Benim umrumda değil desemEvet her gün konuşup aramızı soğutmak da istemiyorum, içime atıyorum o zamanlar da ayrı çıldırıyorumburda da hastalık var ama her yer açık. Yani kimsenin umrunda değil artık covid. Ben de galiba bir ara hastalandım, sadece 37-37.5 ateşim vardı, başka da belirti yoktu, 2 hafta öyle oldu
Iyi dedinBakalım el mi yaman beymiyani kediler mi yaman biz mi göreceğiz
bende cuma sabahı yapcam inş varsa var yoksa yok napıyım :) sadece akıntım varTest yapmaya korkuyorum adet günümü bekliyorum canım o gün yaparım testi.belirti falanda aramıyorum artık .hamile olduğumu hissetmiyorum olursa büyük sürpriz olcak .sonucu paylaşırım yine .sen nasılsın yaptın mı test falan
Dün gece seni hatırlattı ordunun kedileriBakalım el mi yaman beymiyani kediler mi yaman biz mi göreceğiz
birbirimizi kaybetmeyelim haber almak isterim senin son durumundansorma cnm ya öğlen yarım saat uyudum, dün gece de 10 da yattım sabah 8 de kalktım...
Benim geçen ay kasık ağrım olmuştu ama bu ay aşırı akıntım varIyi dedinbende testlerle takip etmiyorum ama dunden beri epey seffaf akintim var bide kasik agrim var sanirim yumurtlamam oluyor ki bu kadar akintiyi gecen ay gormedim hayirlisi insallah
Aynen canım bende artık eskisi gibi stres yapmıyorum yoksa yok yani.önümüzde çok günler var elbet olur bigün.buraya da girip okumiyim diyorum bağımlılık yaptı çıkamıyorum burdanbende cuma sabahı yapcam inş varsa var yoksa yok napıyım :) sadece akıntım var
Benimki dün diyor ki anlamsız bu testleri yapmak, olacaksa olur diyorHahaha güldürdün beni sabah sabahbenimki artık alıştı ne zaman yumurtluyon diye soruyo .daha yeni yumurtladım önümüzdeki ay gel dedim
Bende ekimde 22 olduAynen ne çeksek biz çekiyoruz onların yaptığı birşey yoksen kaç yaşındasın peki?
Evet doğru haklisiniz işin bir de o yönü var tabi. Kismette nasipte yoksa değerlendirsen de olmuyorHiç dert etmeyin ben geçen ay 21. gün yumurtlama olduğunda piki gördüğümde değerlendirdim. Kısmette yoksa olmuyor ben değerlendirdiğim halde olmadı Rabbimin uygun gördüğü vakitte oluyor.. Bazı şeylerde vardır bi hayır.
aynen bende ıkı ıs bı net yapıyoırum :)Aynen canım bende artık eskisi gibi stres yapmıyorum yoksa yok yani.önümüzde çok günler var elbet olur bigün.buraya da girip okumiyim diyorum bağımlılık yaptı çıkamıyorum burdan
Bizde ikimiz de kendimizi ezmeyenlerdeniz de bu evlilikte hep ben bir şeyler yapıyorumBenim umrumda değil desemhemen hasta olurım içe atmak iğrenç birşey bunu asla yapamam kendime hasta oluyorım hemen elimde değil yaa. Paylaşacak herşeyimi kız kardeşim var iyi ki var onla çekiştiriyoruz o kendininkini ben benimkini rahatlıyoruz ben biraz çılgın normal değilimdir kızkadeşim çok sakin eşine benzetir beni kızar eşine kızma onunla alakası yok içinden gelen birşey bu diyorum. Kardeşm ve eşim aynı ağır sakinler ben şuna inanıyorum herzaman birisi dengeliyor ilişkiyi. Aynı insan bir araya gelmiyor eşler zıt oluyor genelleme. bunlar tatlı kavgalar tatlı sürtüşmeler dört dörtlük hayat yok böyle geçer gider ömür
alın benden de o kadar :)aynen bende ıkı ıs bı net yapıyoırum :)
Bizde ikimiz de kendimizi ezmeyenlerdeniz de bu evlilikte hep ben bir şeyler yapıyorumama dünden sonra ne yalan söylesem biraz soğudum ve çok kızgınım içimden gelmiyor
26 yaşındaama çok dırdır yaptım gerçekten o kadar şeyi ben çekicem, ben taşıyıcam, ben doğurucam,benim vücudumda değişiklikler olacak, sen sadece 5 dakika şey yapıcaksın,onu bile yapmıyorsun kendi kendime mi yapayım dedim, tamam inat yapıp kendini gösterdin, e ne kazandın, ama şansını kaybettin dedim
Buraya girip konunun başını bilmesem de bu kısmına denk geldim inanın gözlerimden yaş geldi gülmekten Allah iyiliğinizi versinÇok uğraştan sonra gece 3te amacıma ulaştımuyutmaaaammm
Aynen canım bende artık eskisi gibi stres yapmıyorum yoksa yok yani.önümüzde çok günler var elbet olur bigün.buraya da girip okumiyim diyorum bağımlılık yaptı çıkamıyorum burdan
Sizlerin yaşı daha erken böyle gider birazcık ama gitt gide oturur herşey eşin yaşı için de normal canım hepsi erkekler 30 görmeli en azBizde ikimiz de kendimizi ezmeyenlerdeniz de bu evlilikte hep ben bir şeyler yapıyorumama dünden sonra ne yalan söylesem biraz soğudum ve çok kızgınım içimden gelmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?