Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 ve 18. gün yumurta olgunlaşma süreci olabilir sende 28 günde adet olan birinin 14. günde yumurtlaması bekleniyor sizin 3 gün ötelersek 17. günden sonra pik beklenebilir.
Ben de o şekilde düşünüyorum da işte bi gün azıcık koyulaşıyor gibi geliyor öbür gün hop yine silik olunca merak ediyorum

bir ün öncesi yaptıysan sıkıntı yok sen piki görsen de görmesen de işini şansa bırakma gün aşırı yapmaya devam biliyorum bu durumdan herkes fazlasıyla sıkıldı ama yapacak bir şey yok isteyen devam edecek bir gün önceki sperm döller merak etme ama gün aşırı devam et

Doğru haklısınız üç gün üst üste yapınca belki sperm azalır diye dün yapmadık bugün devam inşallah ya bi de bi şey daha sormal istiyorum tükürük spermleri öldürüyor mu acaba öyle bi yazı okumuştum da internette

Evet cnm öldürüyor

Kızlar başka yorum yapacak yok mu

Eklentiler

• 20210302_092710.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210302_092651.webp
    22 KB · Görüntüleme: 29
evet öldürüyor tabi onu katmayın canım işin içine oyunu kuralına göre oynayın kuruluk varsa sakın jel falanda kullanma hani hiç birşey kullanmayın biraz uzun sürsün ama doğal yolla devam edin

melo öldürdün bizi sen 1 gün arayla yap :) cumaya kadar
kız ben işe geri geri geliyom sabahları sen ne diyon :) yönüm şaştı benim yapmaktan vallahi son 3 aydır ayaklarım bir tek işe gelirken zemine değiyor kalan zamanlar hep havada tavan görmekten gına geldi

Kızlar sol kasığım ağrıyor,yumurtlama diye düşünüyorum,bu geceye pik olur dimi?

Eklentiler

• 017EB1D5-2221-4659-AA9F-866E6E34D853.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…