Ama ben çok sordum yaaaaCanım iğnenin ertesi günü 1 sayıyorlar yanlış olmasın....
Ben de o şekilde düşünüyorum da işte bi gün azıcık koyulaşıyor gibi geliyor öbür gün hop yine silik olunca merak ediyorum17 ve 18. gün yumurta olgunlaşma süreci olabilir sende 28 günde adet olan birinin 14. günde yumurtlaması bekleniyor sizin 3 gün ötelersek 17. günden sonra pik beklenebilir.
bir ün öncesi yaptıysan sıkıntı yok sen piki görsen de görmesen de işini şansa bırakma gün aşırı yapmaya devam biliyorum bu durumdan herkes fazlasıyla sıkıldı ama yapacak bir şey yok isteyen devam edecek bir gün önceki sperm döller merak etme ama gün aşırı devam etAmin çok sağolun inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. İki aydır deniyoruz sayılır ilk kez ovulasyon testi deniyorum . Hiçbir fikrim yok o yüzden yumurtlama tarihimle alakalı cumartesi pazar değerlendirmiştik dün boş geçtik o yüzden bugün değerlendiriz demiştik ama. Dün koyu gibi mi geldi size acaba dün olmuş olabilir miydi yumurtlama
Bende çok öyle yaşadım insan istiyor pik göreyim o bile mutlu ediyor anlıyorum seni inşlh bulacaksın canımAyy evet canım ya sana cumartesi de sormuştum bugün salı oldu hala koyulaşmadi çalıyorum meraktan
Doğru haklısınız üç gün üst üste yapınca belki sperm azalır diye dün yapmadık bugün devam inşallahbir ün öncesi yaptıysan sıkıntı yok sen piki görsen de görmesen de işini şansa bırakma gün aşırı yapmaya devam biliyorum bu durumdan herkes fazlasıyla sıkıldı ama yapacak bir şey yok isteyen devam edecek bir gün önceki sperm döller merak etme ama gün aşırı devam et
Evet cnm öldürüyorDoğru haklısınız üç gün üst üste yapınca belki sperm azalır diye dün yapmadık bugün devam inşallahya bi de bi şey daha sormal istiyorum tükürük spermleri öldürüyor mu acaba öyle bi yazı okumuştum da internette
İnşallah canım ya valla herkes aynı şeyleri yaşıyorBende çok öyle yaşadım insan istiyor pik göreyim o bile mutlu ediyor anlıyorum seni inşlh bulacaksın canım
Biz onu bilmiyorduk hiç dikkat etmemistik yaEvet cnm öldürüyor
Sağol canım. Umudum gidiyor ama gelmemiş kırmızı dan umut kesilmezbence sabah yap canım, HCG daha güçlü çıkıyormuş..
Ben bu ovulasyon olayını beceremiyorum kuzuKızlar başka yorum yapacak yok mu
evet öldürüyor tabi onu katmayın canım işin içine oyunu kuralına göre oynayın kuruluk varsa sakın jel falanda kullanma hani hiç birşey kullanmayın biraz uzun sürsün ama doğal yolla devam edinDoğru haklısınız üç gün üst üste yapınca belki sperm azalır diye dün yapmadık bugün devam inşallahya bi de bi şey daha sormal istiyorum tükürük spermleri öldürüyor mu acaba öyle bi yazı okumuştum da internette
melo öldürdün bizi sen 1 gün arayla yap :) cumaya kadarKızlar başka yorum yapacak yok mu
kız ben işe geri geri geliyom sabahları sen ne diyon :) yönüm şaştı benim yapmaktan vallahi son 3 aydır ayaklarım bir tek işe gelirken zemine değiyor kalan zamanlar hep havada tavan görmekten gına geldimelo öldürdün bizi sen 1 gün arayla yap :) cumaya kadar
olur gibi sanki maşallah ne de düzenli yapmışsınKızlar sol kasığım ağrıyor,yumurtlama diye düşünüyorum,bu geceye pik olur dimi?
OLABILIR AKŞMDA YAPIN :)Kızlar sol kasığım ağrıyor,yumurtlama diye düşünüyorum,bu geceye pik olur dimi?
Valla saatleri aynı yapmadım, sadece sıvıya dikkat ettim, 2.5 saat durdurdum sıvı alımını, 15 dak önce yaptımolur gibi sanki maşallah ne de düzenli yapmışsın
akşam olacak gibi sen mutlaka değerlendir canımValla saatleri aynı yapmadım, sadece sıvıya dikkat ettim, 2.5 saat durdurdum səvı alımını, 15 dak önce yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?