Cumartesi erken gebelik testi yap adete 6 gün kala cuma yapıp dobrowski olma :)günaydın nezman test yapıyoruz :)
bana mı dedim düzenler misin diye kız ben topik açmayı bilmem sadece yorum yapıyorum :)selam kızlarr.. benim yumurtlama olduğu kesinleşti bu sabah testim silik çıktı çatlamış yumurtam nasip bakalım bu tutucak mı.
Lavi12 kuzumm benim yeni bat değişti. 17 mart düzenler misin rica etsem? herkesden hayırlı haberler duyalım inşallahh
sennnn :) nezman yapcan broCumartesi erken gebelik testi yap adete 6 gün kala cuma yapıp dobrowski olma :)
bilemedim ki ya kuzu ben demi cumartesi sabah yapsam evde erken gebelik testim var aslında ama korkuyorum günümü mü beklesem diye sence ?sennnn :) nezman yapcan bro
Yumurtlama belirtisi herkes de farklı olblr canım bende genelde hep akıntı olur aşırı bazen kasık ağrısıAynen canım bugun adet olucak gibi bel ağrım vardı yumurtlama dönemi böyle oluyor mu ki
bana mı dedim düzenler misin diye kız ben topik açmayı bilmem sadece yorum yapıyorum :)
amann nebılıyım ya benım pek morelım bozulmuyor yanı yoksa yoktur adet gecerse bıdaha yaparım ya varsa ? hep ıyı duusndugum ıcın erken ögrenırım dıyorumbilemedim ki ya kuzu ben demi cumartesi sabah yapsam evde erken gebelik testim var aslında ama korkuyorum günümü mü beklesem diye sence ?
benım de belım kendı yatagımdan zaten agrıyo bel agrım var ama onun dısında su agzımdakı tat bırde akıntı halı acaba dedırtıyo :)love06 bende hiç bir belirti yok yaa bu gece şiddetli bel ağrısıyla uyandım bir daha da uyuyamadım onu da dün işten gelince koltukta uyuya kalmışım gece 1 e kadar orda belim tutuldu sanırım sende var mı belirti (((
Evet bende 21. Gün yumurtlamışım geçen ay. Adetim 4 gün geçince anladım. Normalde 30 gün sürer. Oğlumda 16. gün yumurtladigimda olmuştu. Ders olsun bana da 21. günü degerlendirmemistimIlk defa yapiyosan sitrese bağlı olabilir. benimde öyle oldu çünkü geçen ay 21. Gun yumurtlama oldu hatta 4 gun gecikme olmuştu adetimde...
ya sende n azından akıntı belirti falan var bende çok fazla yok ya aman sanırım yok bende bişey gerildim bak sabah sabahamann nebılıyım ya benım pek morelım bozulmuyor yanı yoksa yoktur adet gecerse bıdaha yaparım ya varsa ? hep ıyı duusndugum ıcın erken ögrenırım dıyorum
amannn ne gerılıyosun be zamanı gelınce olcak bi dur hele allah allah rabbım buyuk teknolojı ılerledı herseyın sebebı zamanı var ben umutluyum şahsen morel bozcak bırseyya sende n azından akıntı belirti falan var bende çok fazla yok ya aman sanırım yok bende bişey gerildim bak sabah sabah
bu 4.gün ne belirtisi arıyorsun.ya sende n azından akıntı belirti falan var bende çok fazla yok ya aman sanırım yok bende bişey gerildim bak sabah sabah
nasıl 4.gün hangi anlamda yanlışmı sayıyoruz yoksabu 4.gün ne belirtisi arıyorsun.
İnşallah canım benimKavganın da ıhı ıhı edeni ilk defa duydum susar anlarım daben ne biliyim iki cinnet geçircem stres atıcam yani o da ailesi varken napacağımı şaşırırdım tabi ki herkesin hayatı farklı sana çoçuk versin Rabbim gece eşini arayacak vaktin olmaz kimsen yok olan kısmına evladın olur dilerim ona sarılır onu yaşarsın tek hissetmezsin ne kadar eş ailesi olsa da biz nereye gitsek kadınlar olarak emanet gibiyiz. Baba evinde koca evinde ben bazen hep öyle hissederim herkes Yanlız kendi içinde işte böyle geldik gidiyoruz sevdikerimiz eksik olmasın sağlık olsun başka da istediğimiz yok.
Herhangi bir hastaneden kadın dogumcudan randevu al. Bugün adetimin 2. veya 3. Günü (artık hangisinde gidersen) hormonlarıma baktırmak istiyorum de. 6-7 aydır deniyoruz sonuç yok de. Ilk deneme dersen daha yeni başlamışsın der 6 ay yada 1 sene sonra gel der. Ben çok karşılaştım çünkü. Prolaktin, E2, fsh, tsh,Lh,Amh hormonlarına baktirabilirsinArkadaşlar ben regl oldumŞubat ayında ilk defa denedik Nasip... ben simdi size bir şey soracağım:
Simdi benim adetlerim düzenli beklenen tarihte yumurtlama da oluyor. Yaklaşık 4-5 ay önce kadın doğum doktoruna gittim. smear testi vs yaptırdım yumurtalıklara bakıldı her şey iyiydi. Ama acaba diyorum su adetin ikinci üçüncü gün yapılan kan testini yaptırıp hormonlarıma da baktırayım mı? Ben herhangi bir hastaneye gidip yaptırabilir miyim bu testi? Yoksa doktorun mu yönlendirmesi gerekli?
Bilgisi olan yazarsa çok çok sevinirim
çatlaması 28 şubatta oldu o anlamda canımnasıl 4.gün hangi anlamda yanlışmı sayıyoruz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?