Ooowwwbende Ankaralıyım :) Nallıhanlı
Ben bişemi kaçırdımcehalate alerjisi olanlara selam olsun.
büyük lokma yiyin ama büyük laf etmeyin emi...
mesajım gitmesi gereken kişiye gitmiştir...
Umarım gitmiştir canım ama keşke etiketleseydin anlayamadık biz yanlar ben anlamadımcehalate alerjisi olanlara selam olsun.
büyük lokma yiyin ama büyük laf etmeyin emi...
mesajım gitmesi gereken kişiye gitmiştir...
merhaba :) izmirliyim ama ankaradayım
çok kararsızım hatta pazarmı yapsam bıle dedım yani:) ama herzman ilk krar demi
bende bişi kaçırdım sanırım kız kime kızdın bakim sen kim üzdü seniBen bişemi kaçırdım
Süperbende Ankaralıyım :) Nallıhanlı
Ben değil başkasıbende bişi kaçırdım sanırım kız kime kızdın bakim sen kim üzdü seni
etiket koymamışım kıza :) evet aslında ona yazmıştımBen değil başkası
Canım yok şeffaf yumurta akı gibi aynı .Ben de şaşırdım nasıl olur diye .Usutmus de olabilirim ..Bu kadar yakın olması düşük pik o zaman canım ya. Sen tab iki değerlendir o sıkıntı değilde. Üşüttün mü acaba böyle akıntın sümük gibi mi?
Bana da genelde olur öyle ama yine tekrar yumurtlama zamanı tekrarlar. Sen gününü değerlendirirsin canım bugün aklında kalmamış olur.Canım yok şeffaf yumurta akı gibi aynı .Ben de şaşırdım nasıl olur diye .Usutmus de olabilirim ..
Buraya yazarım zaten sürekli girip yazılar okuyorumhaberleşelim :)
Bariz çizgi görünüyor çok bekledikten sonra cikmadiysa var koyulaşır bence ..Sağlıkla ilerler insallahYarın sabah daha iyi bir testle tekrarlayacağım
İnşallah canım ama bu benim hayıtı ilk kullanışım değil. Daha önce de kullandım ne zaman düzensizlik görsem içiyorum hayıtı. bebek için faydası henüz olmadı ama düzensizliğe iyi geliyor. Yani tavsiye ederim hayıt kadınlar için güzel bir bitki.Geçen ay havuç suyunu içirdim eşime ama fayda etmedi. Bal tarçın çörekotunu da yiyorum ben. Ne duysam yapıyorum bakalım kısmet daha da olmazsa hsg çekileceğim. Artık kafaya takmak istemiyorum çok yoruldum.Hadi bakalım inşallah şifa olur. Bekle bakalım 21,22,23 üne kadar. Çok okudum bende burada birçok topikte hayıt otu suyu çakşır otu suyu bilmem ne suyu içip gebe . (Belki de sans yâda nasipten gebe kalıyorlardır, bilemiyorum) Eğer bu ayda olmazsa aklımın ucunda bende alıp içmek istiyorum önümüzdeki ay. (Neler yapmadık ki) Eşime bu ay katı meyve sıkacagi makinesinde havuç suyu yapıp iciriyorum bakalım ne olacak :) Bende bal tarcin corek otu yapıp yiyorum. Hayırlısı..
Ben de ilk kez ovulasyonla takip ediyorum sizin gibi. Bugün 16. Günüm hala piki göremedim stres yaptıkça hiç göremiyorumBen de geçen ay 21. gün yumurtlamışım. Adet döngüm normalde 30 ama geçen ay 34 olmuş. Ama bu ay hayıt suyu içiyorum ve onu içince gününde geliyor o yüzden 16. gün yumurtlarım diye düşünüyordum ama maalesef bugün 18. gün hâlâ yok. Ovasyonla ilk kez takip ediyorum. Stresten mi oldu bilmiyorumSanırım bugünlerde olacak akıntı var.
hayıtı iki şişe içtim bende bu ay ballı çrek otu tarçınlı bilki çayına katıp içiyorum klomende içtim bu ay bakalım hayırlısı ama çok gerginim ya hiç bir belirti yokİnşallah canım ama bu benim hayıtı ilk kullanışım değil. Daha önce de kullandım ne zaman düzensizlik görsem içiyorum hayıtı. bebek için faydası henüz olmadı ama düzensizliğe iyi geliyor. Yani tavsiye ederim hayıt kadınlar için güzel bir bitki.Geçen ay havuç suyunu içirdim eşime ama fayda etmedi. Bal tarçın çörekotunu da yiyorum ben. Ne duysam yapıyorum bakalım kısmet daha da olmazsa hsg çekileceğim. Artık kafaya takmak istemiyorum çok yoruldum.
Testi yarın yapmayı düşünüyorum bugün hasta olmazsam bu şekilde akıntı olması normal mi acabatest yaptın mı canım? kan ver istersen netice için.
Hepimiz birşey kaçırdık sanırsam o kimse kendini biliyormuş zaten öyle dedietiket koymamışım kıza :) evet aslında ona yazmıştım
kızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demediHepimiz birşey kaçırdık sanırsam o kimse kendini biliyormuş zaten öyle dedi
Kazen yonetici diye hatirliyorum kk nin neden oyle biswy oldu anlamadim ama bilen bilir belkikızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demedi
Normal canım hatta iyiye işaretTesti yarın yapmayı düşünüyorum bugün hasta olmazsam bu şekilde akıntı olması normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?