Ben geçen ay çok şeyler yaptım. Daha önce soğan suyu da içmiştim. Aslında eskiden bana soğan suyu çok iyi geliyordu. Hatta kızımda soğan suyu içerken hamile kalmıştım. Ama artık pek etkilemiyor yaş da ilerledi ya ondan heralde. Ben düne kadar çok gergindim ama bugün stres yapmamaya karar verdim olmayacak yoksa kendimi çok yıprattığımı farkettim.hayıtı iki şişe içtim bende bu ay ballı çrek otu tarçınlı bilki çayına katıp içiyorum klomende içtim bu ay bakalım hayırlısı ama çok gerginim ya hiç bir belirti yok
4. haftaya kadar olan belirtileri iğneden yaşıyoruz sanırım, içinde HCG var...
İşaret ve Semptomlar Gebelik Haftası Hafif kramplar ve lekelenme tarzı kanamalar 1. ve 4. hafta arası Adet gecikmesi 4. haftada Yorgunluk 4.-5. haftada Bulantı 4. ve 6. hafta arası Memelerde sızlama veya ağrı 4. ve 6. hafta arası Sık idrara çıkma 4. ve 6. hafta arası Genel şişkinlik 4. ve 6. hafta arası Taşıt tutması 5. ve 6. hafta arası Duygusal dalgalanmalar 6. haftada Vücut ısısı değişikliği 6. haftada Mide ekşimesi 9. haftada Kalp atış hızında artma 8. ve 10. hafta arası Meme ve meme ucunda değişiklikler 11. haftada Akne 11. haftada Fark edilebilir kilo alımı 11. haftada Yüzde gebelik ışıldaması 12. haftada
Bat ne zmn sende cnm inşallah hamişizdirGeçen ay çokça belirtim vardı, bu ay umursamayacağım dedim ama kasıklarımdaki sızlama da neler oluyor acaba dedirtti bana.. Belimim ağrısı iğneden sonra hiç geçmedi zamk gibi yapıştı kaldı..
Tebrik ederim canımAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
Normalde 4ü ama Uygulama da 8i gösteriyor... Uygulama çok yanılttı beni bu zamana kadar. Doktor da dedi 4ü test yap ama ben korkuyorum 5 inde yapıcam.Bat ne zmn sende cnm inşallah hamişizdir
Ayyy tebrik ederim cnm.. sakin sakin lütfen... testi bizimle paylaşır mısın :))) Kan vermeye gitmelisin ama.. bir de 5 gün önce öğrenmişsin bayağı erkenmiş...Ayy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
at bakim resimmmAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
Hımm bnm 10 mart hadi hayırlısı olsun inş kuzumNormalde 4ü ama Uygulama da 8i gösteriyor... Uygulama çok yanılttı beni bu zamana kadar. Doktor da dedi 4ü test yap ama ben korkuyorum 5 inde yapıcam.
İçimi nasıl rahatlattın rabbim gönlüne göre versin arkadaşımÇünkü bunlar böyle böyle derken aniden pik olabiliyor
Oyyy maşallahat bakim resimmm
Hamile ihtimalim var mıdır yaniNormal canım hatta iyiye işaret
Hepimizin gönlüne göre versin ne demek canımİçimi nasıl rahatlattın rabbim gönlüne göre versin arkadaşım
TebrikleeeerAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
Valla canım orasını inan ki bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama doktora başvurmadan yaptırırsan sonuçlarını nasıl anlayacaksın o da var. En azından sonuçlarına göre doktor seni yönlendirir veya ilaç tedavisine de baslatabilirDoktora gitmeden yaptırabilir miyim ?
Ayyy çıldıracağım ilişkinin haberi mi olurHaber vermesem eve gelince üste çıkabilir haber verseydin diyeben işimi sağlama alayım da
atbiki canım ihtimal her zaman var, adetten 2-3 günönce erken testte, adet günü ve sonrası normal testlerde çıkıyor... kan versen adetten birkaç gün önce o da çıkar yani..Hamile ihtimalim var mıdır yani
at bakim resimmm
Tebrikleeeer
canım benim at bakalım bebişine hayırlı olsun resim at çatladık ayolAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?