Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi gelde şey yap yap yapabiliyorsan acımasız ol al alacağını at köşeye çok üstüne gitme stres yapar erkeklerde stres yaparsa yaparken olmama durumu var
Aslında pik görmesem kafamı atar uyurdum şimdiye çünkü yaptığı şey beni uzaklaştırdı ondan, bu hassas konu benim için

Sadece troid ilacı oda en düşüğü
Valla canım sana en güzel diyeceğim şey yumurtlaman da olmayabilir bu ay olmazsa bir dahaki ay görürsün kendini hiç bunaltma üzme. Birde illa şu gün denilmez pik geç yumutlayabilrsin troid ilacı alıyorsun biraz geçiktirmiş olblr. Güzel düşün güzellikler olsun onu çek üstüne olumsuz şeyleri at izin verme. Ben inanıyorum göreceksin yumurtlamayı

İnşallah canım pik olacak gibi belirmeye basladı direk siliniklşti pik olmadan yarın 15. Gün hayırlısı artık

Eşimin anne babasıyla kalıyoruz, eşim ayrı yaşamak istemiyor çünkü bütün masrafları ailesi karşılıyor ikimiz de Azerbaycanlıyız, zor değil, alıştım ben artık
Alışıyor insan o ayrı konu canım alışmayı napıcaz artık evimiz yurdumuz eşimizin yanı. Bütün masrafları karşılayan ailede olsa Allah yardım ede canım her insanın yapabileceği şeyler değil. Hadi o değilde kavga edicen onu nasıl ediyorsun ailesinin yanında bu çok zor olmalı ben hepsini geçer bunu çok düşünürdüm

İnşallah canım pik olacak gibi belirmeye basladı direk siliniklşti pik olmadan yarın 15. Gün hayırlısı artık
Ooo erken daha. Lh değerleri azalır artar testte böyle çıkabilir. Bence olacak olmazsa üzülmek yok. Herşey herzaman uygun olmayabilir bekliyorm senin batını takip edeceğim.

O kavga eden hiiç değil, hatta ben kavga etsem bile o susar, sadece ıhı ıhı yapar bizim tek kavgamız arkadaşlarıyla buluşması yüzünden oluyor, çünkü benim burda kimsem yok, gece de tek olacaksam ne anlamı kaldı evliliğin. Eşim de çalışıyor ama doğal gaz, elektrik, su falan hepsini ailesi öder

Ooo erken daha. Lh değerleri azalır artar testte böyle çıkabilir. Bence olacak olmazsa üzülmek yok. Herşey herzaman uygun olmayabilir bekliyorm senin batını takip edeceğim.
İnşallah canım benim hayırlı haberler alalım hepimiz benım endişem varsa çıkar değil mi eşimin iş yogunlugundan ovulasyon aldm kaçırmak istemem gününü. Hani elimden geleni yapayım gerisi Allah dan

Kavganın da ıhı ıhı edeni ilk defa duydum susar anlarım da ben ne biliyim iki cinnet geçircem stres atıcam yani o da ailesi varken napacağımı şaşırırdım tabi ki herkesin hayatı farklı sana çoçuk versin Rabbim gece eşini arayacak vaktin olmaz kimsen yok olan kısmına evladın olur dilerim ona sarılır onu yaşarsın tek hissetmezsin ne kadar eş ailesi olsa da biz nereye gitsek kadınlar olarak emanet gibiyiz. Baba evinde koca evinde ben bazen hep öyle hissederim herkes Yanlız kendi içinde işte böyle geldik gidiyoruz sevdikerimiz eksik olmasın sağlık olsun başka da istediğimiz yok.

Yani ne varsa o çıkacak birde bunun abartılacak yanı yok hiçbir sorunun yoksa herşey yoluna girecek demektir hep öyle biz yapalım Rabbim işini bilir.

Yani ne varsa o çıkacak birde bunun abartılacak yanı yok hiçbir sorunun yoksa herşey yoluna girecek demektir hep öyle biz yapalım Rabbim işini bilir.
Aynen canım bugun adet olucak gibi bel ağrım vardı yumurtlama dönemi böyle oluyor mu ki

Ya kızlar bata 1 gün var üç dört gündür beyaz yapışkan bi akıntım var adete yakın böyle akıntı olur mu

Arkadaşlar ben regl oldum Şubat ayında ilk defa denedik Nasip... ben simdi size bir şey soracağım:
Simdi benim adetlerim düzenli beklenen tarihte yumurtlama da oluyor. Yaklaşık 4-5 ay önce kadın doğum doktoruna gittim. smear testi vs yaptırdım yumurtalıklara bakıldı her şey iyiydi. Ama acaba diyorum su adetin ikinci üçüncü gün yapılan kan testini yaptırıp hormonlarıma da baktırayım mı? Ben herhangi bir hastaneye gidip yaptırabilir miyim bu testi? Yoksa doktorun mu yönlendirmesi gerekli?

Bilgisi olan yazarsa çok çok sevinirim

Kızlar günaydın tahmin ettiğim gibi erken regl oldum bu sabahmaalesef.. Sonraki Bat 27 mart. Doğumgünüm tam mart topiğinden ayrılmak yokdoktor ile görüşeceğim. Polip için ne zaman gitmem lazım acaba? Regl üçüncü gün filan mı bitince mi? Bilgisi olan var mı?

ilk kez denemişsiniz üzülmeyin, ilk seferde olma ihtimali %15 diyor doktorlar. Ama yine de gidin, yaptırın testinizi tabi. Aklınızda soru işareti kalmasın.

Ya işte ben.. Bu ay ilk kez yapıyorum bugün 17. gün hepsi silik aynı, pik olmadı hâlâ ben de olmayacak mı acaba diyordum. Stresten olabilir o zaman
Kesinlikle bu tüm geç yumurtlamalar sitrese bağlı diye düşünüyorum çünkü bir sonraki ay yani bu ay 13. günü yumurtlama oldu sonrasında düzene giriyor... sitrese girince tüm bünyede denge değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…