aynen bıde onlar vardoğrudur ama bir de geç döllenme var.. ona da 3 gün daha ekle... ve bir günde yerleşme tamamlanmasını ekle, 4 gün totalde ekle yani... Kanda çıkar... idrarda birkaç gün daha beklemen de gerekebilir negatifi gördüysen...sonradan çıkıyor.
Çünkü bunlar böyle böyle derken aniden pik olabiliyorTamamdır canım saat 6 da yapayım
Evet gebelik testi. Ama kuruma çizgisi de olabilir diye düşünüyorum gerçi daha önce yaptığım testlerde onu bile görmedim amaBen hayalet çizgi görüyorum eğer hamilelikse
Anneler kızarsa genelde haklıya çok tşk ederim ama gerçekten herkes soyluyor cok guer yuzlu sevecen çok cabuk kaynaşan bırıyım hatta annem kızarr
Hamilesin canım hayırlı olsunYarın sabah daha iyi bir testle tekrarlayacağım
Üzerinden baya geçti canım kuruma çizgisi olma ihtimali var şu anHamilesin canım hayırlı olsun
Bence bir daha deneyin diğeriyle,onda da görülürse kan yaptırın, en doğrusu kanda çıkıyorEvet gebelik testi. Ama kuruma çizgisi de olabilir diye düşünüyorum gerçi daha önce yaptığım testlerde onu bile görmedim ama
Yani sen olumsuz bir duruma da hazırlıklı olduğunu belirtiyorsun.Yap gitsin.Umarim sonuç olumlu olur hepimiz için.merhaba :) izmirliyim ama ankaradayım
çok kararsızım hatta pazarmı yapsam bıle dedım yani:) ama herzman ilk krar demi
Yarın sabahı iple çekiyorum bakalımBence bir daha deneyin diğeriyle,onda da görülürse kan yaptırın, en doğrusu kanda çıkıyor
bende Ankaralıyım :) Nallıhanlılove06 selam arkadasim.Sen niyetini bozma,cuma yap.Benim bat 6 Mart cuma yapacağım.Her yazdığında kendimi buluyorum.Agzimda tat var diye diye bende de oluştu.Benim de bir oğlum var.Ankarada mısın?Ankaralı misin?06 görüyorum isminde o açıdan sormak istedim.Ben Ankaraliyim ve Ankara'da yaşıyorum.Sevgiler...
Her ay aynısı da olmuyor tabi geçen ay benim böyle akıntım olmamıştı ama çokta takılmamaya gayret ediyorum çünkü büyüyor çatlamıyor yani ne zaman doktora gitsem çatlamamış diyor bende ne yapayım olursa şansıma diyorumBenim geçen ay kasık ağrım olmuştu ama bu ay aşırı akıntım varkasık yok.
Miss gibi pik tavan yapmışKızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak
Bugün de yapıcam, yarın daMiss gibi pik tavan yapmışdün gece yaptın bu gece de istersen yap istemezsen yarın akşam yap ne yap diyeceğimi şaşırdım şuan
İnşallah beklediğiniz olurYarın sabahı iple çekiyorum bakalım
Çatlamayan yumurta kalın olurmuş onun için ameliyat bile yapıldığını duymuştum. Çok sert demek ki çatlayamıyorHer ay aynısı da olmuyor tabi geçen ay benim böyle akıntım olmamıştı ama çokta takılmamaya gayret ediyorum çünkü büyüyor çatlamıyor yani ne zaman doktora gitsem çatlamamış diyor bende ne yapayım olursa şansıma diyorum
Bu gece de senin için çok meşaketli geçecekBugün de yapıcam, yarın daişi şansa bırakamam
Amin aynen ya inanmıyacaksunız ama şuan hamıleymış gıbı hareket edıyrumYani sen olumsuz bir duruma da hazırlıklı olduğunu belirtiyorsun.Yap gitsin.Umarim sonuç olumlu olur hepimiz için.
Tecrübe ike sabitledim zaten artıkdaha dikkatlıyım her konudaAnneler kızarsa genelde haklısen yinede herkese olurken anneni dinle çok kötü insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?