Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar yakın olması düşük pik o zaman canım ya. Sen tab iki değerlendir o sıkıntı değilde. Üşüttün mü acaba böyle akıntın sümük gibi mi?
Canım yok şeffaf yumurta akı gibi aynı .Ben de şaşırdım nasıl olur diye .Usutmus de olabilirim ..

Canım yok şeffaf yumurta akı gibi aynı .Ben de şaşırdım nasıl olur diye .Usutmus de olabilirim ..
Bana da genelde olur öyle ama yine tekrar yumurtlama zamanı tekrarlar. Sen gününü değerlendirirsin canım bugün aklında kalmamış olur.

İnşallah canım ama bu benim hayıtı ilk kullanışım değil. Daha önce de kullandım ne zaman düzensizlik görsem içiyorum hayıtı. bebek için faydası henüz olmadı ama düzensizliğe iyi geliyor. Yani tavsiye ederim hayıt kadınlar için güzel bir bitki.Geçen ay havuç suyunu içirdim eşime ama fayda etmedi. Bal tarçın çörekotunu da yiyorum ben. Ne duysam yapıyorum bakalım kısmet daha da olmazsa hsg çekileceğim. Artık kafaya takmak istemiyorum çok yoruldum.

Ben de ilk kez ovulasyonla takip ediyorum sizin gibi. Bugün 16. Günüm hala piki göremedim stres yaptıkça hiç göremiyorum

hayıtı iki şişe içtim bende bu ay ballı çrek otu tarçınlı bilki çayına katıp içiyorum klomende içtim bu ay bakalım hayırlısı ama çok gerginim ya hiç bir belirti yok

Z zacebe Ben de ankarada oturuyorum keçiören etlik'te. Kızlar ankara da oturup kadın dogumcu önerebileceğiniz dr. var mi. Tabi birde hastane önerisi olan?

Hepimiz birşey kaçırdık sanırsam o kimse kendini biliyormuş zaten öyle dedi
kızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demedi

kızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demedi
Kazen yonetici diye hatirliyorum kk nin neden oyle biswy oldu anlamadim ama bilen bilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…