İyi çok şükür büyük azimle yol çalışmalarımız devam ediyor tünelin ucunı ay sonunda görücez hepimiz hamile kalanlarTeşekkürler canım yoğunluk vardı bu aralar akşamları fırsat oldukça bakabildim şimdi yazarsam takip edemem ayıp olur dedim artık dün bir yazayım dedimiyisinizdir inşallah
Evet canım haklısın eşimin telefonundan denedim onda çıktıProgramı indirmeye çalışan arkadaşlarım ıphone mu telefonunuz ?
Cumartesi sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Klomen be otrivitelli kullandım etkisi ancak geçerherkese selamlar batı 8 mart olanlar ne zaman test yapıyor ben aşırı sabırsızım :) :)
Var ya var çizgi göz kırpıyor sana annesiMerhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
İğnenin kaçıncı günü canım. İğne olduğun günü 1. Gün say. 12. Günde geçer diyorlar etkisinin
Tahmini adetim 2-3 günÇok silik bi çizgi görüyorum ama bilemedim inş hamişsindir bata kaç gün var cnm
İğnemin şuan 14.gün canımEvet canım haklısın eşimin telefonundan denedim onda çıktıiPhone de yokmuş
Cumartesi sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Klomen be otrivitelli kullandım etkisi ancak geçer
Var ya var çizgi göz kırpıyor sana annesi
İğnenin kaçıncı günü canım. İğne olduğun günü 1. Gün say. 12. Günde geçer diyorlar etkisinin
Yaaa geçmiştir iğnenin etkisi gebesin canım inşallahİğnemin şuan 14.gün canım
İğne 1. Sayarsam 14 gün bugin
17 şubatta vuruldum iğne
Evet canım günde 1 adet klomen içtimYaaa geçmiştir iğnenin etkisi gebesin canım inşallahilk maşallahın benden ilk tedavin mi klomen mi kullandın ayy bende şu an iğne oldum bekliyorum heyecanlandım
Bastırmayın sakınkızlar batı yaklaşanlar arada kasıklarınızı bastııroyr musunuz acıyor mu falan diye gebelik olsa bişey hissedermiyiz acaba bu şekilde dünden beri kafamı karıştırıyor.
Ne vericem der miyim bizde burada derler ki lafın devamı deliye denir o adam akıllı ona dememe gerek yok
Ayyy allahım şu an bana nasıl umut oldun bilemezsin bende günde 1 kullandımEvet canım günde 1 adet klomen içtim
Ve çatlama ipnesi burdu
Ay öyle mi bilmiyorum yaaa
Bu şelilde duruypr test
Yanılırım diye çok korkuyorum
Birkaç gin beklicem
Çok korkuyorum yoktur diye hayal kırıkşığı yaşamak istemiyorum
Eki Görüntüle 2793696
İnsaAllah gebeian canimEvet canım günde 1 adet klomen içtim
Ve çatlama ipnesi burdu
Ay öyle mi bilmiyorum yaaa
Bu şelilde duruypr test
Yanılırım diye çok korkuyorum
Birkaç gin beklicem
Çok korkuyorum yoktur diye hayal kırıkşığı yaşamak istemiyorum
Eki Görüntüle 2793696
Bilmiyorum ki ne bilimAyyy allahım şu an bana nasıl umut oldun bilemezsin bende günde 1 kullandımyetmez diye korkarken yumurtalarım istenilen boyuta gelmişti çok şükür . Sen bence sevinmeye başla ya erteleme sevincini daha ne olsun. Benim doktorum 14. Gün test yap dedi senin de 14 işte miiiisssa gibi pozitif
Dua edin lütfenİnsaAllah gebeian canim
Ya canım o değerler yerine göre değişir nette onun üzerine bir sürü bilgi var içini rahat tut öyle menopoza girmek durumu gelmesin. Atıyorum bir değer normal aralığı dediğin gibi olsun 40 ama bu yaş baz alınır mesela 30 yaşını geçmiş kadına düşük çıkabilir ama menopoz demek değildir. Ayrıca benim bir testim de 36 diğeri 21 bile çıktığı oldu doktorum bana birşey demedi ki derdi bana. Bekleme dıye.bu tek başlı başına direk menopoza sokan horman olamaz bir sürü faktör var. Yani demem 20 küsür yaşındaki ile 30 küsür yaşındaki bir değil değer aralığı doktor birşey demeden kendini üzmeye kalkma.Ya regl döneminde estradiol 38-649 arasında olması gerekiyor yazıyor ama benim 36 çıkmış menopoza doğru değer düşüyormuş galiba. Yumurtalıkların doğru çalışmadığını gösteriyomuş düşük olması. sizlerin kaç çıkmıştı? Ufak bi düşüklük gibi görünüyor ama korktum yaa650 bile olması normalken benim 36 çıkmış
Olabilir canım sen daha iyi hissetmişsindir. İnşallah bebeğin seninledir. 2. Ay tutma ihtimali de yüksek yazmışlardı hep belki senin de öyle oldu. Canım bir de kaset test yapmışsın erken gebelik yapsan daha net çıkardı çizginBilmiyorum ki ne bilim
Benim bu ay 2. İğnem
Aslında geçem ay da güzel yumurtlaarım olöuştu
Geçen ay 12.gün gördüm
Sonra 13.gün göremedim çifti...
Bir de iğnenin 4.günü benden şeffaf bir akıntı geldi
Bence çatlama o zamandı...
Evet canım haklısın eşimin telefonundan denedim onda çıktıiPhone de yokmuş
Cumartesi sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Klomen be otrivitelli kullandım etkisi ancak geçer
Var ya var çizgi göz kırpıyor sana annesi
İnşAllah öyle olurOlabilir canım sen daha iyi hissetmişsindir. İnşallah bebeğin seninledir. 2. Ay tutma ihtimali de yüksek yazmışlardı hep belki senin de öyle oldu. Canım bir de kaset test yapmışsın erken gebelik yapsan daha net çıkardı çizgin
Hadi bakalım hakkında hayırlısı canım ama ben gördüm ışığıİnşAllah öyle olur
Şirkette öğle arası yapayım dedim
Öyle pek unudum yok
15-16 aydır uğraşıyoruz
Bu ay olmazsa bırakıyorum zaten
Yaz sonu tüp bebek yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?