- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
:) :) :) o kadar işin içinde buna da mı bakmayak :)
var benim yanımda rus bir tane çirkinlik abidesi :) işe pjama ile geliyor bir değişik Türk kadınları çirkin Türk çocukları sevimsiz dedi bir günEvet ikimiz de Azerbaycanlıyız canım, yok ya o kadar da güzel değiller gerçekten, güzelleri de var ama 30/100, burdakıların hepsi kirpik falan taktırır kendine, dudaklarına kaşlarına kalıcı makyaj falan yaptırırlar. Bunların kipriyi kaşı yokAllah vermiş bizimkilere
Bnce tüm erkekler çocuk daha bizimkinde de alınganlığı var Allah ikimize sabır versinKavga da etmez ki, sadece susar, neden sustuğunu da söylemez, en son 10 gün sonra çıkar içindeki derdiöyle olunca ben odaya kapanıyorum, öyle de olunca kayınvalidem de bir yandan surat asmaya başlıyor, o da ayrı bir dert valla, bugün o kadar yardım edeyim, yarın bir şey yapmasam keyfim yok diye suratını asar hemen
Zaten güzellerine dedim bende güzeli çok güzel yaşlanınca bileEvet ikimiz de Azerbaycanlıyız canım, yok ya o kadar da güzel değiller gerçekten, güzelleri de var ama 30/100, burdakıların hepsi kirpik falan taktırır kendine, dudaklarına kaşlarına kalıcı makyaj falan yaptırırlar. Bunların kipriyi kaşı yokAllah vermiş bizimkilere
Gerçekten de öyleler, geçen biri evde giydiğimiz kapalı terliğe benzer bir şey giymiş dışarıya, bhnlar ne bulduysa giyiyor ya. Öyle sadece her ay kirpik falan yaptırıyorlar ve sevgiliyken bile kaş tırnak parasınl erkeklerden alıyorlar, yani bunlar kısaca ihtiyaçlarınl karşılayan birini arıyorlar daha rahat yaşasınlar diyevar benim yanımda rus bir tane çirkinlik abidesi :) işe pjama ile geliyor bir değişik Türk kadınları çirkin Türk çocukları sevimsiz dedi bir gün
kayışı koparı verdim sen aynaya mı dargınsın sidikli yallah ülkene diye bu kızı eski işyerimde ki rus arkadaş daha var o ziyarete gelmişti yanıma o bile sevmedi maraba gibi ne biçim rus diye birde ruslar güzel değil o kadar bakımı kalçama da yapsan çok can yakar yani :)
Ne zaman büyüyeceklerValla bir şey diyim mi
Bnce tüm erkekler çocuk daha bizimkinde de alınganlığı var Allah ikimize sabır versin
Evet çok az var doğal güzel olan, hepsinin bir yeri yapmaZaten güzellerine dedim bende güzeli çok güzel yaşlanınca bileartık şimdi hep takma şişme herşey ki dudaklardan tiksiniyorum kadınların birde ucuz yaptırmak gelen yaptırıyor giden bence kadın bakımlıysa hep güzeldir.
Bu sabahki böyle canım pik yakınlıyor mu ki diğerlerine göre daha belirginYumurtlama belirtisi herkes de farklı olblr canım bende genelde hep akıntı olur aşırı bazen kasık ağrısıbel ağrısı da olur.pik olması şarta değil yumurtlamaya çalışırken de olblyr bunlar
Bence evet, ama bende bir an olmuştu daha koyuBu sabahki böyle canım pik yakınlıyor mu ki diğerlerine göre daha belirgin
Yakınlar aniden olur canım yapmaya devam et. Kaçta yaptın bunu peki canım sabah deidn ya?Bu sabahki böyle canım pik yakınlıyor mu ki diğerlerine göre daha belirgin
İstersen at bakalım.Ben kendimi muayeneye ayarlamış hsg klomane falan düşünürken bu sabah yaptığım kaset testte bir gölge gördüm ama kuruma çizgisi midir acaba? Ovulasyona göre 15. Günüm ama normalde bat 5 mart bilemedim şimdi ben
Güzelleri uzak etsin evdenEvet çok az var doğal güzel olan, hepsinin bir yeri yapma
Adet günün kısa sürerse olma ihtimali yüksek canım. Kaç günde bir oluyorsun?Kizlar adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlanir mi ya? Dün kasıklarımda bir sancı ,baskı batma sonra Peceteye yumurta akı gibi akıntı geldi .Test de yok bende.Degerlendirsem mi??
Ben bu ay 4. Gün gördüm canım piki 3 te olur bence değerlendir sen mutlakaKizlar adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlanir mi ya? Dün kasıklarımda bir sancı ,baskı batma sonra Peceteye yumurta akı gibi akıntı geldi .Test de yok bende.Degerlendirsem mi??
AYNEN:) :) :) o kadar işin içinde buna da mı bakmayak :)
Cumartesi pikin kaçıncı günü oluyorhaa hakket ha pardon cumartesı yapıcam ahali cuma değil :)) melo kızıyorrr
Güzel olmayanlar da dikkatleri daha farklı çekmeye çalışıyor, giyimleriyleGüzelleri uzak etsin evdençirkinleri daha uzak çirkinler daha aksi kendini güzel zannediyorlar daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?