Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
var benim yanımda rus bir tane çirkinlik abidesi :) işe pjama ile geliyor bir değişik Türk kadınları çirkin Türk çocukları sevimsiz dedi bir gün
kayışı koparı verdim sen aynaya mı dargınsın sidikli yallah ülkene diye bu kızı eski işyerimde ki rus arkadaş daha var o ziyarete gelmişti yanıma o bile sevmedi maraba gibi ne biçim rus diye birde ruslar güzel değil o kadar bakımı kalçama da yapsan çok can yakar yani :)

Valla bir şey diyim mi
Bnce tüm erkekler çocuk daha bizimkinde de alınganlığı var Allah ikimize sabır versin

Zaten güzellerine dedim bende güzeli çok güzel yaşlanınca bile artık şimdi hep takma şişme herşey ki dudaklardan tiksiniyorum kadınların birde ucuz yaptırmak gelen yaptırıyor giden bence kadın bakımlıysa hep güzeldir.

Gerçekten de öyleler, geçen biri evde giydiğimiz kapalı terliğe benzer bir şey giymiş dışarıya, bhnlar ne bulduysa giyiyor ya. Öyle sadece her ay kirpik falan yaptırıyorlar ve sevgiliyken bile kaş tırnak parasınl erkeklerden alıyorlar, yani bunlar kısaca ihtiyaçlarınl karşılayan birini arıyorlar daha rahat yaşasınlar diye

Evet çok az var doğal güzel olan, hepsinin bir yeri yapma

Bu sabahki böyle canım pik yakınlıyor mu ki diğerlerine göre daha belirgin

Eklentiler

• IMG_20210303_120722.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 53
Benim kafam iyice karıştı. Sat 29 bat 2 Mart gözüküyor uygulamada . Ama Google de hesaplandığımda bat 26 Şubat çıkıyor . E öyle olsa dün sabah yaptığım testte silikre olsa çıkmaz miydi.

Ben kendimi muayeneye ayarlamış hsg klomane falan düşünürken bu sabah yaptığım kaset testte bir gölge gördüm ama kuruma çizgisi midir acaba? Ovulasyona göre 15. Günüm ama normalde bat 5 mart bilemedim şimdi ben

İstersen at bakalım.

Kizlar adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlanir mi ya? Dün kasıklarımda bir sancı ,baskı batma sonra Peceteye yumurta akı gibi akıntı geldi .Test de yok bende.Degerlendirsem mi??

Kizlar adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlanir mi ya? Dün kasıklarımda bir sancı ,baskı batma sonra Peceteye yumurta akı gibi akıntı geldi .Test de yok bende.Degerlendirsem mi??
Adet günün kısa sürerse olma ihtimali yüksek canım. Kaç günde bir oluyorsun?

Ben bu ay 4. Gün gördüm canım piki 3 te olur bence değerlendir sen mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…