Kesinlikle katılıyorum canim.Ne yaparsa aynısını görür, bu duruma biraz hassasım yani, o kadar gün emek verip 2ci çizgiyi tutturuyoruz kaç saat susuz kalıp
Görünür canım. İlaç alıyor musun peki? Biraz sabır etmelisin bence göreceksinTeşekkür ederim labouqick ve certain canım rahatsızlığımda yok bugun 14. Günüm bitti dilerim görünür pik
Neyse siz bi buluşun, görev herşeyden önce gelirEve geldi yüzüne bakmadım, hatta göz çevirdimşimdi salonda, davetiye yollamamı bekliyor galibiyet
Beraber olunca sorun olmaz da tek kişi olunca sorun yaHangi erkeğin değil ki ahh ahh benimde gezmekte salsalar dünyaya parmak atarım ama param yok atmaya sanırım param bu sebeble olmayacaksırf dünyaya parmak atmim diye
Gidiyim bakalım görev için ilk adımları atmayaNeyse siz bi buluşun, görev herşeyden önce gelir
Ne zorluklardan geçiyoruz yaKesinlikle katılıyorum canim.
Sen hala burada olduğuna göre ooo şimdi canım orada saat kaç merak ettimBeraber olunca sorun olmaz da tek kişi olunca sorun ya
Burda da 23:32 sizinle aynıSen hala burada olduğuna göre ooo şimdi canım orada saat kaç merak ettimtam yerindesin gelde gezme
Eşin ve siz tek misiniz aile var mı zor oluyor mu oralardaBurda da 23:32 sizinle aynıburası çook soğuktu, biraz ısındı, -30lardaydı, şimdi -3 falan
Önceden vardı ama kaldırmışlar, ben google üzerinden giriyorum zaten hepsi kayıtlı uygulama gibi açıyor hemenÇare bulamadım ya hala aklım nasıl olurda
Ama canım bunlara hangi gün hangi testi yazsan be gülüm yaHepsi bu şekilde canım
Biz kadinlar cok fenayiz yaa hahahaa ama bi turlu bunu anlayamiyorlarEve geldi yüzüne bakmadım, hatta göz çevirdimşimdi salonda, davetiye yollamamı bekliyor galibiyet
Evet ıphone görüntüsü bundan daha hoş aynı uygulama gibi. ben testlere iPhone girip bakıyorum eski var. Resimleri net gösteriyor net çekiyor. İki yerden de giriyorumÖnceden vardı ama kaldırmışlar, ben google üzerinden giriyorum zaten hepsi kayıtlı uygulama gibi açıyor hemen
Demi anlasalar erkek olmazlardıBiz kadinlar cok fenayiz yaa hahahaa ama bi turlu bunu anlayamiyorlar
Canım kasık ağrım iğneden beri devam ediyor çok şiddetli değil . Bel ağrım yok şimdilikCanım benimde ağrıdı bugün. Kasık ile bel ağrısı var mi
Şimdi gelde şey yapKızlar mesajda bi posta koydum ki eve geldi
Bıçak saplanır gibi mi oluyor o acı ? Bnde de var ya.Senin bat ne zaman tatlım böyle ince ince sağ kasık batmam var içten içe hissediyorum ama acaba değerlendirme sonrası mı bilemiyorum bende kafayı yicem çok var daha
Sadece troid ilacı oda en düşüğüGörünür canım. İlaç alıyor musun peki? Biraz sabır etmelisin bence göreceksin
Eşimin anne babasıyla kalıyoruz, eşim ayrı yaşamak istemiyor çünkü bütün masrafları ailesi karşılıyorEşin ve siz tek misiniz aile var mı zor oluyor mu oralardaburada nerelisin Türkiye de çok meraklıyım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?