Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lavi12 birde ben adetimin 2. Günü ultrasonla yumurtaliklarima da baktirmistim. Doktora; annem beni 30 yaşında doğum yaptıktan 3-4 sene sonra menopoza girmiş ırsi olmasindan korkuyorum bende 30 yaşındayım demiştim. Gayet güzel menopozluk bir durum gözükmüyor maşallah demişti. Onu da soyleyim sana. Sen prolaktine kafaya takma bak benim seninkinden de düşük 20'lerde. Bence dr. la görüşmeden strese girme

evet öldürüyor tabi onu katmayın canım işin içine oyunu kuralına göre oynayın kuruluk varsa sakın jel falanda kullanma hani hiç birşey kullanmayın biraz uzun sürsün ama doğal yolla devam edin
Ayy anladım canım yaa sağolasın bundan sonra dikkat edicem. Jel falan kullanmadım hiç zaten de ne biliyim olabiliyordu tükürük dediğiniz gibi yapmicam artık hiç

love06 gibi sende eve çağır adamı :) adamlar işte bile kurtulamıyor ne deyip de izin alacak bu adamlar ya benim hanım piki görmüş gideyimde birde ... görsün mü diyecekler
Yarıldım resmen yaaa ey allahım kadınlar da göre göre bıktı bence ben görmek bile istemiyorum

sen git suyu hazırla olursa olur olmazsa çay demlersiniz :)))))) şaka bir ana Allah nasip etsin canım benim inşallah bekletmeden versin

tüp bebek yaptıran bir arkadaş vardı burda . bir akşam topikte millet yazıyor . derken kız bir anda sustu birşey yazmıyor. belli bir süre sonra yazdı . millette makara yaptı kızla. naptın nerdeydin dediler bu da eşimle dizi seyrettik çay içtik dedi .tabi kimse inanmadı :) kız 2 başarısız tüp bebek ve 9 yıl aradan sonra o gece çay muhabbetine normal yolla hamile kaldı bu da bize umut olsun .

:) bu akşam hep birlikte çay içiyoruz ozaman

iyiyim çok şükür canım benimde tam gaz devam ediyor tünelde kazı çalışmaları bu ay kedilerle beraber yarışıyoruz valla herkes için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verelim birbirimize

Eklentiler

• Screenshot_20210302-161039.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…