Bu hafta sonu hic degerlendiremedim malesef28i pik olmuş bugün Çatlamış cnm, hangi günleri değerlendirdiniz?
Bu yaptiklarimin hic birini degerlendirmedim oncesinde var iliski esim çalışıyorduBence değerlendir canım o gün değerlendirmedin mi yada öncesini işaret koy değerlendirdiğin günlere
Bazı testler koyuluğu farklı gösteriyorKestim kestim 2 saattir su icmiyordum ozellikle is cikisima denk getirdim ki yeme icme sivi alimini kestim ama gecen ay pik daha netti c den daha koyuydu ama markasi farkliydi testin
Hayırlı olsun canımAmin canım inşallahAllah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ..Dualarımdasın canm inşallah sende güzel haberi vereceksin o hayalet çizgi güzel şeylere işaret
Laboquick markasi biliyor musunuz acaba nasil oldugunuBazı testler koyuluğu farklı gösteriyor
Ne gibi belirtin var canım paylaşır msn inşallah hamişsindir bu aradabende öyle hissediyorum canım çok belirtim var.2/3 günd ama kendimi kaptırmak istemiyorum beklicem günümü ama içimde bi telaş var
Akıntı geliyor idrar yaparken onun parçalarıdırBen de tam olarak bunu ovu. Testi yapmaya başladığımda farkettirmeden yumurtlama dönemimde bende de vardı. Çok şaşırdım hatta Allah Allah dedim kabın içinde mi vardı bir şey falan. Ama kapla alakası yokmuş idrada dediğin gibi bir şey tam olarak. Doktordan ne olduğunu öğrendiğinde bana da haber verir misin ben de ne olduğunu çok merak ediyorum
Canım o bnce herkeste var böyle küçük parça beyaz demi bnde de arada oluyor nedir bilmiyorum amaŞimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
Kız bana da de hayırlı olsun@tosbaga ben bugün iyi değilim önüme gelene hayırlı olsun diyorum ve her seferinde farklı kişileri tebrik ediyorum :) abdala malum olur acaba hamile kalacaklarda Allah mı bana malum etti :)
Nerede çekiliyor bu hsg hastanelerde oluyor mu benim doktorum bişey demedi bilmiyorum o yüzdenBelli olmuyor canım ben açık sanıyordum biri tıkalıymış, hsg çekilirken belli oldu
Ben ilk kez yapıyorum ovu testi. Gittikçe koyulaşacak diye beklerken son iki gündür silikleşmeye başlamış gibi gördüm ama değilmiş bende zaten 16. günden aşağı yumurtlama olmaz. Bu birkaç günde görürüm inşallah bir sıkıntım yoksaOlur benim silik gibi olur birazcık artar sonra aniden pik olurdu 17.gün gördüğüm oldu. Benimde adet günüm 28 ama bazen şaşırır günüme göre geç olabiliyor yumurtlamam.
Canım benim de normalde 4 ü dedi 14. gün oluyor test yap, korkumdan cuma sabah yapıcam, inşallah beraber pozitifi görürüz. Ben henüz test yapmadım ama... bekliyorum.
Tıkalı tüpün herhangi bir belirtisi var mıydı bende kendimde artık bi o kaldı onu düşünüyorum daBelli olmuyor canım ben açık sanıyordum biri tıkalıymış, hsg çekilirken belli oldu
Hsg devlet de özel de yapıyor ama her hastene değil daha büyük hastaneler de var. Yalnız o hsg öyle hemen çekilmiyorMuş. Ben sordum dr uma dedi ki o anestezi altında yapılan bir şey hemen önermiyoruz 2 ay klomen vs tedavi ol olmazsa hsg çekeriz dediNerede çekiliyor bu hsg hastanelerde oluyor mu benim doktorum bişey demedi bilmiyorum o yüzden
Aksam olmus olmaz akşam test yaptim aksamdada 28inden silikti bugun olandan daha koyuydu bugun degerlendirsem gec mi kalmış olacağım
Bilmiyorum canım ben geçen ay certain kullandım iyiydi çok net çıkardı. bu ay da kullanmıcamLaboquick markasi biliyor musunuz acaba nasil oldugunu
Bende de var bu ay çok dikkatimi çektiŞimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
Anladım. İnşallah görürsünüz birde değişiyor günlük lh vucutta. Her ay yumurtluyoruz diye birşey de yok ki bazı ayla pik bulamayabiliriz.bu da doğal. 2 ay üst üstte olmazsa doktor gitmek gerekebilir.Ben ilk kez yapıyorum ovu testi. Gittikçe koyulaşacak diye beklerken son iki gündür silikleşmeye başlamış gibi gördüm ama değilmiş bende zaten 16. günden aşağı yumurtlama olmaz. Bu birkaç günde görürüm inşallah bir sıkıntım yoksa
Demek ki genelleme var birşey canım. Olabilir durum demek kiBende de var bu ay çok dikkatimi çekti
Evet beyaz demek ki genelleme yaşadığımız şeymiş önemsizmiş öyle demiştiCanım o bnce herkeste var böyle küçük parça beyaz demi bnde de arada oluyor nedir bilmiyorum ama
Ben bir ara yapıyordum sonra bıraktımAteş ölçümü ile gebelik ateş yükseliyormuş falan okumuştum öyle o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?