Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla normalde ayın 17 si çatlama gunumdu. 18 inde gebelik düşünüyorum diye kan testi felan yaptırdım beta hcg 0 in da altı gözüküyordu ayın 25 inden sonra akıntı artmaya başladı. Ben akıntıdan anladım yumurtlama akıntım gelmedi fakat beyaz krem kıvamından biraz daha cıvık yoğun akıntım geldi o akıntı dünde geldi adet olacakmış hissim vardi brisyeler geliyor gibi adetten 5 gün önce başladı bu bugün de yoğun beyaz akıntı yine geldi akıntı çok arttı ordan anladım bir de iki gündür civik beyaz akıntiyla çok açık pembe akıntı geldi ama çok az iki defa ordan şüphelendim adet günüm yarın fakat erken gebelik testi yaptım ilk idrarla olmadığı halde iki çizgi çıktı bir de ayaklarım çok soğuk belirtilerim bunlar kızlar kan testi vereceğim en kısa zamanda

Teşekkür ederim canım darısı sana ins
Benım bugun 14. Gün canım testler hiç pik olmadı bugun akıntı şeffaf gördüm bir adet olcak gibi bel ağrısı yaşadım geçen ayda denemiştim test adi herhalde diye düşündüm bu ayda göstermiyor başka marka pik

benimde 200 mg ama günde iki defa o insanı mahvediyor ben bitanesini öğleden sonra alıyorum diğerini de gece yatmadan önce yoksa gün içinde sürekli uykum geliyor
sorma cnm ya öğlen yarım saat uyudum, dün gece de 10 da yattım sabah 8 de kalktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…