Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inşallah şifa olur. Bekle bakalım 21,22,23 üne kadar. Çok okudum bende burada birçok topikte hayıt otu suyu çakşır otu suyu bilmem ne suyu içip gebe kalanlar. (Belki de sans yâda nasipten gebe kalıyorlardır, bilemiyorum) Eğer bu ayda olmazsa aklımın ucunda bende alıp içmek istiyorum önümüzdeki ay. (Neler yapmadık ki) Eşime bu ay katı meyve sıkacagi makinesinde havuç suyu yapıp iciriyorum bakalım ne olacak :) Bende bal tarcin corek otu yapıp yiyorum. Hayırlısı..

Canım döllenmeden sonra 6. gün rahime tutunmaya başlayan embriyo, reglin ilk gününden sayarak 4. haftanın sonuna kadar rahime yerleşmesini tamamlamış oluyor... belirtiler 4.haftaya kadar var yani....
örnek verecek olursak, 1 martta regl gören biri 14. günü pik görmüşse ve yumurtası çatlamışsa, ve o günü de değelendirmişse, 20 martta embriyosu tutunmaya başlayacak, 28 martta yerleşmesini tamamlayacak demektir.

Kızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak

Eklentiler

• D373E60C-58F3-4AF8-BA08-FDAC6A22B2F9.webp
    18 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…