Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demi yok yastık koy yok ayaklar havaya yok yattığın yer kafan aşagıda olsun yok yarım saat yat yok orayı yıkama yok hemen kalkma bu neymiş be eskiler bunun kaçını yapmış olan bize oldu. Ama inan hiçbirini yapmıyorum ben hepsini yaptım onlarla alakası yok bunun alakası şu benim olsun daha çocuk istemiyorum diyeyim hamile kalırım hemde ikiz olur bu düzen bize şuan istemenin cezasını veriyor

ben senelerce asla istemem dedim gezdim nasıl büyük konuştuysam artık Allah 38 yaşından sonra aratıyor tırım tırım baksana leyleklerden bekler oldum kız

Evet oluyor .Benim de kızım da denememizde iyice sasmisti .3.denememizde adetim 8 gün gecikti .Onekinde erken geldi .8 gün gecikmeden sonra 13 gün gecikme ile hamile olduğumu öğrendim ..

Kesinlikle oyle olmasin diye ugrassak kesin hamilelik olur bakalim allah bize ne zaman nasip edecek

ben senelerce asla istemem dedim gezdim nasıl büyük konuştuysam artık Allah 38 yaşından sonra aratıyor tırım tırım baksana leyleklerden bekler oldum kız
Bende Birtanecik sevmeye hasretimi gidermelik yapsaydım karnım ağrımayacak tabi ki yine isterdim ama yokluğunu çekmekle aynı olmazdı belki

Canım ben silik ikinci çizgi görüyorum. İnş hamişsindir. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın

Ya ben çatlıcam merakdan öle bir uykum geldıkı gozlerımı acamıyorum :)

Çok yakın bence böyle görüldüğüne göre hafiften yol almış hafif certain koyuluk da laboquick göre.

Bende Birtanecik sevmeye hasretimi gidermelik yapsaydım karnım ağrımayacak tabi ki yine isterdim ama yokluğunu çekmekle aynı olmazdı belki
Allahım hiç olmayanlara çifter çifter versin olanlara bir tane daha versin :) benim var ama çok küçüktüm anlamadım bir şey tekne kazıntısı olsun bir tane daha anası gibi bıcır bıcır laf ebesi

Allahım hiç olmayanlara çifter çifter versin olanlara bir tane daha versin :) benim var ama çok küçüktüm anlamadım bir şey tekne kazıntısı olsun bir tane daha anası gibi bıcır bıcır laf ebesi
Aminnnnnnnn inşallah rabbin duysun bizleri şu üç ayların ramazanımız geliyor onlar hürmetine duaları kabul olanlardan olalım annelik isteği bitmez asla yine sağlıklı sıhhatli evladlar versin gönlümüze göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…