kızım biz yanlış biliyor muşuz yaptığımız onca şey yalan yani her şey bir rüzgara bakar :)
anaaaa bu kaacıkmıymışkızım biz yanlış biliyor muşuz yaptığımız onca şey yalan yani her şey bir rüzgara bakar :)
yap yap bugün yarın gelmiş gününAz kaldı çok azEki Görüntüle 2793769
kıyamam ya inş. hislerin doğru çıkar canımYaaaa kızlar ben bu ay kendime söz verdim belirti aramıcam diye de iki gündür ne yesem mide yanması yaşıyorumbiri beni durdursun. Bugün bi ara kasıklarımda adet öncesi gibi ağrı girdi bir dk falan sonra gitti. Aniden kalktığımda falan kasıklarımda sızı oluyor kahve falına inanmam dün falımda resmen cenin vardı arkadaşım da rüyasında beni hamile görmüş dün gece her türlü belirtiye kondum yine. Heveslenmek istemiyorum da sizce mide yanması ne zaman başlar. Bana erken gibi geliyor bat 13 mart. 24 şubatta yumrutlama günümdü. Kafalar yine karışıkkkkkk
Normalde hep 14.gün olurum bazen 17.olduğu oldu ama bu koyuluk yoluna girince aniden pik oluyoryap yap bugün yarın gelmiş günün
Sende bendensin canısıben daha yumurtlama olmadan belirti arıyorum
yıllık izine çıksın işi şansa bırakma bence kuzumNormalde hep 14.gün olurum bazen 17.olduğu oldu ama bu koyuluk yoluna girince aniden pik oluyorkocama attım bunları bugünde gelsen olur ama yarın daha iki olur dedim izni biraz öteye gitmiş olacak o durumda Offf Allahım neyle uğraşıyorum ya
Bakalım el mi yaman beymiiyiyim çok şükür canım benimde tam gaz devam ediyor tünelde kazı çalışmalarıbu ay kedilerle beraber yarışıyoruz valla herkes için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verelim birbirimize
benimde 200 mg ama günde iki defa o insanı mahvediyor ben bitanesini öğleden sonra alıyorum diğerini de gece yatmadan önce yoksa gün içinde sürekli uykum geliyor200 mg cnm x3 defa günde
daha başlamaz ben hamileyken 3 aylıkken başladı doğurana kadar yangın yeri gibiydi ağlıyordum mide yanmasındanYaaaa kızlar ben bu ay kendime söz verdim belirti aramıcam diye de iki gündür ne yesem mide yanması yaşıyorumbiri beni durdursun. Bugün bi ara kasıklarımda adet öncesi gibi ağrı girdi bir dk falan sonra gitti. Aniden kalktığımda falan kasıklarımda sızı oluyor kahve falına inanmam dün falımda resmen cenin vardı arkadaşım da rüyasında beni hamile görmüş dün gece her türlü belirtiye kondum yine. Heveslenmek istemiyorum da sizce mide yanması ne zaman başlar. Bana erken gibi geliyor bat 13 mart. 24 şubatta yumrutlama günümdü. Kafalar yine karışıkkkkkk
ay canım benım ben gece yapamıyorum usenmekten gunduz hıc yapmam :) koskoca ayda 3 kere yaptım cocuk 1 gun arayla gerısını saymadım :)love06 gibi sende eve çağır adamı :) adamlar işte bile kurtulamıyor ne deyip de izin alacak bu adamlar ya benim hanım piki görmüş gideyimde birde ... görsün mü diyecekler
Yok yok kolay-kolay bırakmam bugün onusen git suyu hazırla olursa olur olmazsa çay demlersiniz :)))))) şaka bir ana Allah nasip etsin canım benim inşallah bekletmeden versin
Yayıllık izine çıksın işi şansa bırakma bence kuzum
Yeni testin mi denedin senKızlar sol kasığım ağrıyor,yumurtlama diye düşünüyorum,bu geceye pik olur dimi?
Teşekkürler canım benimEvet baya koyulaşma olmuş sanki akşama sabaha pik görürsün gibi :) Böyle güzel ovulasyonlar görünce seviniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?