Yok Bat ne demek yani12 Mart cnm
Hepsi bu şekilde canımYok mu resimleri bi koy arkadaşlar degerlendirsin bu arada ilk defa mi yapiyorsun ovulasyon testini?
Teşekkür ederim labouqick ve certain canım rahatsızlığımda yok bugun 14. Günüm bitti dilerim görünür pikBende 28 günde bir olurum ama bazen 15. bazen 17. Gün gördüğüm oldu ayrıca bir ay da yumurtlama göremediğim oldu buna şuan üzülmen için erken lütfen rica ediyorum kendine kötülük yaparsın bu şekilde. Herhangi bir rahatsızlık var k bilindik? Birde iki test hangisi marka?
Benimde bugün çok ağrıyor aktif ağrı sürekli varGebelik belirtisi olarak bacak ağrısı nasıl ola ki ? Benim bugün bacaklarım ağrıyor ama üşüdüm de ondan mı bilemedim ? Normalde üşüdüğümde böyle ağrımazdı amaya kafayı yiyenler topiği var mı ben oraya gidiyorum
Tamam canım, yarın da yapıp atarım mutlakaBirde yarın yapınca at olur mu?
2-3 gün ardarda değerlendiricem,bakalım, biz işimizi yapalım olursa olurSanki pik olmuş yada en geç yarin pik olacak gibi duruyor ama koyulasma olmaz siliklesme başlarsa catlamadir benim öyle oldu çünkü bugünu degerlendirin bence kacirmayin ne olur ne olmaz
Beklenen adet tarihi demekYok Bat ne demek yaniben anlayamadim bir türlü
Umarım hayra alamettir canımBenimde bugün çok ağrıyor aktif ağrı sürekli var
TeşekkürlerBeklenen adet tarihi demek
Aa ne güzel. Nasıldı anlatır mısınız, özelde mi çekildiniz anlatır mısınız birazBen bu sabah cektırdım hsg fılmını bu hafta doktora goturucem bakalım ınsallah guzel şeyler soyler
Yumurtlama olmadığı ay adet görülüyor mu? Ben bunu bilmiyorumBende 28 günde bir olurum ama bazen 15. bazen 17. Gün gördüğüm oldu ayrıca bir ay da yumurtlama göremediğim oldu buna şuan üzülmen için erken lütfen rica ediyorum kendine kötülük yaparsın bu şekilde. Herhangi bir rahatsızlık var k bilindik? Birde iki test hangisi marka?
Yumurtlamanin adetle bir ilgisi yokYumurtlama olmadığı ay adet görülüyor mu? Ben bunu bilmiyorum
İnşallah olmuştur canım benim teşekkür ederim havuç suyu içeyim mi sizceBence olmuş canım çatladı mı bilmem ama boş geçme
Gece gelince yada sabahta değerlendirebilirsiniz canımKızlar sinirden deliriyorum desem yeridir, piki yakaladım da, kocayı daha eve getiremedim ya. Arkadaşlarla buluşma zamanı mı ya şimdi
Emin miyiz çocuk istediğine :) olsun sinir olma ya pik kaçmaz kendini üzmeKızlar sinirden deliriyorum desem yeridir, piki yakaladım da, kocayı daha eve getiremedim ya. Arkadaşlarla buluşma zamanı mı ya şimdi
Olabilir de 1 haftadır kıvrınıyorum valla, bu kadarı da ayıp ama yaGece gelince yada sabahta değerlendirebilirsiniz canım
Evet eminiz de aklı fikri gezmekteEmin miyiz çocuk istediğine :) olsun sinir olma ya pik kaçmaz kendini üzme
Haklısın bende kızardımOlabilir de 1 haftadır kıvrınıyorum valla, bu kadarı da ayıp ama ya
Evlenir evlenmez gidip sperm tahlili falan yaptırdı, istiyor da eğlencesinden olmazEmin miyiz çocuk istediğine :) olsun sinir olma ya pik kaçmaz kendini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?