Kavgadan sonra değerlendirir miyim bilmiyorum artıkHaklısın bende kızardım
Ilk defa yapiyosan sitrese bağlı olabilir. benimde öyle oldu çünkü geçen ay 21. Gun yumurtlama oldu hatta 4 gun gecikme olmuştu adetimde...Hepsi bu şekilde canım
Anladım canım sağolasın dilerim öyledirIlk defa yapiyosan sitrese bağlı olabilir. benimde öyle oldu çünkü geçen ay 21. Gun yumurtlama oldu hatta 4 gun gecikme olmuştu adetimde...
Hahahaa varsa bende gelebilirimGebelik belirtisi olarak bacak ağrısı nasıl ola ki ? Benim bugün bacaklarım ağrıyor ama üşüdüm de ondan mı bilemedim ? Normalde üşüdüğümde böyle ağrımazdı amaya kafayı yiyenler topiği var mı ben oraya gidiyorum
Bu pandemide ne arkadasiymis canim otursun karisinin dizinin dibindeKızlar sinirden deliriyorum desem yeridir, piki yakaladım da, kocayı daha eve getiremedim ya. Arkadaşlarla buluşma zamanı mı ya şimdi
Canım benimde ağrıdı bugün. Kasık ile bel ağrısı var miGebelik belirtisi olarak bacak ağrısı nasıl ola ki ? Benim bugün bacaklarım ağrıyor ama üşüdüm de ondan mı bilemedim ? Normalde üşüdüğümde böyle ağrımazdı amaya kafayı yiyenler topiği var mı ben oraya gidiyorum
Allah seniKızlar mesajda bi posta koydum ki eve geldi
Ben de de aynı durum var, kasık ağrım baya fazla, bel ağrım da var. Adet bugün ama henüz olmadım. İnşallah hamileyizdirHanımlar yarın bat günüm. Bir haftadır kasık ağrım geçmedi. Bir ara karın bolgemede ağrı girdi. Bugün belimede bayağı ağrı girip bacaklarım çekildi. Benim gibi olanlariniz var mı. Ya da benim gibi olup hamile kalan
Ya işte ben.. Bu ay ilk kez yapıyorum bugün 17. gün hepsi silik aynı, pik olmadı hâlâ ben de olmayacak mı acaba diyordum. Stresten olabilir o zamanIlk defa yapiyosan sitrese bağlı olabilir. benimde öyle oldu çünkü geçen ay 21. Gun yumurtlama oldu hatta 4 gun gecikme olmuştu adetimde...
Genelde hep öyle olur zaten bizde de öyle oluyor canim hatta benimki o gece içipte geliyor inadına yapar gibiOlabilir de 1 haftadır kıvrınıyorum valla, bu kadarı da ayıp ama ya
Bunun çok farklı durumları var canım ya Beyinden yumurtalıkları uyaran hormon döngüsünün çalışmadığı zamanlarda kadınlar kendiliğinden hiç adet göremezler. Bu eksik hormonların takviye edilmesiyle yumurtlama sağlanır. Adet görmemek zaten hormonsal pco troid bir sürü sebebleri var bunu sadece adete bağlayamayız yumurtlamanın bir işlevleri i var o eksik olursa hamilelikte olmaz.Yumurtlama olmadığı ay adet görülüyor mu? Ben bunu bilmiyorum
Kavgadan sonra değerlendirir miyim bilmiyorum artık
Eve geldi yüzüne bakmadım, hatta göz çevirdimAllah senisen beni guldurdun Allah da seni guldursun
Hangi erkeğin değil ki ahh ahh benimde gezmekte salsalar dünyaya parmak atarım ama param yok atmaya sanırım param bu sebeble olmayacakEvet eminiz de aklı fikri gezmekte
Evet özelde cektırdım. Internetten okudum cok agrılı sızılı bayılanlar bıle olmus. Ben hıcbısey hıssetmedım ıkı dakıka surdu o kadar.Aa ne güzel. Nasıldı anlatır mısınız, özelde mi çekildiniz anlatır mısınız biraz
Ne yaparsa aynısını görür, bu duruma biraz hassasım yani, o kadar gün emek verip 2ci çizgiyi tutturuyoruz kaç saat susuz kalıpGenelde hep öyle olur zaten bizde de öyle oluyor canim hatta benimki o gece içipte geliyor inadına yapar gibi
Kalmıyorinsanda heves kalmıyor dimi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?