Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen eşe anlatılmayacak şeylerde oluyor biz herşeyimizi derdimizi yeri geliyor paylaşıyoruz çok iyi anlıyorum seni eşine daha çok bağlı olursun canın sıkılır ama onun da kendine göre hayatı var abartmadığı müddetçe. Çalışmayınca kafası dağılmıyor insanın evde de vakit kolay geçmiyor burası bize ilaç geliyor birde virüs var burada birinci sırada bizim il hep eve kapandım

Kızlar günaydın, gece ne zorluklarla da olsa değerlendirdim şimdi de eşim inat yapıyordu bilerek uyuyorum diyordu, ne ağladım ama gece ama sonunda tuttuğumu kopardım
Günaydınlar canım. Eşin daha bi çocuk gibi geldi bana erkekler hep öylede seninki anacım birazcık daha kuzucuk bilerek uyumak ney sankim nereye kadar kaçacak kadının fendinden iyi yapmışsın

Evet her gün konuşup aramızı soğutmak da istemiyorum, içime atıyorum o zamanlar da ayrı çıldırıyorum burda da hastalık var ama her yer açık. Yani kimsenin umrunda değil artık covid. Ben de galiba bir ara hastalandım, sadece 37-37.5 ateşim vardı, başka da belirti yoktu, 2 hafta öyle oldu

Günaydınlar canım. Eşin daha bi çocuk gibi geldi bana erkekler hep öylede seninki anacım birazcık daha kuzucuk bilerek uyumak ney sankim nereye kadar kaçacak kadının fendinden iyi yapmışsın
26 yaşında ama çok dırdır yaptım gerçekten o kadar şeyi ben çekicem, ben taşıyıcam, ben doğurucam,benim vücudumda değişiklikler olacak, sen sadece 5 dakika şey yapıcaksın,onu bile yapmıyorsun kendi kendime mi yapayım dedim, tamam inat yapıp kendini gösterdin, e ne kazandın, ama şansını kaybettin dedim

Lavi12 sonuçlara göre demir ve folat düşük çıktı ve sen hakliymissin fsh e2 istedi bir de. Keske en basinda soyleseydi dr da kan verirken onlara da baktirsaydim. Simdi bi daha adetin 3. Gününü denk getirip randevu alip kan vercem
Regenesis max diye bir multivitamin basladim bu ay

Evet bende 21. Gün yumurtlamışım geçen ay. Adetim 4 gün geçince anladım. Normalde 30 gün sürer. Oğlumda 16. gün yumurtladigimda olmuştu. Ders olsun bana da 21. günü degerlendirmemistim
Hiç dert etmeyin ben geçen ay 21. gün yumurtlama olduğunda piki gördüğümde değerlendirdim. Kısmette yoksa olmuyor ben değerlendirdiğim halde olmadı Rabbimin uygun gördüğü vakitte oluyor.. Bazı şeylerde vardır bi hayır.

Aynen ne çeksek biz çekiyoruz onların yaptığı birşey yok sen kaç yaşındasın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…