Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaa varsa bende gelebilirim

Hanımlar yarın bat günüm. Bir haftadır kasık ağrım geçmedi. Bir ara karın bolgemede ağrı girdi. Bugün belimede bayağı ağrı girip bacaklarım çekildi. Benim gibi olanlariniz var mı. Ya da benim gibi olup hamile kalan

Canım benimde ağrıdı bugün. Kasık ile bel ağrısı var mi

Ben de de aynı durum var, kasık ağrım baya fazla, bel ağrım da var. Adet bugün ama henüz olmadım. İnşallah hamileyizdir

Ilk defa yapiyosan sitrese bağlı olabilir. benimde öyle oldu çünkü geçen ay 21. Gun yumurtlama oldu hatta 4 gun gecikme olmuştu adetimde...
Ya işte ben.. Bu ay ilk kez yapıyorum bugün 17. gün hepsi silik aynı, pik olmadı hâlâ ben de olmayacak mı acaba diyordum. Stresten olabilir o zaman

Yumurtlama olmadığı ay adet görülüyor mu? Ben bunu bilmiyorum
Bunun çok farklı durumları var canım ya Beyinden yumurtalıkları uyaran hormon döngüsünün çalışmadığı zamanlarda kadınlar kendiliğinden hiç adet göremezler. Bu eksik hormonların takviye edilmesiyle yumurtlama sağlanır. Adet görmemek zaten hormonsal pco troid bir sürü sebebleri var bunu sadece adete bağlayamayız yumurtlamanın bir işlevleri i var o eksik olursa hamilelikte olmaz.

Aa ne güzel. Nasıldı anlatır mısınız, özelde mi çekildiniz anlatır mısınız biraz
Evet özelde cektırdım. Internetten okudum cok agrılı sızılı bayılanlar bıle olmus. Ben hıcbısey hıssetmedım ıkı dakıka surdu o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…