- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
Sen testleri ona deme benceBenimki dün diyor ki anlamsız bu testleri yapmak, olacaksa olur diyorama eğet yumurtlama zamanına denk gelmezse olmuyor dimi
Evet sizlerden küçüğüm biliyorumAyy küçük daha yaşın canım yane güzel
Ediyor da bazen onun da kafası gidip geliyorhayat arkadaşlarınız sizi mutlu etmiyorsa o zaman çocuk yapmak doğru değil ben yaptım o yanlışı siz yapmayın bence
bakarsın kırmızılar gelmez gerek kalmaz başka teste deLavi12 sonuçlara göre demir ve folat düşük çıktı ve sen hakliymissin fsh e2 istedi bir de. Keske en basinda soyleseydi dr da kan verirken onlara da baktirsaydim. Simdi bi daha adetin 3. Gününü denk getirip randevu alip kan vercem
Regenesis max diye bir multivitamin basladim bu ay
Benece de canım batlarımız aynı galiba bn pazartesi yapmayı düşünüyorum tabi kendime engel olmazsamlove06 taktın cuma sabahı sabır et bir gün daha bak çıkmaz sonuç boşa hayal kırıklığı yaşama
Ben sizden de küçüğüm 21Evet sizlerden küçüğüm biliyorum
Öyle önemli bir şey de yok ya benim yumurtlama günümde arkadaşlarıyla buluşmaya gitmişti, burnundan getirdim desem yeridir, göz çeviriyordum, konuşmuyordum, sadece yatağa yattığında 1 saat hiç konuşmadım, sonra da uyuma diye kızdımBuraya girip konunun başını bilmesem de bu kısmına denk geldim inanın gözlerimden yaş geldi gülmekten Allah iyiliğinizi versineşiniz neden inat etmişti bilmiyorum ama önünüzde saygı ile eğiliyorum şuan
Allah hepimize versin de genç anne olmak hep daha güzel gelmiştir banaBen sizden de küçüğüm 21
Evet o 30dan sonra değişicek lafını herkesden duyuyorumSizlerin yaşı daha erken böyle gider birazcık ama gitt gide oturur herşey eşin yaşı için de normal canım hepsi erkekler 30 görmeli en azo yaşa kadar oturmuyor hop hoplar içimden gelmiyor dedin ama yine içinden gelecek sen onu öyle seviyorsun biz kadınlar emin ol daha çok fedakarız bu gerçek
haa hakket ha pardon cumartesı yapıcam ahali cuma değil :)) melo kızıyorrrlove06 taktın cuma sabahı sabır et bir gün daha bak çıkmaz sonuç boşa hayal kırıklığı yaşama
Hiç söylememiştim ya yaptığımı, dün sinirden resmini attım bak utan diyeSen testleri ona deme bencebenimki de laboratuvar kurcam sana test inceleme
Ayy Amin inşallah bir yıldır evli olacam 24 martta 10 martta batım inş güzel haber veririm eşime evlilik yıl dönümündeAllah hepimize versin de genç anne olmak hep daha güzel gelmiştir bana
Ah ne güzel yaşlarBende ekimde 22 oldu
pazartesimi çatlarım ben orta yerımdennn yapayım yoksa yok regl gecerse bıdaha yaparım hahaha :))Benece de canım batlarımız aynı galiba bn pazartesi yapmayı düşünüyorum tabi kendime engel olmazsam
İnşallah canımAyy Amin inşallah bir yıldır evli olacam 24 martta 10 martta batım inş güzel haber veririm eşime evlilik yıl dönümünde
Eşim 26, kafalarımız aynı da evde bulursamAh ne güzel yaşlartadını çıkar geri gelmiyor canım eşinde yakın yaşlardaysa beraber büyürsünüz biz eşimle öyle olduk
gözün aydın canım hayırlı olsunAyy ilk hamileliğim ondan bilemedim
love06 taktın cuma sabahı sabır et bir gün daha bak çıkmaz sonuç boşa hayal kırıklığı yaşama
Valla sen bi yap sonra belki bnde yaparım dayanamayıppazartesimi çatlarım ben orta yerımdennn yapayım yoksa yok regl gecerse bıdaha yaparım hahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?