Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm adetin 1. günü- yumurtlamaya kadar 30-119 arası normal yazıyor internette, senin testte de 21-251 arası normal değermiş...

Kızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
Adet döngüne göre dahalık görünüyor 17.gün hatta 24.güne kadar önü var aniden koyulaşabilir hergün aynı saatte yapın testlerinizi daha sağlıklı olur.

Adet döngüne göre dahalık görünüyor 17.gün hatta 24.güne kadar önü var aniden koyulaşabilir hergün aynı saatte yapın testlerinizi daha sağlıklı olur.
Sabredemiyorum bazen daha erken yapıyorum olmuş mu diye tamam canım sağol aynı saatlerde yapmaya calisayim

Hadi inşallah ya ağzınız bal yesin ilk kez yapıyorum olmıycakmış gibi geliyor korkuyorum
Ben ilk defa bu ay basladım yapmaya hiç olmayacakmıs gıbıydı keske almasaydım bıle dedım yanı sabah yaptım yok akşam ustu 5 gıbı yaptımm aaa oda ne pik olmuşşşş :) ve ınanırmısnız o gece bıse yapmadım oncesı olsu sonrası oldu ama ogun olmadı eger hamıle ısem bu sekılde ıste :))

Sabredemiyorum bazen daha erken yapıyorum olmuş mu diye tamam canım sağol aynı saatlerde yapmaya calisayim
Şey için dedim saatlerin çok değişkenlik göstermiş yaparken pik kaçırırsın farklı olursa. Bence 13 ile 17 arası yap Rab iki merak ediyorsan iki test şeklinde yap birini sabah 10. 30 gibi yap. Ama hep aynı saat aralığı olsun. Geçmiş döngün biraz uzun sürebilir ama billyorm insan çok meraklı oluyor bekleyemiyor

allah en kısa sürede nasip etsin anım dün birlikte olsaydın eşinle
Amin çok sağolun inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. İki aydır deniyoruz sayılır ilk kez ovulasyon testi deniyorum . Hiçbir fikrim yok o yüzden yumurtlama tarihimle alakalı cumartesi pazar değerlendirmiştik dün boş geçtik o yüzden bugün değerlendiriz demiştik ama. Dün koyu gibi mi geldi size acaba dün olmuş olabilir miydi yumurtlama

Kızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
Eki Görüntüle 2793719
17 ve 18. gün yumurta olgunlaşma süreci olabilir sende 28 günde adet olan birinin 14. günde yumurtlaması bekleniyor sizin 3 gün ötelersek 17. günden sonra pik beklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…