Hadi bakalım inşallah şifa olur. Bekle bakalım 21,22,23 üne kadar. Çok okudum bende burada birçok topikte hayıt otu suyu çakşır otu suyu bilmem ne suyu içip gebe kalanlar. (Belki de sans yâda nasipten gebe kalıyorlardır, bilemiyorum) Eğer bu ayda olmazsa aklımın ucunda bende alıp içmek istiyorum önümüzdeki ay. (Neler yapmadık ki) Eşime bu ay katı meyve sıkacagi makinesinde havuç suyu yapıp iciriyorum bakalım ne olacak :) Bende bal tarcin corek otu yapıp yiyorum. Hayırlısı..Ben de geçen ay 21. gün yumurtlamışım. Adet döngüm normalde 30 ama geçen ay 34 olmuş. Ama bu ay hayıt suyu içiyorum ve onu içince gününde geliyor o yüzden 16. gün yumurtlarım diye düşünüyordum ama maalesef bugün 18. gün hâlâ yok. Ovasyonla ilk kez takip ediyorum. Stresten mi oldu bilmiyorumSanırım bugünlerde olacak akıntı var.
Tamamdır cnm, haber vereceğim...birbirimizi kaybetmeyelim haber almak isterim senin son durumundan
Ben de cnm cuma sabah yapıcam, inşallah güzel haberlerle gelirizbende cuma sabahı yapcam inş varsa var yoksa yok napıyım :) sadece akıntım var
benı zorla cumartesıne attılar :)Ben de cnm cuma sabah yapıcam, inşallah güzel haberlerle geliriz
ayy aynı ben suan ınanamıyorum gerçekten bu kadar ısmının anlamı tasıyan bırı :)Mihrican diye kelime duymadım hiç, ama mihriban herkesle iyi anlaşan, kaynayan karışan insana denir çok mihriban diye
haberleşelim :)Bende cumartesi sabah erken gebelik yapacağım
Ben tabloda göremedim cnm seni BAT ne zaman?birbirimizi kaybetmeyelim haber almak isterim senin son durumundan
Cidden öylesin sevimliayy aynı ben suan ınanamıyorum gerçekten bu kadar ısmının anlamı tasıyan bırı :)
ya çok tşk ederim ama gerçekten herkes soyluyor cok guer yuzlu sevecen çok cabuk kaynaşan bırıyım hatta annem kızarrCidden öylesin sevimli
Tamamdır canım sağolasınBende de 14cü gün koyulaştı daha da, bugün 15, pik mi değil mi bilmiyorum daha saatin geçmesini bekliyorum test için. Sana da yazarım öyle sırayla mı koyulaşıyor diye
Tamamdır canım saat 6 da yapayımİlk yemek ye 4 gibi sonra idrar varsa yap varsa tutma sıkışık idrar da iyi değil.2 saat sonra 6 gibi tekrar yap olur mu? Ne zaman gelirse idrarın çok önemli değilbakalım ne olacak
İsmin Mihriban mı?ayy aynı ben suan ınanamıyorum gerçekten bu kadar ısmının anlamı tasıyan bırı :)
Canım döllenmeden sonra 6. gün rahime tutunmaya başlayan embriyo, reglin ilk gününden sayarak 4. haftanın sonuna kadar rahime yerleşmesini tamamlamış oluyor... belirtiler 4.haftaya kadar var yani....Kızlar şimdi biz devamlı belirti arayıp duruyoruz ya Yerleşme döllenmeden yaklaşık 12 gün sonra falan tamamlanıyormuş. Bu da zaten bat tarihimize tekabül ediyor aşağı yukarı. E bu durumda yerleşme tamamlanmadan hamile sayılmaz insan mantıken. Belki tutunamıcakbu süreçte belirti aramak ne kadar doğru kafam karıştı. Bende geçem ay bir sürü belirti varken bu ay yok ama olmaması normal mi ona bahane bulmaya çalışıyorum ah şu umut etmek yok muuuuu
pik olmuş kızKızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak
Hem de ne pik. 2 dakikaya kopkoyu oldupik olmuş kız
pikk buKızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak
Umarım bugün daha rahat olurpikk bu
Yaptım canım, pik olmuşTamamdır canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?