Sesinden anlıyorum ki suçlu hissediyor kendini ve keyfi yokBiz kadinlar cok fenayiz yaa hahahaa ama bi turlu bunu anlayamiyorlar
Aslında pik görmesem kafamı atar uyurdum şimdiyeŞimdi gelde şey yapyap yapabiliyorsan acımasız ol al alacağını at köşeye çok üstüne gitme stres yapar erkeklerde stres yaparsa yaparken olmama durumu var
Valla canım sana en güzel diyeceğim şey yumurtlaman da olmayabilir bu ay olmazsa bir dahaki ay görürsün kendini hiç bunaltma üzme. Birde illa şu gün denilmez pik geç yumutlayabilrsin troid ilacı alıyorsun biraz geçiktirmiş olblr. Güzel düşün güzellikler olsun onu çek üstüne olumsuzSadece troid ilacı oda en düşüğü
İnşallah canım pik olacak gibi belirmeye basladı direk siliniklşti pik olmadan yarın 15. Gün hayırlısı artıkValla canım sana en güzel diyeceğim şey yumurtlaman da olmayabilir bu ay olmazsa bir dahaki ay görürsün kendini hiç bunaltma üzme. Birde illa şu gün denilmez pik geç yumutlayabilrsin troid ilacı alıyorsun biraz geçiktirmiş olblr. Güzel düşün güzellikler olsun onu çek üstüne olumsuzşeyleri at izin verme. Ben inanıyorum göreceksin yumurtlamayı
Alışıyor insan o ayrı konu canımEşimin anne babasıyla kalıyoruz, eşim ayrı yaşamak istemiyor çünkü bütün masrafları ailesi karşılıyorikimiz de Azerbaycanlıyız, zor değil, alıştım ben artık
İnşallah bacimCanım kasık ağrım iğneden beri devam ediyor çok şiddetli değil . Bel ağrım yok şimdiliksenin az kalmış bata hadi güzel haber ver bize
Ooo erken daha. Lh değerleri azalır artar testte böyle çıkabilir.İnşallah canım pik olacak gibi belirmeye basladı direk siliniklşti pik olmadan yarın 15. Gün hayırlısı artık
O kavga eden hiiç değil, hatta ben kavga etsem bile o susar, sadece ıhı ıhı yaparAlışıyor insan o ayrı konu canımalışmayı napıcaz artık evimiz yurdumuz eşimizin yanı. Bütün masrafları karşılayan ailede olsa Allah yardım ede canım her insanın yapabileceği şeyler değil. Hadi o değilde kavga edicen onu nasıl ediyorsun ailesinin yanında bu çok zor olmalı ben hepsini geçer bunu çok düşünürdüm
İnşallah canım benim hayırlı haberler alalım hepimizOoo erken daha. Lh değerleri azalır artar testte böyle çıkabilir.Bence olacak olmazsa üzülmek yok. Herşey herzaman uygun olmayabilir bekliyorm senin batını takip edeceğim.
Kavganın da ıhı ıhı edeni ilk defa duydum susar anlarım daO kavga eden hiiç değil, hatta ben kavga etsem bile o susar, sadece ıhı ıhı yaparbizim tek kavgamız arkadaşlarıyla buluşması yüzünden oluyor, çünkü benim burda kimsem yok, gece de tek olacaksam ne anlamı kaldı evliliğin. Eşim de çalışıyor ama doğal gaz, elektrik, su falan hepsini ailesi öder
Yani ne varsa o çıkacak birde bunun abartılacak yanı yok hiçbir sorunun yoksa herşey yoluna girecek demektirİnşallah canım benim hayırlı haberler alalım hepimizbenım endişem varsa çıkar değil mi eşimin iş yogunlugundan ovulasyon aldm kaçırmak istemem gününü. Hani elimden geleni yapayım gerisi Allah dan
Aynen canım bugun adet olucak gibi bel ağrım vardı yumurtlama dönemi böyle oluyor mu kiYani ne varsa o çıkacak birde bunun abartılacak yanı yok hiçbir sorunun yoksa herşey yoluna girecek demektirhep öyle biz yapalım Rabbim işini bilir.
ilk kez denemişsiniz üzülmeyin, ilk seferde olma ihtimali %15 diyor doktorlar. Ama yine de gidin, yaptırın testinizi tabi. Aklınızda soru işareti kalmasın.Arkadaşlar ben regl oldumŞubat ayında ilk defa denedik Nasip... ben simdi size bir şey soracağım:
Simdi benim adetlerim düzenli beklenen tarihte yumurtlama da oluyor. Yaklaşık 4-5 ay önce kadın doğum doktoruna gittim. smear testi vs yaptırdım yumurtalıklara bakıldı her şey iyiydi. Ama acaba diyorum su adetin ikinci üçüncü gün yapılan kan testini yaptırıp hormonlarıma da baktırayım mı? Ben herhangi bir hastaneye gidip yaptırabilir miyim bu testi? Yoksa doktorun mu yönlendirmesi gerekli?
Bilgisi olan yazarsa çok çok sevinirim
Kesinlikle bu tüm geç yumurtlamalar sitrese bağlı diye düşünüyorum çünkü bir sonraki ay yani bu ay 13. günü yumurtlama oldu sonrasında düzene giriyor... sitrese girince tüm bünyede denge değişiyor..Ya işte ben.. Bu ay ilk kez yapıyorum bugün 17. gün hepsi silik aynı, pik olmadı hâlâ ben de olmayacak mı acaba diyordum. Stresten olabilir o zaman
benim adetime henüz 15 gün var inşallah güzel haberler alalım yok mu gerçekten öğrenenler:)günaydın kızlarrr hadi kimse yok mu hamiş haberi verecekkk
günaydın nezman test yapıyoruz :)günaydın kızlarrr hadi kimse yok mu hamiş haberi verecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?