- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
Dua edin lütfen kozlarHadi bakalım hakkında hayırlısı canım ama ben gördüm ışığı
İnşallah canım Allah gönlündekini sana hayırlı eylesinDua edin lütfen kozlar
Eğer sağlıkşı ise benimle olsun
Sağlıksız ise olmasın
İniAllah güzel haberler alırız
Allahım bizim için hayurlısını bilir
Demi yok yastık koy yok ayaklar havaya yok yattığın yer kafan aşagıda olsun yok yarım saat yat yok orayı yıkama yok hemen kalkma bu neymiş be eskiler bunun kaçını yapmışadamlar 2021 yılına bomba gibi girdiler kimlerle evliyiz diye hayretler içindeler :) biz geçen ay 11 defa denemişiz yasonuç negatif bende dedim az yaptık ta ondan mı acaba zaten maskara oldum artık ya iyice :) ben her defa bacaklarımı havaya kaldırıyorum :) dedim bir foto çekte bebeğime göstereyim seni ben ne zorluklarla yaptım diye :)
ben senelerce asla istemem dedim gezdim nasıl büyük konuştuysam artık Allah 38 yaşından sonra aratıyor tırım tırım baksana leyleklerden bekler oldum kızDemi yok yastık koy yok ayaklar havaya yok yattığın yer kafan aşagıda olsun yok yarım saat yat yok orayı yıkama yok hemen kalkma bu neymiş be eskiler bunun kaçını yapmışolan bize oldu. Ama inan hiçbirini yapmıyorum ben hepsini yaptım onlarla alakası yok bunun alakası şu benim olsun daha çocuk istemiyorum diyeyim hamile kalırım hemde ikiz olur bu düzen bize şuan istemenin cezasını veriyor
2-3 gun sonrası yaptığınızda daha koyu cikarsa gebelik vardir diyebilirim ama yine en iyi sonucu kan tahlili vererek öğrenebilirsiniz şimdiden hayırlısı olsun insallahHesaplarım doğruysa 2 yada 3 gün var
Evet oluyor .Benim de kızım da denememizde iyice sasmisti .3.denememizde adetim 8 gün gecikti .Onekinde erken geldi .8 gün gecikmeden sonra 13 gün gecikme ile hamile olduğumu öğrendim ..Kizlar merhaba size bir kaç şey sormak istiyorum
Cevap yazarsanız çok mutlu olurum
İlk ocak ayında denemeye başladık, ocak ve subat ayında
Denemeye başladığımız günden beri adet tarihim kaymaya başladı ilkinde yani ocak ayındaki adetim 4 gün geçti öyle oldu
Subat ayında 3 gün geçti öyle oldu. Normalde bat hic şaşmaz bende
27 şubatta 3 gün geçmeyle adet oldum, 3. Gün bitti sayılır, wc de sadece peçeteye geliyor
Böyle birsey yasadinizmi hic?
Kesinlikle oyle olmasin diye ugrassak kesin hamilelik olur bakalim allah bize ne zaman nasip edecekDemi yok yastık koy yok ayaklar havaya yok yattığın yer kafan aşagıda olsun yok yarım saat yat yok orayı yıkama yok hemen kalkma bu neymiş be eskiler bunun kaçını yapmışolan bize oldu. Ama inan hiçbirini yapmıyorum ben hepsini yaptım onlarla alakası yok bunun alakası şu benim olsun daha çocuk istemiyorum diyeyim hamile kalırım hemde ikiz olur bu düzen bize şuan istemenin cezasını veriyor
aynı benben senelerce asla istemem dedim gezdim nasıl büyük konuştuysam artık Allah 38 yaşından sonra aratıyor tırım tırım baksana leyleklerden bekler oldum kız
Bende Birtanecik sevmeye hasretimi gidermelik yapsaydım karnım ağrımayacak tabi ki yine isterdim ama yokluğunu çekmekle aynı olmazdı belkiben senelerce asla istemem dedim gezdim nasıl büyük konuştuysam artık Allah 38 yaşından sonra aratıyor tırım tırım baksana leyleklerden bekler oldum kız
Canım ben silik ikinci çizgi görüyorum.Evet canım günde 1 adet klomen içtim
Ve çatlama ipnesi burdu
Ay öyle mi bilmiyorum yaaa
Bu şelilde duruypr test
Yanılırım diye çok korkuyorum
Birkaç gin beklicem
Çok korkuyorum yoktur diye hayal kırıkşığı yaşamak istemiyorum
Eki Görüntüle 2793696
Amin inşAllah canımCanım ben silik ikinci çizgi görüyorum.İnş hamişsindir. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Bilmiyorım ki bir his bu ay olblr bir his hiç olmayadabilr şeklinde devam ediyor bakalım ne olur vazgeçmek yokKesinlikle oyle olmasin diye ugrassak kesin hamilelik olur bakalim allah bize ne zaman nasip edecek
Çok yakın bence böyle görüldüğüne göre hafiften yol almışSelam kızlar,
Laboquick ve certain testi vardı elimde ikisini aynı anda yaptım belki size de fikir olur diye2 damla damlattım, 5 dk bekledim. Labo yazan laboquick marka. Certain sanki biraz daha koyu gösteriyor
Sanırım 2-3 güne pik olacak
Eki Görüntüle 2793668
Allahım hiç olmayanlara çifter çifter versin olanlara bir tane daha versin :) benim var ama çok küçüktüm anlamadım bir şey tekne kazıntısı olsun bir tane daha anası gibi bıcır bıcır laf ebesiBende Birtanecik sevmeye hasretimi gidermelik yapsaydım karnım ağrımayacak tabi ki yine isterdim ama yokluğunu çekmekle aynı olmazdı belki
beklicez seninle ben 10 gün daha malesefYa ben çatlıcam merakdan öle bir uykum geldıkı gozlerımı acamıyorum :)
:)))))aynı ben
ay ben bekleyemem o kadar cuma gunu sabah erken gebelık yapcam ınsallahbeklicez seninle ben 10 gün daha malesef
Aminnnnnnnn inşallah rabbin duysun bizleri şu üç ayların ramazanımız geliyor onlar hürmetine duaları kabul olanlardan olalımAllahım hiç olmayanlara çifter çifter versin olanlara bir tane daha versin :) benim var ama çok küçüktüm anlamadım bir şey tekne kazıntısı olsun bir tane daha anası gibi bıcır bıcır laf ebesi
cumartesi yapay ben bekleyemem o kadar cuma gunu sabah erken gebelık yapcam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?