Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
adet durumun ne günün varsa ihtimal var çizgi var silik ama günün yada geçti ise sanırım bebek yok

amin iinş. nasip olur canım her birimize . evet evet tam da böylesin olumsuz da olsa birşey anlatıyorsun ciddi takılıyorsun (tabiri caizse) sonra olumlu bir hava ve mutluluk giriyor yorumlarına.

senin yazdıklarını okurken bir anda ciddi ciddi okuyorum sonra bir anda olumlu mutluluk veren yazılar çok hoşuma gidiyor

A almracnn

kesinlikle katılıyorum . benim arkadaşım 47.gün piki gördü. öncesinde pik var sanıyordu ama şimdiki başka hemen kırmzı çizgi belirginleşti demişti

Günüm net değil cnm pko var bende geçen ayın 22’inde olmuştum 8 gün geçti ama 10-12 gün gecikmeli oluyorum zaten bu ay femara kullanmıştım
bu test anladığım kadarıyla erken gebelik testi güzelim rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin sana ve bizlere az daha sabret sonra bir test daha yap bence 2-3 gün sonra

bu test anladığım kadarıyla erken gebelik testi güzelim rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin sana ve bizlere az daha sabret sonra bir test daha yap bence 2-3 gün sonra
Evet cnm erken gebelik testi normal kaset test yaptım çıkmadı cevap verdiğin için sağol bi kaç gün daha bekleyip normal kaset test yapayım en iyisi

İnşallah hepimize nasip olur hayırlı evlatlar

Yusra-61 eline su dökemem onun maşallahı var .zaten benim ağzım pek laf yapamaz
Ben hep böyleyim çünkü hayat üzülecek kadar uzun değil ki çaresiz derdimiz olmasın ya gerisini hertürlü hallederiz keyfim yerine daha çok geldi eşim izin almış gelecekmiş normalde yarın pik olması lazım testimin olmasa o da var eşim saymış yarın yumurtlama günün diye ben şok saymaz zannederdim dedim gel be olursa olursa uşak olur uşak olmazsa şey olur dedim neyse hep birlikte birbirimize iyi gelebilyorsak ne mutlu ben burada olmayı sevdim

Sen bize diyorsun ama kalır yanın yok valla bizden seni ayrı sevdim insan hani iç sesi güzel şeyler hisseder ya onun gibi ve ben hiç yanılmam sende güzel insansın böyle çekiyoruz birbirimizi
ay işte zaman zaman iyi olmaya çalışıyoruz işte :) dün benim devreler yandı bir ara bugün daha sakinim :) napalım umudumuz var gülerek eğlenerek dalga geçerek yaşayıp gidiyoruz

en iyisini yapıyorsun cnaım. dermansız derdimiz olmasın . sağlık huzur mutluluk cümlesine uğrasın inş.

bak bak eniştemize bak hele gizliden gizliye saymış ya kıyamam size

Sen bize diyorsun ama kalır yanın yok valla bizden seni ayrı sevdim insan hani iç sesi güzel şeyler hisseder ya onun gibi ve ben hiç yanılmam sende güzel insansın böyle çekiyoruz birbirimizi

ayne öyle canım. kimseden eksik kalamaz MERAKLI MELO siteyi kullanmayı bilmiyor bir bilse kadınlar kulubünü ele geçirir. vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…