Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
annem sizin ev suriye kampı gibi o kadar insanın içinde kocanı seçebiliyon mu sen :) sabret rabbim versin senin işinde pek karışıkmış yahu kocan trabzonda da sen adamı ne ara görüyosun

annem sizin ev suriye kampı gibi o kadar insanın içinde kocanı seçebiliyon mu sen :) sabret rabbim versin senin işinde pek karışıkmış yahu kocan trabzonda da sen adamı ne ara görüyosun
Sorma kaynanam kilolu olduğu için hamile kalırmış anlamazmış iş içten geçermiş ama çok severim kulakları çınlasın çok has kadın örümcekler sıkıntı sevmiyorum pek de ısınmadık bağ yok zaten aramda onlarda elde tel hepsi odalarında oluyorlar kocamı bulmak zor olmuyor o zaman. Kocam her hafta sonu geliyor iki gün bebeğim kocamı yumartlamama denk getirmem zor durum anladın kocanın geldiği zaman önemli burada tatili adete denk geldiğini düşün bi napayım o zaman kocayı 5 aydır ayrıyız bu arada birde tekrar doktor filan başlayalı 3 ay oldu denemeye

Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
Hemen olumsuz şeyler düşünmeyin kan testinizi verin hamilesiniz inşallah gözünüz aydın Rabbim bizlere de nasip etsinn en hayırlı zamanda

allah denk getirsin canım ya işin çok zormuş

allah denk getirsin canım ya işin çok zormuş
Zor gelmiyor işte o bana çok şükür ailem burada ya geçen ay denk geldi pik oldu çatladı filan olmadı bundan önce yanımdaydı yoksa 5 aydır yok lakin olmayınca olmuyor sanırsam zamanı var. Ben zor olsa bile kolay tarafından bakmasam yaşayamam. Her şeyden önce sağlık gerisi boş hal olur hiçbir şey baki değil.. Rabbim hepimize doğru zamanda eli ayağı düzgün evladlar nasip etsin

aminnn canım benim

Hayırlı olsun canım hamilesin güzel düşün inş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…