Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim umrumda değil desem hemen hasta olurım içe atmak iğrenç birşey bunu asla yapamam kendime hasta oluyorım hemen elimde değil yaa. Paylaşacak herşeyimi kız kardeşim var iyi ki var onla çekiştiriyoruz o kendininkini ben benimkini rahatlıyoruzben biraz çılgın normal değilimdir kızkadeşim çok sakin eşine benzetir beni kızar eşine kızma onunla alakası yok içinden gelen birşey bu diyorum. Kardeşm ve eşim aynı ağır sakinler ben şuna inanıyorum herzaman birisi dengeliyor ilişkiyi. Aynı insan bir araya gelmiyor eşler zıt oluyor genelleme. bunlar tatlı kavgalartatlı sürtüşmeler dört dörtlük hayat yok böyle geçer gider ömür

Bakalım el mi yaman beymi yani kediler mi yaman biz mi göreceğiz
Iyi dedin bende testlerle takip etmiyorum ama dunden beri epey seffaf akintim var bide kasik agrim var sanirim yumurtlamam oluyor ki bu kadar akintiyi gecen ay gormedim hayirlisi insallah

bende cuma sabahı yapcam inş varsa var yoksa yok napıyım :) sadece akıntım var

Bakalım el mi yaman beymi yani kediler mi yaman biz mi göreceğiz
Dün gece seni hatırlattı ordunun kedileri eşim de geldi neyse sonra kalktım yatayım dedim balkona çıkıp çamaşırları asayım dedim kedi sesi çığırdı ulan hülya dedim bunu demeydin o kedi dikkatimi çekmeyecekti

Iyi dedin bende testlerle takip etmiyorum ama dunden beri epey seffaf akintim var bide kasik agrim var sanirim yumurtlamam oluyor ki bu kadar akintiyi gecen ay gormedim hayirlisi insallah
Benim geçen ay kasık ağrım olmuştu ama bu ay aşırı akıntım var kasık yok.

bende cuma sabahı yapcam inş varsa var yoksa yok napıyım :) sadece akıntım var
Aynen canım bende artık eskisi gibi stres yapmıyorum yoksa yok yani.önümüzde çok günler var elbet olur bigün.buraya da girip okumiyim diyorum bağımlılık yaptı çıkamıyorum burdan

Evet doğru haklisiniz işin bir de o yönü var tabi. Kismette nasipte yoksa değerlendirsen de olmuyor

Bizde ikimiz de kendimizi ezmeyenlerdeniz de bu evlilikte hep ben bir şeyler yapıyorum ama dünden sonra ne yalan söylesem biraz soğudum ve çok kızgınım içimden gelmiyor artık

hayat arkadaşlarınız sizi mutlu etmiyorsa o zaman çocuk yapmak doğru değil ben yaptım o yanlışı siz yapmayın bence

Çok uğraştan sonra gece 3te amacıma ulaştım uyutmaaaammm
Buraya girip konunun başını bilmesem de bu kısmına denk geldim inanın gözlerimden yaş geldi gülmekten Allah iyiliğinizi versin eşiniz neden inat etmişti bilmiyorum ama önünüzde saygı ile eğiliyorum şuan

kız benim senden 5 yaş küçük oğlum var :)))))

Aynen canım bende artık eskisi gibi stres yapmıyorum yoksa yok yani.önümüzde çok günler var elbet olur bigün.buraya da girip okumiyim diyorum bağımlılık yaptı çıkamıyorum burdan
love06 taktın cuma sabahı sabır et bir gün daha bak çıkmaz sonuç boşa hayal kırıklığı yaşama

Bizde ikimiz de kendimizi ezmeyenlerdeniz de bu evlilikte hep ben bir şeyler yapıyorum ama dünden sonra ne yalan söylesem biraz soğudum ve çok kızgınım içimden gelmiyor artık
Sizlerin yaşı daha erken böyle gider birazcık ama gitt gide oturur herşey eşin yaşı için de normal canım hepsi erkekler 30 görmeli en az o yaşa kadar oturmuyor hop hoplar içimden gelmiyor dedin ama yine içinden gelecek sen onu öyle seviyorsun biz kadınlar emin ol daha çok fedakarız bu gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…