- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
annem sizin ev suriye kampı gibi o kadar insanın içinde kocanı seçebiliyon mu sen :) sabret rabbim versin senin işinde pek karışıkmış yahu kocan trabzonda da sen adamı ne ara görüyosunYayıllık izin işi yok bizde şöfor eşim . İnşaat firmasında bir araç var su borusu döşüyorlar o da borunun yerleşeceği yeri açıyor onla. Herkes kullanamıyor kullanan olsa ehliyeti yok kullananların eşimin var ondan o kafasına göre izin yapamıyor bizde maaşı iyi borç çok ses etmiyoruz valla açıkçası. Bende onu ayrı strese sokmak istemiyrm. Eşim kendi memleketinde trabzonda ben ordu da ben normalde kaynanamlara giderdim oraya gelir kalırdı ilk hamileliğim o şekilde olmuştu pandemi var birde orada rahat edemiyorum köydeler ev kalabalık 8 kişi onlar 4 görümce birisi evli çoçukları bizde çalışıyor diye. ben eşim olsa ev 10 kişi olur onlarla uzlaşmak yemek ekmek düşünemiyorum gitmedim bende yatma yeri sıkıntı yıkanma sıkıntı kışın ortasında yaz olsa neyse de. Ben taşınacaktım burada işim vardı gidemedim. İşim bitti şimdi taşınmak kolay değil burada doktoruma alıştım ayy bir sürü şey doktorum aşılama yapacak araştırmada birde onu deneriz dedi buradan gitmeden yaptırmak istyrm açıkçası orduda hastane çok yakın kadın doğum ama onların orada git gel arabasız olmuyor uzak kalıyor. kafalar karışık eşim ise biz denemedik derdin de gitmeyelim diyor ben denemiyoruz gideceğiz. Aslında bu ay belki doktorum aşılama yapacaktı izinliymiş kaldım geri filanlar falanlar
Evet son 2 olan yeno test, daha pahalı ama hemen de olduYeni testin mi denedin sendikkat et küsmemeye bu oldum olacam demiş canım ya değerlendir
kız sen delimisin hamilesinnnn gözün aydınnnnnn
Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
kimyasal böylemi olur :) deli kız çok sevindim hamilesin yaaa
Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
Sorma kaynanam kilolu olduğu için hamile kalırmışannem sizin ev suriye kampı gibi o kadar insanın içinde kocanı seçebiliyon mu sen :) sabret rabbim versin senin işinde pek karışıkmış yahu kocan trabzonda da sen adamı ne ara görüyosun
Tebrikler canım hamilesin darısı bize
Hamilesin kimyasal mı onu düşünme koş doktora koş
Tebrik ederim
Hemen olumsuz şeyler düşünmeyin kan testinizi verin hamilesiniz inşallah gözünüz aydın
allah denk getirsin canım ya işin çok zormuşSorma kaynanam kilolu olduğu için hamile kalırmışanlamazmış iş içten geçermiş ama çok severim kulakları çınlasın çok has kadın örümcekler sıkıntı sevmiyorum pek de ısınmadık bağ yok zaten aramda onlarda elde tel hepsi odalarında oluyorlar kocamı bulmak zor olmuyor o zaman. Kocam her hafta sonu geliyor iki gün bebeğim kocamı yumartlamama denk getirmem zor durum anladın kocanın geldiği zaman önemli burada tatili adete denk geldiğini düşün bi napayım o zaman kocayı 5 aydır ayrıyız bu arada birde tekrar doktor filan başlayalı 3 ay oldu denemeye
anlat bakim belirtiler ne neler hissettin neler yaşadın
Zor gelmiyor işte o bana çok şükür ailem burada yaallah denk getirsin canım ya işin çok zormuş
aminnn canım benimZor gelmiyor işte o bana çok şükür ailem burada yageçen ay denk geldi pik oldu çatladı filan olmadı bundan önce yanımdaydı yoksa 5 aydır yok lakin olmayınca olmuyor sanırsam zamanı var. Ben zor olsa bile kolay tarafından bakmasam yaşayamam. Her şeyden önce sağlık gerisi boş hal olur hiçbir şey baki değil.. Rabbim hepimize doğru zamanda eli ayağı düzgün evladlar nasip etsin
Anlat bakim diyor yaanlat bakim belirtiler ne neler hissettin neler yaşadın
merak ediyorum canım ya napim :) oda şoka girdi herhalde bir cevap yazamadı kızçe :)Anlat bakim diyor yaanlat çabuk neler yaşadı der gibi sen çok yaşa
Ben olsaydım içim içime sığmaz hem ağlar hem yazardımmerak ediyorum canım ya napim :) oda şoka girdi herhalde bir cevap yazamadı kızçe :)
Bi deneyim canımOnlarda yok Android var uygulamaıphone ben denedim olmamıştı. Birde ıphone arama motoruna kadınlar kulubu indir yazıp sayfanın başındakini indirmeyi deneyin belki olur benim o da olmamıştı
Ayy ilk hamileliğim ondan bilemedimkız sen delimisin hamilesinnnn gözün aydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?