Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canım yoğunluk vardı bu aralar akşamları fırsat oldukça bakabildim şimdi yazarsam takip edemem ayıp olur dedim artık dün bir yazayım dedim iyisinizdir inşallah
İyi çok şükür büyük azimle yol çalışmalarımız devam ediyor tünelin ucunı ay sonunda görücez hepimiz hamile kalanlar özellikle kalamayan nisana yol alırız orada devam ederiz böyle gidiyor bizim işler sen nasılsın iyi misin

Programı indirmeye çalışan arkadaşlarım ıphone mu telefonunuz ?
Evet canım haklısın eşimin telefonundan denedim onda çıktı iPhone de yokmuş
herkese selamlar batı 8 mart olanlar ne zaman test yapıyor ben aşırı sabırsızım :) :)
Cumartesi sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Klomen be otrivitelli kullandım etkisi ancak geçer
Merhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?
Var ya var çizgi göz kırpıyor sana annesi
Canım bakar mıskn ya
Yaptım şimdi
Çok silik
İğne etkisi midir
Eki Görüntüle 2793669
İğnenin kaçıncı günü canım. İğne olduğun günü 1. Gün say. 12. Günde geçer diyorlar etkisinin

İğnemin şuan 14.gün canım
İğne 1. Sayarsam 14 gün bugin
17 şubatta vuruldum iğne

kızlar batı yaklaşanlar arada kasıklarınızı bastııroyr musunuz acıyor mu falan diye gebelik olsa bişey hissedermiyiz acaba bu şekilde dünden beri kafamı karıştırıyor.

Yaaa geçmiştir iğnenin etkisi gebesin canım inşallah ilk maşallahın benden ilk tedavin mi klomen mi kullandın ayy bende şu an iğne oldum bekliyorum heyecanlandım
Evet canım günde 1 adet klomen içtim
Ve çatlama ipnesi burdu
Ay öyle mi bilmiyorum yaaa
Bu şelilde duruypr test
Yanılırım diye çok korkuyorum
Birkaç gin beklicem
Çok korkuyorum yoktur diye hayal kırıkşığı yaşamak istemiyorum

Bugün bat günüm ama henüz regl olmadım. Hep olan regl belirtilerime ek 2 gündür kasık ağrım var. Olmazsam perşembe sabah iş dönüşü yaparım testi. 26sında meraklanıp yapmıştım negatif çıkmıştı.

kızlar batı yaklaşanlar arada kasıklarınızı bastııroyr musunuz acıyor mu falan diye gebelik olsa bişey hissedermiyiz acaba bu şekilde dünden beri kafamı karıştırıyor.
Bastırmayın sakın ağrı acı olsa zaten hissedilir. Ağrı olması ya da olmaması çok önemli değil çünkü her kadında farklı olur.

Ayyy allahım şu an bana nasıl umut oldun bilemezsin bende günde 1 kullandım yetmez diye korkarken yumurtalarım istenilen boyuta gelmişti çok şükür . Sen bence sevinmeye başla ya erteleme sevincini daha ne olsun. Benim doktorum 14. Gün test yap dedi senin de 14 işte miiiisssa gibi pozitif

Bilmiyorum ki ne bilim
Benim bu ay 2. İğnem
Aslında geçem ay da güzel yumurtlaarım olöuştu
Geçen ay 12.gün gördüm
Sonra 13.gün göremedim çifti...
Bir de iğnenin 4.günü benden şeffaf bir akıntı geldi
Bence çatlama o zamandı...

adamlar 2021 yılına bomba gibi girdiler kimlerle evliyiz diye hayretler içindeler :) biz geçen ay 11 defa denemişiz ya sonuç negatif bende dedim az yaptık ta ondan mı acaba zaten maskara oldum artık ya iyice :) ben her defa bacaklarımı havaya kaldırıyorum :) dedim bir foto çekte bebeğime göstereyim seni ben ne zorluklarla yaptım diye :)

Ya canım o değerler yerine göre değişir nette onun üzerine bir sürü bilgi var içini rahat tut öyle menopoza girmek durumu gelmesin. Atıyorum bir değer normal aralığı dediğin gibi olsun 40 ama bu yaş baz alınır mesela 30 yaşını geçmiş kadına düşük çıkabilir ama menopoz demek değildir. Ayrıca benim bir testim de 36 diğeri 21 bile çıktığı oldu doktorum bana birşey demedi ki derdi bana. Bekleme dıye.bu tek başlı başına direk menopoza sokan horman olamaz bir sürü faktör var. Yani demem 20 küsür yaşındaki ile 30 küsür yaşındaki bir değil değer aralığı doktor birşey demeden kendini üzmeye kalkma.

Olabilir canım sen daha iyi hissetmişsindir. İnşallah bebeğin seninledir. 2. Ay tutma ihtimali de yüksek yazmışlardı hep belki senin de öyle oldu. Canım bir de kaset test yapmışsın erken gebelik yapsan daha net çıkardı çizgin

1HANIM bilmeseydim demezdim denedim benimde olmamıştı olsun artık sizde netten devam...

İnşAllah öyle olur
Şirkette öğle arası yapayım dedim
Öyle pek unudum yok
15-16 aydır uğraşıyoruz
Bu ay olmazsa bırakıyorum zaten
Yaz sonu tüp bebek yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…