Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de bozuk cikmadi ama pik olarak nasil cikiyor örnek resim var mi elinizde ?
Bak canım bu pik olduğu gün çatladı mı diye merak edip hatta akşamı da yapmıştım çatlamamıştı daha ertesi gün de çatlama görmemiştim. Ama ondan sonraki gün yaptığımda çatlamayı görmüştüm. Zaten yumurtanın 24-48 saat aralığında çatlama süresi var normal şartlarda o şekilde biliyorum. O sebeple yanıltmadı hiç. Yani yumurtladığım gün test bağırıyordu resmen Bugün yumurtlaman var diye. Bilmiyorum ben memnun kaldım ☺

Eklentiler

• B4571F3F-080D-4386-9401-DD76126E7AB6.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
Ne gibi belirtin var canım paylaşır msn inşallah hamişsindir bu arada
Bel ve sol kasıgımda ağrı batma var canım akıntım var 3,4 gündür bulantı başladı gögüs uçları çok acıyor. İlk hamileliğimdede böyle olmuştu ovulasyon testimde 2 gündür pik durumda ondan süphelerim var yani. Yarında pik durumda olursa hamileliğe yorucam artık Rabbim hayırlısını versin hepimize

Ben bugün başladım ama erken benimde 12.günüm hafta sonuna yakın pik olur olursa
Benim 8. Günüm kasmıyorum valla saldım dostınex verdi Dr bazı stresli işlerim vardı üst sınırda çıktı hemen prolaktin korunma dedi biz bunu gebelik tedavisinde kullanıyoruz falan dedi peki dedim çıktım 2 tanecik bakalım kısmet bundan sonrası

Herkese iyi aksamlar Kizlar bir sorum var lutfen bilenler bakar misiniz yeni tasindigim bir sehir ve yeni bir doktor buldum görüstüm bi süredir isteyip hamile kalamadigimi söyledim, birtakim kontrollerim yapildi sorun olmadigi söylendi ama birkaç ay daha geçti ve yine olmadi dedim o da bana adetin 12. Günü gel dedi nasi bi yol izler sizce yumurta gelisimine mi bakacak ?

Anladım teşekkür ederim

Oooo sizin baya pancar gibi ya benim oyle olmadi ama siliklesme baya farkediliyor size uygun bi testmis

Son düzenleme:
Bende kullandım onu geçen aylarda prolaktinin çok yüksek değil demek ki kaç çıktı acaba benim 33 Dü geçti gitti tekrar gelmez inşlh stres aşırı etkili çıkmasında. Bende saldım öylesine yapıyorum can skntısı eş de bu hafta içi gelirse işe yarar belki diye insan herşeyi takıp zirvede yaşayınca salıyor bir yerden sonra cidden.

Yani kişiden kişiye nasıl farklılıklar gösteriyor bilmiyorum Başka marka da kullanmadım valla. Yardımcı olabildiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…