Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım benim amin yaaa çok amin

bence sabah yap canım, HCG daha güçlü çıkıyormuş..

evet öyle, certain den herkes bahsediyor, net çıkarıyormuş.

Cumartesiyi duymak ıstemıyorum ıse gelcez artık ne guzel yatıyordum :)
sende de sol kasık ağrısı var mı bende kaç gündür sol kasık ağrısı var hele yumurtlama günü geberdim ağrıdan

Kızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala

Eklentiler

• IMG_20210302_144913_875.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 21
biizm 2 malesef ve hiç işimiz yo sadece kahvaltı yapmaya gelıyorum ısyerine :)
bende kahvaltıya geliyorum cumartesi aman evden iyidir bu hafta sonu kocişim de yok evde patlarım benim oğlanda babannesinde

bende kahvaltıya geliyorum cumartesi aman evden iyidir bu hafta sonu kocişim de yok evde patlarım benim oğlanda babannesinde
Ben evcıyım kedı gıbıyım gezmeyı severım ama cumattes calışmak ıstemıyoruum
bu arada evet kask agrım oldu bıkaç gun once regl belırtılerımde oluyordu ama reglıye yakın olurdu şimdi baya erken oldu

Canım benim sonuçlarım bunlar. Doktorla görüştüm gayet iyi hicbir sıkıntı yok dedi. Adetin 2. Günü yaptirmistim. Yaş farkından dolayı sonuçlar farklılık gösterir mi bilemiyorum. Ayrıca hastanenin referans aralığıyla karşılaştırdığımda sonuçlarımın ortalaması arasinda yani. Yüksek veya düşük göstermiyor
Prolaktin - 9,59
Estradiol - 20,53
Lh - 6,01
Fsh - 6,08
Tsh - 2,10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…