Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha olmamış kızlar,değil mi

Eklentiler

• 63842CFD-443A-461F-9C83-8F8749D1809A.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 575D8C36-FFC8-481D-AF42-44C92DFA15ED.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 46
  • AB8D95AB-8B35-4E1F-A54E-8E8A2B0E822D.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugün sağ kasığıma iğne saplanır gibi bi acı hissettim iki büklüm oldum resmen. Ara ara 2 dk kadar sürdü. Gaz sancısı gibi bi acı değildi. Batıma 7 gün var varmı böyle bişey yaşayan

Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
Tebrik ederim gebelik görünüyor inşallah sağlıkla ilerler. Kimyasal gebelik olup olmadığı kan testlerinizde b-hcg hormonunun yükselip yükselmediği ile anlaşılabilir. Yarın kan tahlili verin ardından 2 gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkması gerek

İlk gebeligimde sağ kasık krampı ile çıkmaz dedim test yaptım pozitif çıktı hemde normal kaset test

İlk gebeligimde sağ kasık krampı ile çıkmaz dedim test yaptım pozitif çıktı hemde normal kaset test
Çok keskin bi acı ya. Bilemedim bende. Belirti aramıyorum bu ay ama bu olunca acaba dedim. Rabbim hepimize nasip etsin. Bu ayda tutması zor bi ihtimal aslında. Şartlardan ötürü pikten son 5 gün önce birliktelik olmuştu pik günü sperm 5 günlüktü yani. 5 günlük spremle tutar mı bilemiyorum.

Adete bir hafta vardı yani benm ama yumurtlama günümü bilmiyorum o zaman ovulasyon testini bilmiyrdm erken yumurtlamis olabilirim .nasipte varsa 10 günlük sperm olsun Allah verirse tutar Dr çocuk olmaz diyo 0.01 amh ile normal yolla hamile kalıyorlar umut kaybetmeyelim

Yeni tarihin ne canım
Kızlar selammmm Bu topikte yeniyim. 15 Mart bat. Dr a gittim bu arada. 5 aydır deniyoruz olmadı diye. Genel bir muayeneden geçtim. Hamile kalmam için herhangi bir problem yokmuş çok şükür. Yine de hormonları kontrol etmek için kan tahlili, amh değeri vs. için kan testi yaptırdım. Eşim de sperm testi yaptırdı. Bakalım bekliyoruz. Bu dönem yumurtlama dönemim olduğunu söyledi dr, gün aşırı ilişki olsun dedi. Şimdilerde değerlendiriyoruz yine bu ay’ı, sonuçları beklerken Dualarınızı eksik etmeyinnnn lütfen

Benimde göbek deliği etrafında böyle bıçak batması olmaya başladı ve bel ağrım var yoğun kızlar göbek deliği etrafında böyle bişi hiseden oldu mu hiç

Benimde göbek deliği etrafında böyle bıçak batması olmaya başladı ve bel ağrım var yoğun kızlar göbek deliği etrafında böyle bişi hiseden oldu mu hiç
Benim daha aşağıda yumurtalık bölümünde

Moralim bozuk kızlar ya. Kahverengi lekelenme baktım şimdi yine gelmiş. 17sinde çatlama olmuştu. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Gebelik olsaydı çıkardı zaten normal bat 6 mart ama erken yumurtlama oldu diye yarın Bat olacak muhtemelen. Bu ay umutluydum ya.

Benım 14. Gün ve hiç koyulaşma yok ağlamak istiyorum ya bir heyecanla aldım halbuki sizin ne güzel sevindim adınıza
Atar mısın bakayım. Testini nasıl yapıyorsun anlatır mısın? Birde kaç günde adet görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…