- 22 Şubat 2021
- 125
- 120
- 18
- 30
Darısı bebek bekleyen herkese olsun canımHayırlı olsun canımayağını sürü de arkandan bizde gelelim mersin lisin galiba bende mersinliyim
Ben Hatayllıyım ama Mersin de yazlığımız varHayırlı olsun canımayağını sürü de arkandan bizde gelelim mersin lisin galiba bende mersinliyim
Tebrik ederim gebelik görünüyor inşallah sağlıkla ilerler. Kimyasal gebelik olup olmadığı kan testlerinizde b-hcg hormonunun yükselip yükselmediği ile anlaşılabilir. Yarın kan tahlili verin ardından 2 gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkması gerek
Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
Bnde hataylıyım memleketlim nerdenBen Hatayllıyım ama Mersin de yazlığımız var
İlk gebeligimde sağ kasık krampı ile çıkmaz dedim test yaptım pozitif çıktı hemde normal kaset testKızlar bugün sağ kasığıma iğne saplanır gibi bi acı hissettim iki büklüm oldum resmen. Ara ara 2 dk kadar sürdü. Gaz sancısı gibi bi acı değildi. Batıma 7 gün varvarmı böyle bişey yaşayan
Çok keskin bi acı ya. Bilemedim bende. Belirti aramıyorum bu ay ama bu olunca acaba dedim. Rabbim hepimize nasip etsin. Bu ayda tutması zor bi ihtimal aslında. Şartlardan ötürü pikten son 5 gün önce birliktelik olmuştu pik günü sperm 5 günlüktü yani. 5 günlük spremle tutar mı bilemiyorum.İlk gebeligimde sağ kasık krampı ile çıkmaz dedim test yaptım pozitif çıktı hemde normal kaset test
Adete bir hafta vardı yani benm ama yumurtlama günümü bilmiyorum o zaman ovulasyon testini bilmiyrdm erken yumurtlamis olabilirim .nasipte varsa 10 günlük sperm olsun Allah verirse tutarÇok keskin bi acı ya. Bilemedim bende. Belirti aramıyorum bu ay ama bu olunca acaba dedim. Rabbim hepimize nasip etsin. Bu ayda tutması zor bi ihtimal aslında. Şartlardan ötürü pikten son 5 gün önce birliktelik olmuştu pik günü sperm 5 günlüktü yani. 5 günlük spremle tutar mı bilemiyorum.
Yaa bende Hatay da üni. OkudumBen Hatayllıyım ama Mersin de yazlığımız var
Kızlar selammmmYeni tarihin ne canım
Benim daha aşağıda yumurtalık bölümündeBenimde göbek deliği etrafında böyle bıçak batması olmaya başladı ve bel ağrım var yoğun kızlar göbek deliği etrafında böyle bişi hiseden oldu mu hiç
Kaç günde bir adet döngünüz canımDaha olmamış kızlar,değil mi
Kaç günde bir adet döngünüzDaha olmamış kızlar,değil mi
Değerlendir bence canım bugündeKızlar bugün açıldı rengi bi bakar mısınız Eki Görüntüle 2793896
Sizce yumurtlama olmuş mu peki çok koyu değil ya böyle olabilir miKaç günde bir adet döngünüz
Değerlendir bence canım bugünde
Atar mısın bakayım. Testini nasıl yapıyorsun anlatır mısın? Birde kaç günde adet görüyorsun?Benım 14. Gün ve hiç koyulaşma yok ağlamak istiyorum ya bir heyecanla aldım halbukisizin ne güzel sevindim adınıza
Dene olacak mı merak ediyorum bana da söyler misin?Bi deneyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?