Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa evet olabilir hic o açıdan bakmadım dogru diyorsunuz bakalim bari bu aksam kacmaz insallah

Laboquick markasi biliyor musunuz acaba nasil oldugunu
Bu marka biraz silik oluyor bazımızda. Benimde pik net olmuyor bunda o sıkıntıyı yaşadım. Geçen ay kullandığınız pik ne zaman ise bununla çok şaşmayacağını düşünüyorum çünkü benim genelde pik aynı çıktı testlerde. Olası adet düzensizliği yoksa değişmez pek pik.

Kızlar ovu da ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım. Onunla takip yapmış memnun kalmıştım. Ama 9 sene önce idi. Şimdi 2 aydır onunla yine takip ettim sanki bozmuş gibiler. Silik çıkıyor filan. Bu ay regl olursam başka marka ile devam edeceğim.

Yok canım çekerken radyoloji doktoru dedi sağ tüpüm tıkalıymış basınçla açtılar

D vitamini ben de baktiramadim ilçede bakilmiyormus

Zaten bende eski kullananlar iyi dediği için almıştım araştırıp. Ama çok beğenmedim. birde nette uygun olanlar biraz sinir bozucu. Firma farkı oluyor bunlarda bazı arkadaşlar koyuluğu net iken benim ki yakın bile değilken pik olması gerekti değildi..çünkü aynı anda başka test yapardım onda pikti. Ben oo çok iyi diyemem. Diyen varsa da saygı duyarım. Adet olursam artimet veya certain de kullanıp bakıcam denemedim demem

Ben o markayı kullanıyorum çok düzenli bir şekilde ilerliyor süreç çok net gösteriyor sonuçlarını. Bana da kuzenim tavsiye etmişti. Hatta 50 Li paketlerini alıyorum şimdiye kadar bozuk testi de çıkmadı.

Hamişler ne sorçam hapşırma varmı sizde bi şey üzerindeyim de ondan soruyorum bi hatırlarmısınız

Birde şu kulaklarımda basınç var diyen arkadaş kim di

Ay içimi rahatlattin canim ya cevabin için çok teşekkür ederim

Kesinlikle eskiden güzeldir denemissiniz ama yeni testler bence de bozmuştur çok teşekkür ederim cevaplarınız icin

Bende de bozuk cikmadi ama pik olarak nasil cikiyor örnek resim var mi elinizde ?

Geçen ay ben 14 tane ovulasyon testi ile certaın marka. 2 gebelik testine 44 lira verdim. Bu ay aldığım surelab ile aynı fiyat trendyolda denk geldi benim hesaptan kargoda ücretsizdir
Certain olup kendi arasında pahalı olan var her certain aynı bunların farkı firmayla alakalı. Bazı firmalar daha iyi yapıyor pahalı oluyor biraz daha bazısı ise uygun verebiliyor. Bu arada ben başladım surelab testine o mesela bütün yerler silik sormadan netleşiyor senin öyle mi laboquick gibi değil

Ben hiç yapmadım canım yapmıcam gönderiyorum bir arkadaşa o kullanırsa söyler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…