Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ne eskisi, daha en heyecanlı yıllar olması lazım
Yaa öyle olması gerekte bnde hayat çok değişti pandemi yüzünden 1 yılda bezdim bide ailemden çok uzağım bn İstanbuldayım onlar hatayda özlüyorummm gene çok şükür eşim hissettirmiyor ama işte

Evet bende 21. Gün yumurtlamışım geçen ay. Adetim 4 gün geçince anladım. Normalde 30 gün sürer. Oğlumda 16. gün yumurtladigimda olmuştu. Ders olsun bana da 21. günü degerlendirmemistim
Ben de geçen ay 21. gün yumurtlamışım. Adet döngüm normalde 30 ama geçen ay 34 olmuş. Ama bu ay hayıt suyu içiyorum ve onu içince gününde geliyor o yüzden 16. gün yumurtlarım diye düşünüyordum ama maalesef bugün 18. gün hâlâ yok. Ovasyonla ilk kez takip ediyorum. Stresten mi oldu bilmiyorum Sanırım bugünlerde olacak akıntı var.

Ben Rusyada yaşıyorum ailem Azerbaycanda, burda hiç pandemi hisedilmiyor. Ama eşim 10 gün evde yattı hasta olduğu zaman, her şey iyiydi, en son gün bir şeye kızdı, 1 hafta konuşmadı, sonra öğrendim sebebi yemeği güzel yapmadığım içinmiş yani çok beraber de olunca bir şey arıyorlar kavga için

Kız senin durum daha vahim rusyadasın valla senin kocada ne böyle 1 hafta ne
Valla bn olsam çıldırırdım 1hafta konuşmazsa burda tekim zaten onu da deli ederdim

Kız senin durum daha vahim rusyadasın valla senin kocada ne böyle 1 hafta ne
Valla bn olsam çıldırırdım 1hafta konuşmazsa burda tekim zaten onu da deli ederdim
Kavga da etmez ki, sadece susar, neden sustuğunu da söylemez, en son 10 gün sonra çıkar içindeki derdi öyle olunca ben odaya kapanıyorum, öyle de olunca kayınvalidem de bir yandan surat asmaya başlıyor, o da ayrı bir dert valla, bugün o kadar yardım edeyim, yarın bir şey yapmasam keyfim yok diye suratını asar hemen

Kızlar şimdi biz devamlı belirti arayıp duruyoruz ya Yerleşme döllenmeden yaklaşık 12 gün sonra falan tamamlanıyormuş. Bu da zaten bat tarihimize tekabül ediyor aşağı yukarı. E bu durumda yerleşme tamamlanmadan hamile sayılmaz insan mantıken. Belki tutunamıcak bu süreçte belirti aramak ne kadar doğru kafam karıştı. Bende geçem ay bir sürü belirti varken bu ay yok ama olmaması normal mi ona bahane bulmaya çalışıyorum ah şu umut etmek yok muuuuu

Ben geçen ay ovu testi falan yapmadım, öyle ben de belirti aramaya başladım, 2 gün gecikti adetim, gidip kan verib öğreneyim biran önce testle falan uğraşmayaylm diye gittim sabah 8den, eve dönünce yolda adet olmuşum

Sende gez canım yani Rus kadınlar bul kendine çok tatlı tatlısı ruslarınGavurlar çok da güzeller be senin eşinde Azeri mi canım
Evet ikimiz de Azerbaycanlıyız canım, yok ya o kadar da güzel değiller gerçekten, güzelleri de var ama 30/100, burdakıların hepsi kirpik falan taktırır kendine, dudaklarına kaşlarına kalıcı makyaj falan yaptırırlar. Bunların kipriyi kaşı yok Allah vermiş bizimkilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…