandan daha koyuydu bugun degerlendirsem gec mi kalmış olacağım

Bende de var bu ay çok dikkatimi çekti

Anladım. İnşallah görürsünüz birde değişiyor günlük lh vucutta. Her ay yumurtluyoruz diye birşey de yok ki bazı ayla pik bulamayabiliriz.bu da doğal. 2 ay üst üstte olmazsa doktor gitmek gerekebilir.

Canım o bnce herkeste var böyle küçük parça beyaz demi bnde de arada oluyor nedir bilmiyorum ama
Evet beyaz demek ki genelleme yaşadığımız şeymiş önemsizmiş öyle demişti Lavi12 bir doktoru dinlerken nette kadın sormuş doktora o da önemsiz demiş. Bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…