- 18 Şubat 2021
- 359
- 191
- 33
- 32
Başka zaman olsa haber vermem ki, olacağı varsa olur ama bu başkaAyyy çıldıracağım ilişkinin haberi mi olurbu randevulu birşey değil ki sen daha iyi bilirsin eşini
Tesekkur ederim. Isyerinde olunca foto icin bi daha gittm wc ye wc den cikamiyorum gibi
6. Gun cikmadı bugün gördüm diger mesajimda yazdigim gibi hic belirti yokken bugun hatta sabah namazindan beri gogsun icten uca doğru sızladı. Ergenlikte buyurkenki agriya benzettim. Adet oncesi gibi olan degil. Pik 20 şubattı erken gebelikle 11. Gun ögrenmis oldum. Ama tabi umarim saglikli sihhatli sonuca varirim.
Iliski oldugu hafta haric kasık agrisi, vs belirti göstermedim. Sadece enerjim cok düşüktü. O da belki is guc hayat stresidir.
Bu resimler benim geçen ayki gebelik testlerim seninkinden daha belirgin ama malesef kimyasal lütfen gidip kan testi ver hayal kırıklığı yaşama derim
Bu resimler benim geçen ayki gebelik testlerim seninkinden daha belirgin ama malesef kimyasal lütfen gidip kan testi ver hayal kırıklığı yaşama derim
Tebrik ederim canım bence gebesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
8 mart canımBen tabloda göremedim cnm seni BAT ne zaman?
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım ?Tamamdır cnm, haber vereceğim...
Adete yakın ve adet günü beyaz akıntı olur mu kızlar bugün adet günüm 5 gündür beyaz akıntı var adet olmadım daha
İlaç kullanmıyorsan bekle canım....MERHABALAR ; CATLATMA İĞNESİNİN 14.GÜN İDRAR TESTİ NEGATİF .. KAN YAPTIRMALIMIYIM SİZCE ADETIMEDE 6 GUN VAR BEKLEMELIMIYIM
Evet gebelik testi. Ama kuruma çizgisi de olabilir diye düşünüyorum gerçi daha önce yaptığım testlerde onu bile görmedim ama
Tebrik ederim canım gözünüz aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallahAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
Melo bende bunlar ne hamile misin dicektim.... doğru söylüyorsun aslında testte cıksa bile kimyasal olabilir, testte cıkmasa da hamile olanlar da var.... en sağlıksından kan vermek...Bu resimler benim geçen ayki gebelik testlerim seninkinden daha belirgin ama malesef kimyasal lütfen gidip kan testi ver hayal kırıklığı yaşama derim
8 mart canım
Cuma sabah yapıcam canım....ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım ?
Gözün Aydın Allah sağlıcakla ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsinAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
Zahide küçük koru hastanesindeydi aklimdaydi hatta instegramdan takip ediyorum ama şimdi kendi özel muayenesi açmış sanırım. Benim özel saglik sigortam var ama özel muayeneyi karşılamıyor galiba bilemiyorum. İlginden dolayı teşekkür ederim cnmZAHİDE KÜÇÜK
Yarın sabah ilk idrarla yap tekrar canım silik görünüyorbebiş var gibi. ama 10 Dk beklemesi aklımı karıştırdı . İnşallah vardır yarın tekrar resim atarsın .ilk idrarla yapmadığın İçin geç ve silikte çıkmış olabilirArkadaşlar neredeyse 1-2 haftadır burayı takip ediyorum. Şubat topiğine adımı yazdırıp gebelik oluşmayınca, buraya adımı yazdırmak istemedim. Sessiz sedasız sizlerin yazdıklarını okudum. Kayıtlı değilim ama yanıtlarsanız eğer bende sizlere bir fotoğraf gönderip cevap vermenizi istiyorum.. bugün bat. Yapmak istemiyordum ama dayanamayıp yaptım öğlen saat 3.15 civarı. 10 dakika sonra da bi çizgi belirdi hayalet gibi. Diğer yaptıklarımda hiç yoktu böyle bişe. Tabi hemen sevinmek istemiyorum. Sizce bebiş var mı?
Arkadaşlar neredeyse 1-2 haftadır burayı takip ediyorum. Şubat topiğine adımı yazdırıp gebelik oluşmayınca, buraya adımı yazdırmak istemedim. Sessiz sedasız sizlerin yazdıklarını okudum. Kayıtlı değilim ama yanıtlarsanız eğer bende sizlere bir fotoğraf gönderip cevap vermenizi istiyorum.. bugün bat. Yapmak istemiyordum ama dayanamayıp yaptım öğlen saat 3.15 civarı. 10 dakika sonra da bi çizgi belirdi hayalet gibi. Diğer yaptıklarımda hiç yoktu böyle bişe. Tabi hemen sevinmek istemiyorum. Sizce bebiş var mı?
Benim kısmet olursa ikinci çocuğum olacak.İlkinde Ankara'da devlet özel nerdeyse gitmedigim doktor kalmamıştı.Evet Zahide Küçük iyidir.Ben Memorial Hastanesi'nde Nesrin Fener derim hiç pişman olmazsın arkadaşım.(Oğlumu normal doğumla dünyaya getirdi)Etlik Lokman Hekim Elif Terzi,Keçiören Medikal Park Bülent Yirci,19 Mayıs Naciye Sandıkçı,Sincan Koru Hüseyin Pehlivan ve daha sayamadığım niceleri.Devlet dersen evine yakın olur sanirim Gata İlhami Gül...Daha fazla bildiğim doktor var ama senin önceliklerini bilemedigim için bu kadar ozetleyebildim.Zahide küçük koru hastanesindeydi aklimdaydi hatta instegramdan takip ediyorum ama şimdi kendi özel muayenesi açmış sanırım. Benim özel saglik sigortam var ama özel muayeneyi karşılamıyor galiba bilemiyorum. İlginden dolayı teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?