Aaaa evet olabilir hic o açıdan bakmadım dogru diyorsunuz bakalim bari bu aksam kacmaz insallah27,28 i o arada yakalanmış pik canım .26 sında ve sonrasında değerlendirdiysen sorun olmaz bugünü de değerlendir .yumurtlama bitikten sonra da değerlendirin diyorlar çünkü .hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin sende
Bende certain kullandim gecen ay keske yine ondan alsaydim açıkçası neymis bildiginden şaşmayacaksınBilmiyorum canım ben geçen ay certain kullandım iyiydi çok net çıkardı. bu ay da kullanmıcam
Bende bu ay yapayım dedim ama üşendimBen bir ara yapıyordum sonra bıraktım
Bu marka biraz silik oluyor bazımızda. Benimde pik net olmuyor bunda o sıkıntıyı yaşadım. Geçen ay kullandığınız pik ne zaman ise bununla çok şaşmayacağını düşünüyorum çünkü benim genelde pik aynı çıktı testlerde. Olası adet düzensizliği yoksa değişmez pek pik.Laboquick markasi biliyor musunuz acaba nasil oldugunu
Certain farkı payası çok ama işlevi güzel benceBende certain kullandim gecen ay keske yine ondan alsaydim açıkçası neymis bildiginden şaşmayacaksınkismet artik bu ay olursa olur
Laboquick markasi biliyor musunuz acaba nasil oldugunu
Kızlar ovu da ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım. Onunla takip yapmış memnun kalmıştım. Ama 9 sene önce idi. Şimdi 2 aydır onunla yine takip ettim sanki bozmuş gibiler. Silik çıkıyor filan. Bu ay regl olursam başka marka ile devam edeceğim.Bu marka biraz silik oluyor bazımızda. Benimde pik net olmuyor bunda o sıkıntıyı yaşadım. Geçen ay kullandığınız pik ne zaman ise bununla çok şaşmayacağını düşünüyorum çünkü benim genelde pik aynı çıktı testlerde. Olası adet düzensizliği yoksa değişmez pek pik.
Yok canım çekerken radyoloji doktoru dedi sağ tüpüm tıkalıymış basınçla açtılarTıkalı tüpün herhangi bir belirtisi var mıydı bende kendimde artık bi o kaldı onu düşünüyorum da
Hsg devlet de özel de yapıyor ama her hastene değil daha büyük hastaneler de var. Yalnız o hsg öyle hemen çekilmiyorMuş. Ben sordum dr uma dedi ki o anestezi altında yapılan bir şey hemen önermiyoruz 2 ay klomen vs tedavi ol olmazsa hsg çekeriz dedi
D vitamini ben de baktiramadim ilçede bakilmiyormusBenden test istemediler kuzum ben kendim gidip istediklerime baktırdım
t3, t4, tsh, prolaktin, lh, e2, fsh, folik asit, b12, ferritin, insülin, ac1 bakılacak
d vitaminiyle selenyum da bakın dedim ama ona bakmıyolarmışgüzel sonuçlarımız olsunnn
Zaten bende eski kullananlar iyi dediği için almıştım araştırıp. Ama çok beğenmedim. birde nette uygun olanlar biraz sinir bozucu. Firma farkı oluyor bunlarda bazı arkadaşlar koyuluğu net iken benim ki yakın bile değilken pik olması gerekti değildi..çünkü aynı anda başka test yapardım onda pikti. Ben oo çok iyi diyemem. Diyen varsa da saygı duyarım. Adet olursam artimet veya certain de kullanıp bakıcam denemedim dememKızlar ovu da ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım. Onunla takip yapmış memnun kalmıştım. Ama 9 sene önce idi. Şimdi 2 aydır onunla yine takip ettim sanki bozmuş gibiler. Silik çıkıyor filan. Bu ay regl olursam başka marka ile devam edeceğim.
Ben o markayı kullanıyorum çok düzenli bir şekilde ilerliyor süreç çok net gösteriyor sonuçlarını. Bana da kuzenim tavsiye etmişti. Hatta 50 Li paketlerini alıyorum şimdiye kadar bozuk testi de çıkmadı.Laboquick markasi biliyor musunuz acaba nasil oldugunu
Geçen ay ben 14 tane ovulasyon testi ile certaın marka. 2 gebelik testine 44 lira verdim. Bu ay aldığım surelab ile aynı fiyat trendyolda denk geldiCertain farkı payası çok ama işlevi güzel bence
Ay içimi rahatlattin canim ya cevabin için çok teşekkür ederimBu marka biraz silik oluyor bazımızda. Benimde pik net olmuyor bunda o sıkıntıyı yaşadım. Geçen ay kullandığınız pik ne zaman ise bununla çok şaşmayacağını düşünüyorum çünkü benim genelde pik aynı çıktı testlerde. Olası adet düzensizliği yoksa değişmez pek pik.
Certain candir ya asla şaşmam bir daha doğrudanCertain farkı payası çok ama işlevi güzel bence
Kesinlikle eskiden güzeldir denemissiniz ama yeni testler bence de bozmuştur çok teşekkür ederim cevaplarınız icinKızlar ovu da ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım. Onunla takip yapmış memnun kalmıştım. Ama 9 sene önce idi. Şimdi 2 aydır onunla yine takip ettim sanki bozmuş gibiler. Silik çıkıyor filan. Bu ay regl olursam başka marka ile devam edeceğim.
Bende de bozuk cikmadi ama pik olarak nasil cikiyor örnek resim var mi elinizde ?Ben o markayı kullanıyorum çok düzenli bir şekilde ilerliyor süreç çok net gösteriyor sonuçlarını. Bana da kuzenim tavsiye etmişti. Hatta 50 Li paketlerini alıyorum şimdiye kadar bozuk testi de çıkmadı.
Certain olup kendi arasında pahalı olan varGeçen ay ben 14 tane ovulasyon testi ile certaın marka. 2 gebelik testine 44 lira verdim. Bu ay aldığım surelab ile aynı fiyat trendyolda denk geldibenim hesaptan kargoda ücretsizdir
Ben hiç yapmadım canımCertain olup kendi arasında pahalı olan varher certain aynı bunların farkı firmayla alakalı. Bazı firmalar daha iyi yapıyor pahalı oluyor biraz daha bazısı ise uygun verebiliyor. Bu arada ben başladım surelab testine o mesela bütün yerler silik sormadan netleşiyor senin öyle mi laboquick gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?