- 22 Şubat 2021
- 125
- 120
- 18
- 30
İns canımHemen olumsuz şeyler düşünmeyin kan testinizi verin hamilesiniz inşallah gözünüz aydınRabbim bizlere de nasip etsinn en hayırlı zamanda
İns canımHemen olumsuz şeyler düşünmeyin kan testinizi verin hamilesiniz inşallah gözünüz aydınRabbim bizlere de nasip etsinn en hayırlı zamanda
anlat bakim belirtiler ne neler hissettin neler yaşadı
canım işte bal gibi hamilesinnnnnnAyy ilk hamileliğim ondan bilemedim
Teşekkür ederimTebrik ederim
Valla içimi rahatlattinkimyasal böylemi olur :) deli kız çok sevindim hamilesin yaaa
Benım 14. Gün ve hiç koyulaşma yok ağlamak istiyorum ya bir heyecanla aldım halbukiAz kaldı çok azEki Görüntüle 2793769
Yok cnm öyle değil, iğne 36 saat sonra çatlatıyor ya...Ama ben çok sordum yaaaahep öyle demişlerdi bana
Teşekkür ederim canım darısı sana insBenım 14. Gün ve hiç koyulaşma yok ağlamak istiyorum ya bir heyecanla aldım halbukisizin ne güzel sevindim adınıza
Benım bugun 14. Gün canım testler hiç pik olmadı bugun akıntı şeffaf gördüm bir adet olcak gibi bel ağrısı yaşadım geçen ayda denemiştim test adi herhalde diye düşündüm bu ayda göstermiyor başka marka pikTeşekkür ederim canım darısı sana ins
sorma cnm ya öğlen yarım saat uyudum, dün gece de 10 da yattım sabah 8 de kalktım...benimde 200 mg ama günde iki defa o insanı mahvediyor ben bitanesini öğleden sonra alıyorum diğerini de gece yatmadan önce yoksa gün içinde sürekli uykum geliyor
Ayy sanmıyorum .. 2.çizgi ben buradayım diyor, hadi kan ver bizleri sevindir.... :))))))
Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
İns canım bu hafta vereceğim insAyy sanmıyorum .. 2.çizgi ben buradayım diyor, hadi kan ver bizleri sevindir.... :))))))
Aaa canım tebrikler
Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
Vereceğim insAaa canım tebriklerikinci çizgi ben buradayım diyor. Kan testi ver biran önce
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin
Hayırlı olsun canımAyy ilk hamileliğim ondan bilemedim
Gözün Aydın canım mutlu ol en kötüyü niye düşünüyorsun allahım sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?