Teşekkürlerakşam olacak gibi sen mutlaka değerlendir canım
yap yap tam zamanı amann yansınsın geceler sabahlar olmasınTeşekkürlerdeğerlendiricem
Eşime yazıcam şimdi hemen eve koşsunyap yap tam zamanı amann yansınsın geceler sabahlar olmasın
Ayy anladım canım yaa sağolasın bundan sonra dikkat edicem. Jel falan kullanmadım hiç zaten de ne biliyim olabiliyordu tükürük dediğiniz gibi yapmicam artık hiçevet öldürüyor tabi onu katmayın canım işin içine oyunu kuralına göre oynayın kuruluk varsa sakın jel falanda kullanma hani hiç birşey kullanmayın biraz uzun sürsün ama doğal yolla devam edin
Eşime yazıcam şimdi hemen eve koşsun
Ben bu sabah cektırdım hsg fılmını bu hafta doktora goturucem bakalım ınsallah guzel şeyler soylerNerede çekiliyor bu hsg hastanelerde oluyor mu benim doktorum bişey demedi bilmiyorum o yüzden
Yarıldım resmen yaaa ey allahım kadınlar da göre göre bıktı bencelove06 gibi sende eve çağır adamı :) adamlar işte bile kurtulamıyor ne deyip de izin alacak bu adamlar ya benim hanım piki görmüş gideyimde birde ... görsün mü diyecekler
ben görmezden geliyorum :)Yarıldım resmen yaaa ey allahım kadınlar da göre göre bıktı benceben görmek bile istemiyorum
Yok işten hemen sonra gelirse tamamdır bu işlove06 gibi sende eve çağır adamı :) adamlar işte bile kurtulamıyor ne deyip de izin alacak bu adamlar ya benim hanım piki görmüş gideyimde birde ... görsün mü diyecekler
iyyidiben görmezden geliyorum :)
sen git suyu hazırla olursa olur olmazsa çay demlersiniz :)))))) şaka bir ana Allah nasip etsin canım benim inşallah bekletmeden versinYok işten hemen sonra gelirse tamamdır bu iş
Ben çok anlamam ama anladığım kadarı ile 12de pik yapmış 3 gün pik olmuş 15. gün çatlamış görünüyor.Kızlar başka yorum yapacak yok mu
herkes aynı görüyor bende dahil canım benim sağolBen çok anlamam ama anladığım kadarı ile 12de pik yapmış 3 gün pik olmuş 15. gün çatlamış görünüyor.
Evet baya koyulaşma olmuş sanki akşama sabaha pik görürsün gibi :) Böyle güzel ovulasyonlar görünce seviniyorum..Kızlar sol kasığım ağrıyor,yumurtlama diye düşünüyorum,bu geceye pik olur dimi?
Böyle güzel ovulasyonlar olunca net anlaşılıyor bende görünce seviniyorum... İnşallah herkes beklediği HCG haberini tez zamanda alır..herkes aynı görüyor bende dahil canım benim sağol
sen git suyu hazırla olursa olur olmazsa çay demlersiniz :)))))) şaka bir ana Allah nasip etsin canım benim inşallah bekletmeden versin
:) bu akşam hep birlikte çay içiyoruz ozamantüp bebek yaptıran bir arkadaş vardı burda . bir akşam topikte millet yazıyor . derken kız bir anda sustu birşey yazmıyor. belli bir süre sonra yazdı . millette makara yaptı kızla. naptın nerdeydin dediler bu da eşimle dizi seyrettik çay içtik dedi .tabi kimse inanmadı :) kız 2 başarısız tüp bebek ve 9 yıl aradan sonra o gece çay muhabbetine normal yolla hamile kaldıbu da bize umut olsun .
iyiyim çok şükür canım benimde tam gaz devam ediyor tünelde kazı çalışmalarıİyi çok şükür büyük azimle yol çalışmalarımız devam ediyor tünelin ucunı ay sonunda görücez hepimiz hamile kalanlarözellikle kalamayan nisana yol alırız orada devam ederiz böyle gidiyor bizim işler sen nasılsın iyi misin
tüp bebek yaptıran bir arkadaş vardı burda . bir akşam topikte millet yazıyor . derken kız bir anda sustu birşey yazmıyor. belli bir süre sonra yazdı . millette makara yaptı kızla. naptın nerdeydin dediler bu da eşimle dizi seyrettik çay içtik dedi .tabi kimse inanmadı :) kız 2 başarısız tüp bebek ve 9 yıl aradan sonra o gece çay muhabbetine normal yolla hamile kaldıbu da bize umut olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?