- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
daha belirti olmaz mı ne bilim kız ben :) hiç bir tık yok ya telaş ettim sanırımçatlaması 28 şubatta oldu o anlamda canım
Bende cumartesi yapacam tabi ovulasyon koyulasirsaCumartesi erken gebelik testi yap adete 6 gün kala cuma yapıp dobrowski olma :)
Bazen eşe anlatılmayacak şeylerde oluyor biz herşeyimizi derdimizi yeri geliyor paylaşıyoruzİnşallah canım benimnasıl moral oldun bana bir bilsen, ailem, arkadaşlarım falan tüm hayatım Azerbaycanda kaldı, burda eşimin ailesinden ve eşimden başka kimsem yok. Hı hı yapıyor yani, konuşsa ondan iyi ben bağırmam yani, kapıyı kapatır içimi boşaltırım
Günaydınlar canım. Eşin daha bi çocuk gibi geldi banaKızlar günaydın, gece ne zorluklarla da olsa değerlendirdimşimdi de eşim inat yapıyordu bilerek uyuyorum diyordu, ne ağladım ama gece ama sonunda tuttuğumu kopardım
Evet her gün konuşup aramızı soğutmak da istemiyorum, içime atıyorum o zamanlar da ayrı çıldırıyorumBazen eşe anlatılmayacak şeylerde oluyor biz herşeyimizi derdimizi yeri geliyor paylaşıyoruzçok iyi anlıyorum seni eşine daha çok bağlı olursun canın sıkılır ama onun da kendine göre hayatı var abartmadığı müddetçe. Çalışmayınca kafası dağılmıyor insanın evde de vakit kolay geçmiyor burası bize ilaç geliyor birde virüs var burada birinci sırada bizim il hep eve kapandım
ovulasyon ayrı bir test o sizi yanılta bilir onla onu neden kıyaslıyorsunuzBende cumartesi yapacam tabi ovulasyon koyulasirsa
26 yaşındaGünaydınlar canım. Eşin daha bi çocuk gibi geldi banaerkekler hep öylede seninki anacım birazcık daha kuzucuk bilerek uyumak ney sankim nereye kadar kaçacak kadının fendinden iyi yapmışsın
Belki pik gorecem merakliyim bende Meloovulasyon ayrı bir test o sizi yanılta bilir onla onu neden kıyaslıyorsunuz
Bizlerden korkulur vallaKızlar günaydın, gece ne zorluklarla da olsa değerlendirdimşimdi de eşim inat yapıyordu bilerek uyuyorum diyordu, ne ağladım ama gece ama sonunda tuttuğumu kopardım
olmaz bence çok erken caanımdaha belirti olmaz mı ne bilim kız ben :) hiç bir tık yok ya telaş ettim sanırım
Çok uğraştan sonra gece 3te amacıma ulaştımBizlerden korkulur valla
bu konuda çok ketunum hiç uğraşmam valla paşa gönlü bilir akrebim ben strese gelemem tavır trip aslaÇok uğraştan sonra gece 3te amacıma ulaştımuyutmaaaammm
Belki pik gorecem merakliyim bende Melo
Hiç dert etmeyin ben geçen ay 21. gün yumurtlama olduğunda piki gördüğümde değerlendirdim. Kısmette yoksa olmuyor ben değerlendirdiğim halde olmadı Rabbimin uygun gördüğü vakitte oluyor.. Bazı şeylerde vardır bi hayır.Evet bende 21. Gün yumurtlamışım geçen ay. Adetim 4 gün geçince anladım. Normalde 30 gün sürer. Oğlumda 16. gün yumurtladigimda olmuştu. Ders olsun bana da 21. günü degerlendirmemistim
Hahaha güldürdün beni sabah sabahÇok uğraştan sonra gece 3te amacıma ulaştımuyutmaaaammm
Ben de akrebim de bebek için her şey dururbu konuda çok ketunum hiç uğraşmam valla paşa gönlü bilir akrebim ben strese gelemem tavır trip asla
Aynen ne çeksek biz çekiyoruz onların yaptığı birşey yok26 yaşındaama çok dırdır yaptım gerçekten o kadar şeyi ben çekicem, ben taşıyıcam, ben doğurucam,benim vücudumda değişiklikler olacak, sen sadece 5 dakika şey yapıcaksın,onu bile yapmıyorsun kendi kendime mi yapayım dedim, tamam inat yapıp kendini gösterdin, e ne kazandın, ama şansını kaybettin dedim
Test yapmaya korkuyorum adet günümü bekliyorum canım o gün yaparım testi.belirti falanda aramıyorum artık .hamile olduğumu hissetmiyorum olursa büyük sürpriz olcak .sonucu paylaşırım yine .sen nasılsın yaptın mı test falanM minikooommm sen naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?