yaa aynı belirtiler bende de var bende bu ay 3. klomen çatlatma iğnemi vuruldum olmazsa bende 4.cü olacak. size verdiği progestanın mg kaçtır? o bende aşırı uyku yapıyor yabenim BAT ayın 4ü ama 8 yazdırdım, çünkü geçen ay progesteron fitilden 12 gün gecikti, bu ay yine kullanıyorum.. doktor aslında 4ü yapabilirsiniz dedi de ben 5i yapmayı planlıyorum...Tabi regl olmazsam. şuan kasıklarım zonkluyor, çok uyuyorum, yüzüm sivilcelendi yine, üşüyorum, belim de ağrıyor...İnşallah hamileyimdir, yoksa 3. kez klomen çatlatma tedavisine başlıcağım, sıkıldım ve yoruldum bu süreçten...
Hesaplarım doğruysa 2 yada 3 gün varSanki görüneceğim ama görünmek istemiyorum gibi bi çizgi var ama hayal olarak mı görüyorum diyeceğim tarzda bi çizgi adetinize kaç gün var acaba ?
İnş vardır cnm 2 gün sonra tekrar yapacağım sonucu bildiririm
2 gün sonra adet olmazsam tekrarlayacağım cnmben de görüyorummyarın tekrarla istersen
Bilmesin o zaman yinedeayne öyle canım. kimseden eksik kalamazMERAKLI MELO siteyi kullanmayı bilmiyor bir bilse kadınlar kulubünü ele geçirir. vallaha
Canım bakar mıskn yaÇıkar tabiki... ama sabah idrarıyla daha net çıkıyor... yapacaksan da birkaç saat hiç sıvı almamalısın.
Bu arada 10 dk oşdu hemen çektim bu şekilde gözüküyordı...Çıkar tabiki... ama sabah idrarıyla daha net çıkıyor... yapacaksan da birkaç saat hiç sıvı almamalısın.
sagol canım ellerine sağlık . bize de fikir oldu.Selam kızlar,
Laboquick ve certain testi vardı elimde ikisini aynı anda yaptım belki size de fikir olur diye2 damla damlattım, 5 dk bekledim. Labo yazan laboquick marka. Certain sanki biraz daha koyu gösteriyor
Sanırım 2-3 güne pik olacak
Eki Görüntüle 2793668
Bizi bu hale koyan neyse o utansın napalım istiyoruz yanıen iyisini yapıyorsun cnaım. dermansız derdimiz olmasın . sağlık huzur mutluluk cümlesine uğrasın inş.
bak bak eniştemize bak hele gizliden gizliye saymış ya kıyamam size
Yaptım canım test attımÇok heyecanlı yaaHadi Bismillah...
inş olur bu ay canımBizi bu hale koyan neyse o utansın napalım istiyoruz yanı
Bu benim işim artık ne gelse bu iyi şu iyi şu güzel diyebilirmEki Görüntüle 2793670
Sonuclarim cikmis galiba iyi anlayanlar yorumlayabilir miii
Teşekkürler canım yoğunluk vardı bu aralar akşamları fırsat oldukça bakabildim şimdi yazarsam takip edemem ayıp olur dedim artık dün bir yazayım dedimSen yoksun yinede canım nerelerdesin yahu
Çok silik bi çizgi görüyorum ama bilemedim inş hamişsindir bata kaç gün var cnm
Ya regl döneminde estradiol 38-649 arasında olması gerekiyor yazıyor ama benim 36 çıkmış menopoza doğru değer düşüyormuş galiba. Yumurtalıkların doğru çalışmadığını gösteriyomuş düşük olması. sizlerin kaç çıkmıştı? Ufak bi düşüklük gibi görünüyor ama korktum yaaBu benim işim artık ne gelse bu iyi şu iyi şu güzel diyebilirmcanım bütün değerlerin çok güzel sadece fsh değerin lh dan azcık yüksek bu şu demek yumurtan çatlaması biraz sorun olblr ama seninki aşırı yüksek değil engel olur mu orasını en iyi doktor anlar çünkü bu değerler yaşa göre azcık fark varsa çok görülmeyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?