Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik belirtisi olarak bacak ağrısı nasıl ola ki ? Benim bugün bacaklarım ağrıyor ama üşüdüm de ondan mı bilemedim ? Normalde üşüdüğümde böyle ağrımazdı ama ya kafayı yiyenler topiği var mı ben oraya gidiyorum

Valla canım benim bat 12 Mart 10 günüm var ama bu gün itibari ile bende de bacak bel ağrısı resmen belim kopuyor ama değerlendirme sonrası da olabilir bu belirtiler benim için henüz erken diye bilemiyorum da

Merhaba canım
Bat 7-8 mart
Folbiol arı sütğ bal polen
Ve çatlama iğnesi kullanılacak...
15 aydır deniyoruz...
YAl 28
Beni de ekler misiniz?

1) 2 Mart
2) 21
3)Q-folin (folikasit)
4)4 aydır deniyoruz.
Umarım şans getirirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Beni de ekler misiniz lütfen?

1-15Mart
2- 33
3-Klomifen ve catlatma ignesi
4- Doğal yolla 2 senedir, folikul takibi yöntemiyle 2. Ay

Senin bat ne zaman tatlım böyle ince ince sağ kasık batmam var içten içe hissediyorum ama acaba değerlendirme sonrası mı bilemiyorum bende kafayı yicem çok var daha

Valla canım benim bat 12 Mart 10 günüm var ama bu gün itibari ile bende de bacak bel ağrısı resmen belim kopuyor ama değerlendirme sonrası da olabilir bu belirtiler benim için henüz erken diye bilemiyorum
Benim bat 8 Mart bence benim içinde erken Uf ne zor bu beklemek

Atar mısın bakayım. Testini nasıl yapıyorsun anlatır mısın? Birde kaç günde adet görüyorsun?
Hepsi sönük renk canım saat 3 de yapıyorum 2 saat evel sıvıyı kesiyorum 28 günde bir adet döngüm moralim çok düştü iki marka deniyorum ikiside aynı belli belirsiz 2. Çizgi 14. Gün bugün

Hepsi sönük renk canım saat 3 de yapıyorum 2 saat evel sıvıyı kesiyorum 28 günde bir adet döngüm moralim çok düştü iki marka deniyorum ikiside aynı belli belirsiz 2. Çizgi 14. Gün bugün
Yok mu resimleri bi koy arkadaşlar degerlendirsin bu arada ilk defa mi yapiyorsun ovulasyon testini?

Bende 28 günde bir olurum ama bazen 15. bazen 17. Gün gördüğüm oldu ayrıca bir ay da yumurtlama göremediğim oldu buna şuan üzülmen için erken lütfen rica ediyorum kendine kötülük yaparsın bu şekilde. Herhangi bir rahatsızlık var k bilindik? Birde iki test hangisi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…