- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
ah canım benim amin yaaa çok aminAminnnnnnnn inşallah rabbin duysun bizleri şu üç ayların ramazanımız geliyor onlar hürmetine duaları kabul olanlardan olalımannelik isteği bitmez asla yine sağlıklı sıhhatli evladlar versin gönlümüze göre
200 mg cnm x3 defa gündeyaa aynı belirtiler bende de var bende bu ay 3. klomen çatlatma iğnemi vuruldum olmazsa bende 4.cü olacak. size verdiği progestanın mg kaçtır? o bende aşırı uyku yapıyor ya
bence sabah yap canım, HCG daha güçlü çıkıyormuş..Selam güzeller..
Bi dolu sayfa olmuş. Okuya okuya geldim.. Bi hamiş haberi daha alsak ne güzel olur ya.
Kızlar Bat 6 mart malum. Dün sabah bi lekelenme oldu kahverengimsi. Sonra akşama kadar bişi yok. Sabahta yoktu. Şimdi yine hafif lekelenme oldu. Test yaptım tabiki negatif. Ama erken gebelik testi değilde. Regl olcam ben galiba ay moralim bozuldu ya. Midemde böyle yanma ile bulantı arası karışık bir durum var. Kasık ağrısı değil de batması var ve bel ağrısı filan. Yine regl belirtisi ile karışıyor galiba.Erken yumurtladım diye erken mi regl olcam acaba? Erken gebelik testi alsam illa sabah mı yapmak lazım? Fikir verin bana.
Benimde bat 9 Mart cumartesi yapacam ovulasyon yapmaya da devam ediyorumcumartesi yap
birşeyler var gibi... kaç gün geçti iğneden?
evet öyle, certain den herkes bahsediyor, net çıkarıyormuş.Selam kızlar,
Laboquick ve certain testi vardı elimde ikisini aynı anda yaptım belki size de fikir olur diye2 damla damlattım, 5 dk bekledim. Labo yazan laboquick marka. Certain sanki biraz daha koyu gösteriyor
Sanırım 2-3 güne pik olacak
Eki Görüntüle 2793668
benim bat 12 cumartesi günü yapmak yani erken gebelik testini 6 gün önce diyor yapın diye sen yap senin çıkar ozamanBenimde bat 9 Mart cumartesi yapacam ovulasyon yapmaya da devam ediyorum
Cumartesiyi duymak ıstemıyorum ıse gelcez artık ne guzel yatıyordum :)cumartesi yap
sen mi ben mi ya bizde yattık kaç ay bize de ş var cumartesi günü 12 de paydosCumartesiyi duymak ıstemıyorum ıse gelcez artık ne guzel yatıyordum :)
biizm 2 malesef ve hiç işimiz yo sadece kahvaltı yapmaya gelıyorum ısyerine :)sen mi ben mi ya bizde yattık kaç ay bize de ş var cumartesi günü 12 de paydos
sende de sol kasık ağrısı var mı bende kaç gündür sol kasık ağrısı var hele yumurtlama günü geberdim ağrıdanCumartesiyi duymak ıstemıyorum ıse gelcez artık ne guzel yatıyordum :)
İğnemin bugün 14.günü iğne gününi 1 sayarsambirşeyler var gibi... kaç gün geçti iğneden?
bende kahvaltıya geliyorum cumartesi aman evden iyidir bu hafta sonu kocişim de yok evde patlarım benim oğlanda babannesindebiizm 2 malesef ve hiç işimiz yo sadece kahvaltı yapmaya gelıyorum ısyerine :)
AZ SABIR BUGUN YARIN OLURKızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
Cnm ne zaman kan verdin, reglken mi, regl öncesi mi yoksa Regl-Yumurtlama arası mı?Eki Görüntüle 2793670
Sonuclarim cikmis galiba iyi anlayanlar yorumlayabilir miii
Canım senin test sanki dün koyulaşmış. Sıvı alımını keserek mi yaptın? Testten de kaynaklı olabilir koyulaşmaya olmamasıKızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
Ben evcıyım kedı gıbıyım gezmeyı severım ama cumattes calışmak ıstemıyoruumbende kahvaltıya geliyorum cumartesi aman evden iyidir bu hafta sonu kocişim de yok evde patlarım benim oğlanda babannesinde
14 . gün iyi olmaya başlamış canım devam et yapmayaKızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
Canım benim sonuçlarım bunlar. Doktorla görüştüm gayet iyi hicbir sıkıntı yok dedi. Adetin 2. Günü yaptirmistim. Yaş farkından dolayı sonuçlar farklılık gösterir mi bilemiyorum. Ayrıca hastanenin referans aralığıyla karşılaştırdığımda sonuçlarımın ortalaması arasinda yani. Yüksek veya düşük göstermiyorYa regl döneminde estradiol 38-649 arasında olması gerekiyor yazıyor ama benim 36 çıkmış menopoza doğru değer düşüyormuş galiba. Yumurtalıkların doğru çalışmadığını gösteriyomuş düşük olması. sizlerin kaç çıkmıştı? Ufak bi düşüklük gibi görünüyor ama korktum yaa650 bile olması normalken benim 36 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?