- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
doğrudur ama böyle herkes şaşırıyor yönetici de olsa belirtmesi lazım herkes zan altında oluyor böyleKazen yonetici diye hatirliyorum kk nin neden oyle biswy oldu anlamadim ama bilen bilir belki
gebelikte üşünür mü acaba bana dünden beri bir üşüme geliyor gözüm dondu resmen :)Kızlar, rahmin ortası ağrıyor, kramp mı desem karıncalanma mı bilemedim.. ayağa birden kalkınca hafif sızı oluyor...dinleniyorum geçiyor..ellerim ayaklarım buz gibi, akıntım da var. Bunları yaşayan var mı? Cuma test yapacağım...
Yine haber verdim, yine gelmezse kiyamet kopucakBu gece de senin için çok meşaketli geçecek
Bilmiyorım ki ben neyse canımkızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demedi
çok doğru.. vücudumuzu fazla dinliyoruz.. ne zaman ciddi düşünmeye başladım bebek olayını, adetlerim gecikmeye başladı.Kızlar comfort days erken gebelik testi vardı elimde pazar günü yaptığımda silik ikinci çizgi görmüştüm bu sabah tekrarladım acaba koyulaşma var mı diye hatta rüyamda bile bütün gece test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah kalkar kalkmaz denedim maalesef negatif. Bu erken gebelik testlerine güvenilmemesi gerektiğini bi kez daha anlamış oldum. Bence en güzeli adeti beklemek her zaman için.
Bazen iyice kafayı yemişim gibi hissediyorum ovulasyon testleri çatlatma iğneleri ilaçlar ffolikasitler derken kendi kendimizin psikolojisini bozuyoruz en ufak bişeyi belirti sayıyoruz. Bu kadar kafamıza takmamamız gerek bence. Silikmiş ağrıymış iyice beynimizi sulandırdık. Ben eminim burda hepimiz bu oolayı ne zaman kafamızdan atarsak o zaman hamile kalacağız. Böyle konuştukça ay bu belirtimi ay çatladımı ay çatlamadımı diye düşündükçe kafayı yedik yetmediği gibi bir de stres yapmış oluyoruz. Ben bu ayda eğer olmazsa (ki yok sanırım) o yüzden daha da uğraşmayacağım.
Allah ne zaman ol derse olur zaten.
Yaw niye haber veriyorsun avcı avını böyle mi ayağına çağırırYine haber verdim, yine gelmezse kiyamet kopucak
Varda canım geçen ay tüm belirtileri yaşayan ben psikolojik diye düşünüyorum artık bnde şahsen ama bu ay hiç takmıyorum ayaklarım ısınmıyor ve bugün bel ağrısı çok var bnde dünde çok duygusaldım bilemiyorum hamileliği yormak istemiyrm geçen ay hüsrandı çünküKızlar, rahmin ortası ağrıyor, kramp mı desem karıncalanma mı bilemedim.. ayağa birden kalkınca hafif sızı oluyor...dinleniyorum geçiyor..ellerim ayaklarım buz gibi, akıntım da var. Bunları yaşayan var mı? Cuma test yapacağım...
İnan bilmiyorum cnm ya son 2 3 gündür polar pijama patik giyiyorum hala üşüyorum..dün sabah akşam pekmez içtim anca düzeldim.gebelikte üşünür mü acaba bana dünden beri bir üşüme geliyor gözüm dondu resmen :)
Varda canım geçen ay tüm belirtileri yaşayan ben psikolojik diye düşünüyorum artık bnde şahsen ama bu ay hiç takmıyorum ayaklarım ısınmıyor ve bugün bel ağrısı çok var bnde dünde çok duygusaldım bilemiyorum hamileliği yormak istemiyrm geçen ay hüsrandı çünküKızlar, rahmin ortası ağrıyor, kramp mı desem karıncalanma mı bilemedim.. ayağa birden kalkınca hafif sızı oluyor...dinleniyorum geçiyor..ellerim ayaklarım buz gibi, akıntım da var. Bunları yaşayan var mı? Cuma test yapacağım...
üşünür canım . gözüm yazmışsın ne alaka dedim anladım şimdi.gebelikte üşünür mü acaba bana dünden beri bir üşüme geliyor gözüm dondu resmen :)
Aynen ben de çok stres yapmıştım ama bugün attım sanki kafadan biraz rahatladım. Olur Allah'ın izniyle diyelim stres iyi gelmiyor çünküBen de ilk kez ovulasyonla takip ediyorum sizin gibi. Bugün 16. Günüm hala piki göremedim stres yaptıkça hiç göremiyorum
biri admin i kızdırmış noldu kız burda anaaa
gebelikte üşünür mü acaba bana dünden beri bir üşüme geliyor gözüm dondu resmen :)
İşaret ve Semptomlar | Gebelik Haftası |
Hafif kramplar ve lekelenme tarzı kanamalar | 1. ve 4. hafta arası |
Adet gecikmesi | 4. haftada |
Yorgunluk | 4.-5. haftada |
Bulantı | 4. ve 6. hafta arası |
Memelerde sızlama veya ağrı | 4. ve 6. hafta arası |
Sık idrara çıkma | 4. ve 6. hafta arası |
Genel şişkinlik | 4. ve 6. hafta arası |
Taşıt tutması | 5. ve 6. hafta arası |
Duygusal dalgalanmalar | 6. haftada |
Vücut ısısı değişikliği | 6. haftada |
Mide ekşimesi | 9. haftada |
Kalp atış hızında artma | 8. ve 10. hafta arası |
Meme ve meme ucunda değişiklikler | 11. haftada |
Akne | 11. haftada |
Fark edilebilir kilo alımı | 11. haftada |
Yüzde gebelik ışıldaması | 12. haftada |
Geçen ay çokça belirtim vardı, bu ay umursamayacağım dedim ama kasıklarımdaki sızlama da neler oluyor acaba dedirtti bana.. Belimim ağrısı iğneden sonra hiç geçmedi zamk gibi yapıştı kaldı..Varda canım geçen ay tüm belirtileri yaşayan ben psikolojik diye düşünüyorum artık bnde şahsen ama bu ay hiç takmıyorum ayaklarım ısınmıyor ve bugün bel ağrısı çok var bnde dünde çok duygusaldım bilemiyorum hamileliği yormak istemiyrm geçen ay hüsrandı çünkü
Haber vermesem eve gelince üste çıkabilir haber verseydin diyeYaw niye haber veriyorsun avcı avını böyle mi ayağına çağırır
Doktora gitmeden yaptırabilir miyim ?Herhangi bir hastaneden kadın dogumcudan randevu al. Bugün adetimin 2. veya 3. Günü (artık hangisinde gidersen) hormonlarıma baktırmak istiyorum de. 6-7 aydır deniyoruz sonuç yok de. Ilk deneme dersen daha yeni başlamışsın der 6 ay yada 1 sene sonra gel der. Ben çok karşılaştım çünkü. Prolaktin, E2, fsh, tsh,Lh,Amh hormonlarına baktirabilirsin
kız oraya yazamadım açık açık anla işte ima etim :) göz donar mıüşünür canım . gözüm yazmışsın ne alaka dedim anladım şimdi.başım ağrıyor bugün bende . keyfisizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?