Merhaba mihrican ne demek azeri ismiymiş sanırım:)Evet ikimiz de Azerbaycanlıyız canım, yok ya o kadar da güzel değiller gerçekten, güzelleri de var ama 30/100, burdakıların hepsi kirpik falan taktırır kendine, dudaklarına kaşlarına kalıcı makyaj falan yaptırırlar. Bunların kipriyi kaşı yokAllah vermiş bizimkilere
bizim ki sürekli protez tırnaklı :) ama pjamalı şuan bile pjamalı aslın da resim atacam görün diye de burada hiç bir şey silinmiyor bana ilk dedi zengin koca bulmak lazım hayat pahalı :) bende bulursan haber ver ben 3. cüyü alcam dedim :) başka hiç bir gayeleri yok genelleme yapamam ama bizim ki öyle o net yani zengin koca avcısı :) Türkiyenin pjamalıları az bir onlar kusurdu zatenGerçekten de öyleler, geçen biri evde giydiğimiz kapalı terliğe benzer bir şey giymiş dışarıya, bhnlar ne bulduysa giyiyor ya. Öyle sadece her ay kirpik falan yaptırıyorlar ve sevgiliyken bile kaş tırnak parasınl erkeklerden alıyorlar, yani bunlar kısaca ihtiyaçlarınl karşılayan birini arıyorlar daha rahat yaşasınlar diye
10.günCumartesi pikin kaçıncı günü oluyor
Merhaba mihrican yok bizde mihriban varMerhaba mihrican ne demek azeri ismiymiş sanırım:)
Benimde 9.gun oluyor ama pik gününü de sayarsam 26 Şubat pik 27 catlama10.gün
Bende cumartesi sabah erken gebelik yapacağım10.gün
Bebeşlerimiz olunca inşallahNe zaman büyüyecekleronla mı uğraşayım, annesiyle mi
Ben de yaptırıyorum tırnak,ama kalıcı oje, rahat olsun diyebizim ki sürekli protez tırnaklı :) ama pjamalı şuan bile pjamalı aslın da resim atacam görün diye de burada hiç bir şey silinmiyor bana ilk dedi zengin koca bulmak lazım hayat pahalı :) bende bulursan haber ver ben 3. cüyü alcam dedim :) başka hiç bir gayeleri yok genelleme yapamam ama bizim ki öyle o net yani zengin koca avcısı :) Türkiyenin pjamalıları az bir onlar kusurdu zaten
İnşallahBebeşlerimiz olunca inşallah
Ben çok üzülüyordum yanlıs mı yapıyorum diye birde 15. Günüm bugun canım diğer siliklerden bir tık daha koyu bu o yüzden bir umutBence evet, ama bende bir an olmuştu daha koyu
Aa ok mihriban varmıs hatırladım annem can yapmış mihrican nedemekMerhaba mihrican yok bizde mihriban var
11 yaptım canım elimde test bol var kaçta yapayım başkaYakınlar aniden olur canım yapmaya devam et. Kaçta yaptın bunu peki canım sabah deidn ya?
Bende de 14cü gün koyulaştı daha da, bugün 15, pik mi değil mi bilmiyorum daha saatin geçmesini bekliyorum test için. Sana da yazarım öyle sırayla mı koyulaşıyor diyeBen çok üzülüyordum yanlıs mı yapıyorum diye birde 15. Günüm bugun canım diğer siliklerden bir tık daha koyu bu o yüzden bir umut
Dongum 34 gün canım .. Adetim de 6 gün ortalama ..Adet günün kısa sürerse olma ihtimali yüksek canım. Kaç günde bir oluyorsun?
Teşekkürler canım .Ben bu ay 4. Gün gördüm canım piki 3 te olur bence değerlendir sen mutlaka
Mihrican diye kelime duymadım hiç, ama mihriban herkesle iyi anlaşan, kaynayan karışan insana denir çok mihriban diyeAa ok mihriban varmıs hatırladım annem can yapmış mihrican nedemek
İlk yemek ye 4 gibi sonra idrar varsa yap varsa tutma sıkışık idrar da iyi değil.2 saat sonra 6 gibi tekrar yap olur mu? Ne zaman gelirse idrarın çok önemli değil11 yaptım canım elimde test bol var kaçta yapayım başka
Bu kadar yakın olması düşük pik o zaman canım ya. Sen tab iki değerlendir o sıkıntı değilde. Üşüttün mü acaba böyle akıntın sümük gibi mi?Dongum 34 gün canım .. Adetim de 6 gün ortalama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?