Ne demek canım. Her kadın kendine özel bazısı pik kopkoyu bazısı ise koyuya yakın. Benimki yakın oluyormuş meğersemAy içimi rahatlattin canim ya cevabin için çok teşekkür ederim
H. Geldiniz ama isminiz çok iyi ben şöyle şeyler bulamıyorum biBen çok mu geç kaldım liste dolmuş galibaolsun içimde kalmasın ben yazmayın yine de Lavi12 BAT 3 mart, yaş 31, folbiol kullanıyorum, ilk ayım..
Buradan birine mi yolluyorsun takip edem onu kim o kimmBen hiç yapmadım canımyapmıcam gönderiyorum bir arkadaşa o kullanırsa söyler bize
Ne denediysem giremedimH. Geldiniz ama isminiz çok iyi ben şöyle şeyler bulamıyorum bi
Bak canım bu pik olduğu gün çatladı mı diye merak edip hatta akşamı da yapmıştım çatlamamıştı daha ertesi gün de çatlama görmemiştim. Ama ondan sonraki gün yaptığımda çatlamayı görmüştüm. Zaten yumurtanın 24-48 saat aralığında çatlama süresi var normal şartlarda o şekilde biliyorum. O sebeple yanıltmadı hiç. Yani yumurtladığım gün test bağırıyordu resmen Bugün yumurtlaman var diye. Bilmiyorum ben memnun kaldım ☺Bende de bozuk cikmadi ama pik olarak nasil cikiyor örnek resim var mi elinizde ?
Burdan canımBuradan birine mi yolluyorsun takip edem onu kim o kimmçıksın ortaya. Ben 10 tane kalmış ya 5 kullandın sandım da
Bende de bozuk cikmadi ama pik olarak nasil cikiyor örnek resim var mi elinizde ?
Çok iyi olmuş ben çok beğendimNe denediysem giremedimiş arkadaşlarım göbeadın varsa onu yaz dediler. Ortak kararımız bu isim oldu
Ben bugün başladım ama erken benimde 12.günümBurdan canımbenim daha süreci başlamadı zaten kullanacak olsamda ayın 5 inden sonra
Bel ve sol kasıgımda ağrı batma var canım akıntım var 3,4 gündür bulantı başladı gögüs uçları çok acıyor. İlk hamileliğimdede böyle olmuştu ovulasyon testimde 2 gündür pik durumda ondan süphelerim var yani. Yarında pik durumda olursa hamileliğe yorucam artıkNe gibi belirtin var canım paylaşır msn inşallah hamişsindir bu arada
Benim 8. Günüm kasmıyorum valla saldım dostınex verdi Dr bazı stresli işlerim vardı üst sınırda çıktı hemen prolaktinBen bugün başladım ama erken benimde 12.günümhafta sonuna yakın pik olur olursa
Anladım teşekkür ederimTıkalı tüpün herhangi bir belirtisi var mıydı bende kendimde artık bi o kaldı onu düşünüyorum da
Hsg devlet de özel de yapıyor ama her hastene değil daha büyük hastaneler de var. Yalnız o hsg öyle hemen çekilmiyorMuş. Ben sordum dr uma dedi ki o anestezi altında yapılan bir şey hemen önermiyoruz 2 ay klomen vs tedavi ol olmazsa hsg çekeriz dedi
Bende çok beğendimNe denediysem giremedimiş arkadaşlarım göbeadın varsa onu yaz dediler. Ortak kararımız bu isim oldu
Oooo sizin baya pancar gibi ya benim oyle olmadi ama siliklesme baya farkediliyorBak canım bu pik olduğu gün çatladı mı diye merak edip hatta akşamı da yapmıştım çatlamamıştı daha ertesi gün de çatlama görmemiştim. Ama ondan sonraki gün yaptığımda çatlamayı görmüştüm. Zaten yumurtanın 24-48 saat aralığında çatlama süresi var normal şartlarda o şekilde biliyorum. O sebeple yanıltmadı hiç. Yani yumurtladığım gün test bağırıyordu resmen Bugün yumurtlaman var diye. Bilmiyorum ben memnun kaldım ☺
Bende çok beğendim
Bende kullandım onu geçen aylarda prolaktinin çok yüksek değil demek kiBenim 8. Günüm kasmıyorum valla saldım dostınex verdi Dr bazı stresli işlerim vardı üst sınırda çıktı hemen prolaktinkorunma dedi biz bunu gebelik tedavisinde kullanıyoruz falan dedi peki dedim çıktım 2 tanecik bakalım kısmet bundan sonrası
Çok teşekkür ederim gercekten faydali oldu emeğinize sağlıkYani kişiden kişiye nasıl farklılıklar gösteriyor bilmiyorumBaşka marka da kullanmadım valla. Yardımcı olabildiysem
Ne demek rica ederim. Dileklerimize tez vakitte kavuşuruz umarımÇok teşekkür ederim gercekten faydali oldu emeğinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?