oyy süper işte yumurtlama çalışmalara devam canımm benimm de ayın 1inde böyle oldu. güzel gelişmiş yumurtalarımız demekkiKızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak
yani ozaman örnej verıyorum 24 ünde pikdim yaptım tutmus olsun dıyorum 6 ün geçse 02/03/2021 de tutunmuş oluyo değil miCanım döllenmeden sonra 6. gün rahime tutunmaya başlayan embriyo, reglin ilk gününden sayarak 4. haftanın sonuna kadar rahime yerleşmesini tamamlamış oluyor... belirtiler 4.haftaya kadar var yani....
örnek verecek olursak, 1 martta regl gören biri 14. günü pik görmüşse ve yumurtası çatlamışsa, ve o günü de değelendirmişse, 20 martta embriyosu tutunmaya başlayacak, 28 martta yerleşmesini tamamlayacak demektir.
Başka marka test denesene kuzum...Ben kendimi muayeneye ayarlamış hsg klomane falan düşünürken bu sabah yaptığım kaset testte bir gölge gördüm ama kuruma çizgisi midir acaba? Ovulasyona göre 15. Günüm ama normalde bat 5 mart bilemedim şimdi ben
Çok mutlu oldumoyy süper işte yumurtlama çalışmalara devam canımm benimm de ayın 1inde böyle oldu. güzel gelişmiş yumurtalarımız demekki
Yarın sabah daha iyi bir testle tekrarlayacağımBaşka marka test denesene kuzum...
olur olurrrÇok mutlu oldumilk kezdi, olmaz diye korkuyordum doğrusu
15ci gün bugün, düzensiz adetim, en son 29cu gün olmuştum canımolur olurrrkaçıncı günde pik gördün şimdi canım
bugünü değerlendir cnm... pik..Kızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak
hadi bakalım hayırlısı senle hemen hemen aynı anda test yapıcaz.15ci gün bugün, düzensiz adetim, en son 29cu gün olmuştum canım
Gelsin canım gelsiiinnnhadi bakalım hayırlısı senle hemen hemen aynı anda test yapıcaz.teste devam et ama çatlamayıda gör gelsin bebişlerr.
doğrudur ama bir de geç döllenme var.. ona da 3 gün daha ekle... ve bir günde yerleşme tamamlanmasını ekle, 4 gün totalde ekle yani... Kanda çıkar... idrarda birkaç gün daha beklemen de gerekebilir negatifi gördüysen...sonradan çıkıyor.yani ozaman örnej verıyorum 24 ünde pikdim yaptım tutmus olsun dıyorum 6 ün geçse 02/03/2021 de tutunmuş oluyo değil mi
neden soruyorum tutunut tutunmz kana gecıyor cunkı degerlr öle okumustum :)
var gibiYarın sabah daha iyi bir testle tekrarlayacağım
test yaptın mı canım? kan ver istersen netice için.Adete yakın ve adet günü beyaz akıntı olur mu kızlar bugün adet günüm 5 gündür beyaz akıntı var adet olmadım daha
Ben hayalet çizgi görüyorum eğer hamilelikseYarın sabah daha iyi bir testle tekrarlayacağım
merhaba :) izmirliyim ama ankaradayımlove06 selam arkadasim.Sen niyetini bozma,cuma yap.Benim bat 6 Mart cuma yapacağım.Her yazdığında kendimi buluyorum.Agzimda tat var diye diye bende de oluştu.Benim de bir oğlum var.Ankarada mısın?Ankaralı misin?06 görüyorum isminde o açıdan sormak istedim.Ben Ankaraliyim ve Ankara'da yaşıyorum.Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?