Hayali birşeyler gördüm ama inşlhMerhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
adet durumun ne günün varsa ihtimal var çizgi var silik ama günün yada geçti ise sanırım bebek yokMerhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
bende çizgi görmek için o testi ayırmıştım ikiye öyle senin gibi eşim öyle kullanılsa ayırıp satarlardı demişti :)Merhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
amin iinş. nasip olur canım her birimize . evet evet tam da böylesin olumsuz da olsa birşey anlatıyorsun ciddi takılıyorsun (tabiri caizse) sonra olumlu bir hava ve mutluluk giriyor yorumlarına.Canım benim ya çok teşekkür ediyorum... Anne olmadık ama sevkat var diyorsunİnşallah o da nasip olur yakında...
Ben olumsuz bir durumla karşılaşınca veya haber alınca kendimi dinliyorum ilk etapta sakin sessiz, içime soruyorum şuan üzülsem bir şeye fayda sağlayacak mı? Hayır cevabı alıyorum, aksine mutlu olmak süreci hızlandırır. Ki mutlu olmak için çok sebebimiz var aslında. Sağlıklıyız, regl oluyoruz, yumurtalarımız var, eşimiz var, eşimizin spermleri var... en önemlisi bunları yaşayamayanlar var.. Rahmi olmayan, genç yaşta ameliyat olup tüpleri alınan, erken menapoza giren..
Günüm net değil cnm pko var bende geçen ayın 22’inde olmuştum 8 gün geçti ama 10-12 gün gecikmeli oluyorum zaten bu ay femara kullanmıştımadet durumun ne günün varsa ihtimal var çizgi var silik ama günün yada geçti ise sanırım bebek yok
A almracnnYumurtlaman her ay olmuyor o bu anlama geliyor. Ben yerinde olsa bu testleri düzenli yapar sonra ilaç almazdım pik bulana kadar devam ederdim. Diyelim ki ikinci ay yumurtlama oldu adet görüyorsan o ay olmuş demek olabilir. Bu testleri aksatmadan kullan derim. Elbelt pik olacak çünkü adet er geç görüyorsun hiç göremiyor değilsin. Benim bildiğim böyle olup 2 ay sonra gören var pik hamlede kaldıinan hiçbirvşey imkansız değil.
bu test anladığım kadarıyla erken gebelik testi güzelim rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin sana ve bizlere az daha sabret sonra bir test daha yap bence 2-3 gün sonraGünüm net değil cnm pko var bende geçen ayın 22’inde olmuştum 8 gün geçti ama 10-12 gün gecikmeli oluyorum zaten bu ay femara kullanmıştım
amin iinş. nasip olur canım her birimize . evet evet tam da böylesin olumsuz da olsa birşey anlatıyorsun ciddi takılıyorsun (tabiri caizse) sonra olumlu bir hava ve mutluluk giriyor yorumlarına.
senin yazdıklarını okurken bir anda ciddi ciddi okuyorum sonra bir anda olumlu mutluluk veren yazılarçok hoşuma gidiyor
Evet cnm erken gebelik testi normal kaset test yaptım çıkmadı cevap verdiğin için sağol bi kaç gün daha bekleyip normal kaset test yapayım en iyisibu test anladığım kadarıyla erken gebelik testi güzelim rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin sana ve bizlere az daha sabret sonra bir test daha yap bence 2-3 gün sonra
Sanki görüneceğim ama görünmek istemiyorum gibi bi çizgi var ama hayal olarak mı görüyorum diyeceğim tarzda bi çizgi adetinize kaç gün var acaba ?Merhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
İnşallah hepimize nasip olur hayırlı evlatlarüzülme hepimiz alıştık aylardır negatifi görmeye eminim senin yaşın gençtir biz napalım geldik 39 a Allah ne verirse hayırlısını en doğru zamanda versin sen bizi düşün moral olsun :) biz bu yaşta hala cebelleşiyoruz rabbim ol derse olur ol desin de oluversin inşallah
hayalet çizgi var bencedeMerhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
ben de görüyorummMerhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
Ben hep böyleyim çünkü hayat üzülecek kadar uzun değil ki
Sen bize diyorsun ama kalır yanın yok valla bizden
ay işte zaman zaman iyi olmaya çalışıyoruz işte :) dün benim devreler yandı bir ara bugün daha sakinim :) napalım umudumuz var gülerek eğlenerek dalga geçerek yaşayıp gidiyoruzSen bize diyorsun ama kalır yanın yok valla bizdenseni ayrı sevdim insan hani iç sesi güzel şeyler hisseder ya onun gibi ve ben hiç yanılmam sende güzel insansın böyle çekiyoruz birbirimizi
en iyisini yapıyorsun cnaım. dermansız derdimiz olmasın . sağlık huzur mutluluk cümlesine uğrasın inş.Ben hep böyleyim çünkü hayat üzülecek kadar uzun değil kiçaresiz derdimiz olmasın ya gerisini hertürlü hallederiz keyfim yerine daha çok geldi eşim izin almış gelecekmiş normalde yarın pik olması lazım testimin olmasa o da var eşim saymış yarın yumurtlama günün diye ben şok saymaz zannederdim dedim gel be olursa olursa uşak olur uşak olmazsa şey olur dedim neyse hep birlikte birbirimize iyi gelebilyorsak ne mutlu ben burada olmayı sevdim
Sen bize diyorsun ama kalır yanın yok valla bizdenseni ayrı sevdim insan hani iç sesi güzel şeyler hisseder ya onun gibi ve ben hiç yanılmam sende güzel insansın böyle çekiyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?