Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba mihrican ne demek azeri ismiymiş sanırım:)

bizim ki sürekli protez tırnaklı :) ama pjamalı şuan bile pjamalı aslın da resim atacam görün diye de burada hiç bir şey silinmiyor bana ilk dedi zengin koca bulmak lazım hayat pahalı :) bende bulursan haber ver ben 3. cüyü alcam dedim :) başka hiç bir gayeleri yok genelleme yapamam ama bizim ki öyle o net yani zengin koca avcısı :) Türkiyenin pjamalıları az bir onlar kusurdu zaten

Kızlar sizde sivilce varmı benim boynumda ve kulağımın yanında kocaman birer şişlik oldu

Ben de yaptırıyorum tırnak,ama kalıcı oje, rahat olsun diye evet onlar öyle, kendilerine bakıcak birini arıyorlar

Ben çok üzülüyordum yanlıs mı yapıyorum diye birde 15. Günüm bugun canım diğer siliklerden bir tık daha koyu bu o yüzden bir umut
Bende de 14cü gün koyulaştı daha da, bugün 15, pik mi değil mi bilmiyorum daha saatin geçmesini bekliyorum test için. Sana da yazarım öyle sırayla mı koyulaşıyor diye

Ay kizlar ben cok fena grip oldum galiba hapsurup duruyorum . Ilac icmek de istemiyorum her nekadar hamilelikle ilgilli bir umudum olmasa da cekiniyorum nedense. Ihlamura falan yonelicem artik adet gelene kadar .

11 yaptım canım elimde test bol var kaçta yapayım başka
İlk yemek ye 4 gibi sonra idrar varsa yap varsa tutma sıkışık idrar da iyi değil.2 saat sonra 6 gibi tekrar yap olur mu? Ne zaman gelirse idrarın çok önemli değil bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…