HahahajaEşim 26, kafalarımız aynı da evde bulursam
kız en erken gebelik testi 6 gün önce cuma yapılanı sen mi icat ettin beni delirtme :)haa hakket ha pardon cumartesı yapıcam ahali cuma değil :)) melo kızıyorrr
Martın 16 sı mı yaaa ne güzel çifte kumrular bn kendimi eski ilan ettimİnşallah canımbende 16sı6 ay olacak daha
Daha bu ne ki 2-3 gün daha bırakmam onuHahahajaneyse zor bela bulmuşsun dün gece inşallah iyi de olmuştur hayırlı haberler alırsın
Yok ne eskisi, daha en heyecanlı yıllar olması lazımMartın 16 sı mı yaaa ne güzel çifte kumrular bn kendimi eski ilan ettim
Hadi bakalım maşallahDaha bu ne ki 2-3 gün daha bırakmam onu
Bakalım bu gece kaç saat sonra amacıma ulaşıcamHadi bakalım maşallah
Yaa öyle olması gerekte bnde hayat çok değişti pandemi yüzünden 1 yılda bezdim bide ailemden çok uzağım bn İstanbuldayım onlar hatayda özlüyorummm gene çok şükür eşim hissettirmiyor ama işteYok ne eskisi, daha en heyecanlı yıllar olması lazım
Ben de geçen ay 21. gün yumurtlamışım. Adet döngüm normalde 30 ama geçen ay 34 olmuş. Ama bu ay hayıt suyu içiyorum ve onu içince gününde geliyor o yüzden 16. gün yumurtlarım diye düşünüyordum ama maalesef bugün 18. gün hâlâ yok. Ovasyonla ilk kez takip ediyorum. Stresten mi oldu bilmiyorumEvet bende 21. Gün yumurtlamışım geçen ay. Adetim 4 gün geçince anladım. Normalde 30 gün sürer. Oğlumda 16. gün yumurtladigimda olmuştu. Ders olsun bana da 21. günü degerlendirmemistim
yooo belkı 23 unde tutduu :) o bakımdan yok ya tamam cumartesı yapcam söz :)kız en erken gebelik testi 6 gün önce cuma yapılanı sen mi icat ettin beni delirtme :)
Ben Rusyada yaşıyorum ailem Azerbaycanda, burda hiç pandemi hisedilmiyor. Ama eşim 10 gün evde yattı hasta olduğu zaman, her şey iyiydi, en son gün bir şeye kızdı, 1 hafta konuşmadı, sonra öğrendim sebebi yemeği güzel yapmadığım içinmişYaa öyle olması gerekte bnde hayat çok değişti pandemi yüzünden 1 yılda bezdim bide ailemden çok uzağım bn İstanbuldayım onlar hatayda özlüyorummm gene çok şükür eşim hissettirmiyor ama işte
Kız senin durum daha vahim rusyadasın valla senin kocada ne böyle 1 hafta neBen Rusyada yaşıyorum ailem Azerbaycanda, burda hiç pandemi hisedilmiyor. Ama eşim 10 gün evde yattı hasta olduğu zaman, her şey iyiydi, en son gün bir şeye kızdı, 1 hafta konuşmadı, sonra öğrendim sebebi yemeği güzel yapmadığım içinmişyani çok beraber de olunca bir şey arıyorlar kavga için
Allah seniHiç söylememiştim ya yaptığımı, dün sinirden resmini attım bak utan diye
Kavga da etmez ki, sadece susar, neden sustuğunu da söylemez, en son 10 gün sonra çıkar içindeki derdiKız senin durum daha vahim rusyadasın valla senin kocada ne böyle 1 hafta ne
Valla bn olsam çıldırırdım 1hafta konuşmazsa burda tekim zaten onu da deli ederdim
Sende gez canım yani Rus kadınlar bul kendineEvet o 30dan sonra değişicek lafını herkesden duyuyorume 4 sene gebereyim mi ama ben o gençse gezmek istiyoraa ben ondan daha gencim
Ben geçen ay ovu testi falan yapmadım, öyle ben de belirti aramaya başladım, 2 gün gecikti adetim, gidip kan verib öğreneyim biran önce testle falan uğraşmayaylm diye gittim sabah 8den, eve dönünce yolda adet olmuşumKızlar şimdi biz devamlı belirti arayıp duruyoruz ya Yerleşme döllenmeden yaklaşık 12 gün sonra falan tamamlanıyormuş. Bu da zaten bat tarihimize tekabül ediyor aşağı yukarı. E bu durumda yerleşme tamamlanmadan hamile sayılmaz insan mantıken. Belki tutunamıcakbu süreçte belirti aramak ne kadar doğru kafam karıştı. Bende geçem ay bir sürü belirti varken bu ay yok ama olmaması normal mi ona bahane bulmaya çalışıyorum ah şu umut etmek yok muuuuu
Evet ikimiz de Azerbaycanlıyız canım, yok ya o kadar da güzel değiller gerçekten, güzelleri de var ama 30/100, burdakıların hepsi kirpik falan taktırır kendine, dudaklarına kaşlarına kalıcı makyaj falan yaptırırlar. Bunların kipriyi kaşı yokSende gez canım yani Rus kadınlar bul kendineçok tatlı tatlısı rusların Gavurlar çok da güzeller be senin eşinde Azeri mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?