Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa aynı belirtiler bende de var bende bu ay 3. klomen çatlatma iğnemi vuruldum olmazsa bende 4.cü olacak. size verdiği progestanın mg kaçtır? o bende aşırı uyku yapıyor ya

Selam güzeller..
Bi dolu sayfa olmuş. Okuya okuya geldim.. Bi hamiş haberi daha alsak ne güzel olur ya.
Kızlar Bat 6 mart malum. Dün sabah bi lekelenme oldu kahverengimsi. Sonra akşama kadar bişi yok. Sabahta yoktu. Şimdi yine hafif lekelenme oldu. Test yaptım tabiki negatif. Ama erken gebelik testi değilde. Regl olcam ben galiba ay moralim bozuldu ya. Midemde böyle yanma ile bulantı arası karışık bir durum var. Kasık ağrısı değil de batması var ve bel ağrısı filan. Yine regl belirtisi ile karışıyor galiba. Erken yumurtladım diye erken mi regl olcam acaba? Erken gebelik testi alsam illa sabah mı yapmak lazım? Fikir verin bana.

en iyisini yapıyorsun cnaım. dermansız derdimiz olmasın . sağlık huzur mutluluk cümlesine uğrasın inş.

bak bak eniştemize bak hele gizliden gizliye saymış ya kıyamam size
Y yusra adamı bebek yapcam diye işten izin mi aldırdın pes birde deseydin gel bak sana ne vercem diye :)

Selam kızlar,

Laboquick ve certain testi vardı elimde ikisini aynı anda yaptım belki size de fikir olur diye 2 damla damlattım, 5 dk bekledim. Labo yazan laboquick marka. Certain sanki biraz daha koyu gösteriyor

Sanırım 2-3 güne pik olacak

Sonuclarim cikmis galiba iyi anlayanlar yorumlayabilir miii

sagol canım ellerine sağlık . bize de fikir oldu.

en iyisini yapıyorsun cnaım. dermansız derdimiz olmasın . sağlık huzur mutluluk cümlesine uğrasın inş.

bak bak eniştemize bak hele gizliden gizliye saymış ya kıyamam size
Bizi bu hale koyan neyse o utansın napalım istiyoruz yanı

Eki Görüntüle 2793670
Sonuclarim cikmis galiba iyi anlayanlar yorumlayabilir miii
Bu benim işim artık ne gelse bu iyi şu iyi şu güzel diyebilirm canım bütün değerlerin çok güzel sadece fsh değerin lh dan azcık yüksek bu şu demek yumurtan çatlaması biraz sorun olblr ama seninki aşırı yüksek değil engel olur mu orasını en iyi doktor anlar çünkü bu değerler yaşa göre azcık fark varsa çok görülmeyebiliyor.

Ya regl döneminde estradiol 38-649 arasında olması gerekiyor yazıyor ama benim 36 çıkmış menopoza doğru değer düşüyormuş galiba. Yumurtalıkların doğru çalışmadığını gösteriyomuş düşük olması. sizlerin kaç çıkmıştı? Ufak bi düşüklük gibi görünüyor ama korktum yaa 650 bile olması normalken benim 36 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…