Cnm adetin 1. günü- yumurtlamaya kadar 30-119 arası normal yazıyor internette, senin testte de 21-251 arası normal değermiş...Ya regl döneminde estradiol 38-649 arasında olması gerekiyor yazıyor ama benim 36 çıkmış menopoza doğru değer düşüyormuş galiba. Yumurtalıkların doğru çalışmadığını gösteriyomuş düşük olması. sizlerin kaç çıkmıştı? Ufak bi düşüklük gibi görünüyor ama korktum yaa650 bile olması normalken benim 36 çıkmış
Hadi inşallah ya ağzınız bal yesinAZ SABIR BUGUN YARIN OLUR
Adet döngüne göre dahalık görünüyor 17.gün hatta 24.güne kadar önü var aniden koyulaşabilir hergün aynı saatte yapın testlerinizi daha sağlıklı olur.Kızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
Tamam sağol canım Dün bana da öyle geldi ama bugün tekrar diğerleri gibi silik olunca korktum14 . gün iyi olmaya başlamış canım devam et yapmaya
Laboquick testi canım 2 saat önce sıvı alımını keserek yaptım amaCanım senin test sanki dün koyulaşmış. Sıvı alımını keserek mi yaptın? Testten de kaynaklı olabilir koyulaşmaya olmaması
allah en kısa sürede nasip etsin anım dün birlikte olsaydın eşinleTamam sağol canım Dün bana da öyle geldi ama bugün tekrar diğerleri gibi silik olunca korktum
Bnde pazar yaoacam 10 mart bat inş hayırlı haberler alırızcumartesi yap
Sabredemiyorum bazen daha erken yapıyorum olmuş mu diyeAdet döngüne göre dahalık görünüyor 17.gün hatta 24.güne kadar önü var aniden koyulaşabilir hergün aynı saatte yapın testlerinizi daha sağlıklı olur.
Canım iğnenin ertesi günü 1 sayıyorlar yanlış olmasın....İğnenin kaçıncı günü canım. İğne olduğun günü 1. Gün say. 12. Günde geçer diyorlar etkisinin
Canım bnde öyleydi birden bordo oldu 16 gün piktiKızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
amin canım pazartesi herkes hamileyim diye gelsin forma inşallahBnde pazar yaoacam 10 mart bat inş hayırlı haberler alırız
amin canım pazartesi herkes hamileyim diye gelsin forma inşallah
Ben ilk defa bu ay basladım yapmaya hiç olmayacakmıs gıbıydı keske almasaydım bıle dedım yanı sabah yaptım yok akşam ustu 5 gıbı yaptımm aaa oda ne pik olmuşşşş :) ve ınanırmısnız o gece bıse yapmadım oncesı olsu sonrası oldu ama ogun olmadı eger hamıle ısem bu sekılde ıste :))Hadi inşallah ya ağzınız bal yesinilk kez yapıyorum olmıycakmış gibi geliyor korkuyorum
Şey için dedim saatlerin çok değişkenlik göstermiş yaparken pik kaçırırsın farklı olursa. Bence 13 ile 17 arası yap Rab iki merak ediyorsan iki test şeklinde yap birini sabah 10. 30 gibi yap. Ama hep aynı saat aralığı olsun. Geçmiş döngün biraz uzun sürebilir ama billyorm insan çok meraklı oluyor bekleyemiyorSabredemiyorum bazen daha erken yapıyorum olmuş mu diyetamam canım sağol aynı saatlerde yapmaya calisayim
Sabredemedğinin farkındayım özelden de konuşmuştuk seninle unutmadımSabredemiyorum bazen daha erken yapıyorum olmuş mu diyetamam canım sağol aynı saatlerde yapmaya calisayim
Amin çok sağolun inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. İki aydır deniyoruz sayılır ilk kez ovulasyon testi deniyorum . Hiçbir fikrim yok o yüzden yumurtlama tarihimle alakalı cumartesi pazar değerlendirmiştik dün boş geçtik o yüzden bugün değerlendiriz demiştik ama. Dün koyu gibi mi geldi size acaba dün olmuş olabilir miydi yumurtlamaallah en kısa sürede nasip etsin anım dün birlikte olsaydın eşinle
17 ve 18. gün yumurta olgunlaşma süreci olabilir sende 28 günde adet olan birinin 14. günde yumurtlaması bekleniyor sizin 3 gün ötelersek 17. günden sonra pik beklenebilir.Kızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
Ayy evet canım ya sana cumartesi de sormuştum bugün salı oldu hala koyulaşmadi çalıyorum meraktanSabredemedğinin farkındayım özelden de konuşmuştuk seninle unutmadım
aa ben foliküler faza bakıcam o zaman. regl ortası dönem değerlerine bakmıştım. Buna göre normal içim rahatladı çoook teşekkür ederimCnm adetin 1. günü- yumurtlamaya kadar 30-119 arası normal yazıyor internette, senin testte de 21-251 arası normal değermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?