Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bıde onlar var

Selamlar hanımlar. Listeye eklenme sonlanmış ancak yine de sizlerle takip etmemde bir sakinca yoktur umarım.
Bu ay ilk denememiz, folidoce kullaniyorum sadece. Öncesinde doktora kontrol icin gittim hersey yolunda dedi ama lh ım 7 küsür fsh 5.8 boyle olunca neden sorun görmedi anlamiyorum. Forumda catlamaya engel oldugunu okudum.
Ovu test ile yumurtlama catlama gördüm. Bat 8 mart. Siz siz olun benim kadar sabirsuz olmayin diyecegim ama hangimizin elindeki. Bat tan 6 gun önce yani dün erken gebelik testi yaptım tertemiz bir tek cizgi gördüm. Hic belirtim de yoktu ta ki bugüne kadar. Suan goguslerim cok derinden sızlıyor. Bata 5 gün kala ilk defa bisiyler hissettim. Umarim bekleyen herkes ben de dahil guzel haberler aliriz. Kendim icin umutsuzum. Battan 6 gun oncee yalilan erken gebelik testinde olsaydi silik de olsa cikardi degil mi?

bende Ankaralıyım :) Nallıhanlı

Benim geçen ay kasık ağrım olmuştu ama bu ay aşırı akıntım var kasık yok.
Her ay aynısı da olmuyor tabi geçen ay benim böyle akıntım olmamıştı ama çokta takılmamaya gayret ediyorum çünkü büyüyor çatlamıyor yani ne zaman doktora gitsem çatlamamış diyor bende ne yapayım olursa şansıma diyorum

Çatlamayan yumurta kalın olurmuş onun için ameliyat bile yapıldığını duymuştum. Çok sert demek ki çatlayamıyor çatlatma iğnesi kullandığın halde mi çatlamıyor canım. Benimde bu ay su gibi mübarek üşümeyle karışık artıyor gibi ya.

cehalate alerjisi olanlara selam olsun.

büyük lokma yiyin ama büyük laf etmeyin emi...

mesajım gitmesi gereken kişiye gitmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…