Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar q10 aldim dun yumurtanin catladigi gundu degerlendirdim. simdi tutmus mudur bilemedigim icin q10 u kullanip kullanmamakta tereddut ettim. bilgisi olan var mi? kullanmali miyim?

Yaaaa kızlar ben bu ay kendime söz verdim belirti aramıcam diye de iki gündür ne yesem mide yanması yaşıyorum biri beni durdursun. Bugün bi ara kasıklarımda adet öncesi gibi ağrı girdi bir dk falan sonra gitti. Aniden kalktığımda falan kasıklarımda sızı oluyor kahve falına inanmam dün falımda resmen cenin vardı arkadaşım da rüyasında beni hamile görmüş dün gece her türlü belirtiye kondum yine. Heveslenmek istemiyorum da sizce mide yanması ne zaman başlar. Bana erken gibi geliyor bat 13 mart. 24 şubatta yumrutlama günümdü. Kafalar yine karışıkkkkkk

kıyamam ya inş. hislerin doğru çıkar canım

yap yap bugün yarın gelmiş günün
Normalde hep 14.gün olurum bazen 17.olduğu oldu ama bu koyuluk yoluna girince aniden pik oluyor kocama attım bunları bugünde gelsen olur ama yarın daha iki olur dedim izni biraz öteye gitmiş olacak o durumda Offf Allahım neyle uğraşıyorum ya

yıllık izine çıksın işi şansa bırakma bence kuzum

Bakalım el mi yaman beymi yani kediler mi yaman biz mi göreceğiz

daha başlamaz ben hamileyken 3 aylıkken başladı doğurana kadar yangın yeri gibiydi ağlıyordum mide yanmasından

love06 gibi sende eve çağır adamı :) adamlar işte bile kurtulamıyor ne deyip de izin alacak bu adamlar ya benim hanım piki görmüş gideyimde birde ... görsün mü diyecekler
ay canım benım ben gece yapamıyorum usenmekten gunduz hıc yapmam :) koskoca ayda 3 kere yaptım cocuk 1 gun arayla gerısını saymadım :)

yıllık izine çıksın işi şansa bırakma bence kuzum
Ya yıllık izin işi yok bizde şöfor eşim . İnşaat firmasında bir araç var su borusu döşüyorlar o da borunun yerleşeceği yeri açıyor onla. Herkes kullanamıyor kullanan olsa ehliyeti yok kullananların eşimin var ondan o kafasına göre izin yapamıyor bizde maaşı iyi borç çok ses etmiyoruz valla açıkçası. Bende onu ayrı strese sokmak istemiyrm. Eşim kendi memleketinde trabzonda ben ordu da ben normalde kaynanamlara giderdim oraya gelir kalırdı ilk hamileliğim o şekilde olmuştu pandemi var birde orada rahat edemiyorum köydeler ev kalabalık 8 kişi onlar 4 görümce birisi evli çoçukları bizde çalışıyor diye. ben eşim olsa ev 10 kişi olur onlarla uzlaşmak yemek ekmek düşünemiyorum gitmedim bende yatma yeri sıkıntı yıkanma sıkıntı kışın ortasında yaz olsa neyse de. Ben taşınacaktım burada işim vardı gidemedim. İşim bitti şimdi taşınmak kolay değil burada doktoruma alıştım ayy bir sürü şey doktorum aşılama yapacak araştırmada birde onu deneriz dedi buradan gitmeden yaptırmak istyrm açıkçası orduda hastane çok yakın kadın doğum ama onların orada git gel arabasız olmuyor uzak kalıyor. kafalar karışık eşim ise biz denemedik derdin de gitmeyelim diyor ben denemiyoruz gideceğiz. Aslında bu ay belki doktorum aşılama yapacaktı izinliymiş kaldım geri filanlar falanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…