Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABALAR ; CATLATMA İĞNESİNİN 14.GÜN İDRAR TESTİ NEGATİF .. KAN YAPTIRMALIMIYIM SİZCE ADETIMEDE 6 GUN VAR BEKLEMELIMIYIM

Bende gördüm kan ver istersen canım İçin rahat eder ama var gibi. İnşallah güzel haber verirsin kan testinden sonra
Evet gebelik testi. Ama kuruma çizgisi de olabilir diye düşünüyorum gerçi daha önce yaptığım testlerde onu bile görmedim ama

Tebrik ederim canım gözünüz aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah

Bu resimler benim geçen ayki gebelik testlerim seninkinden daha belirgin ama malesef kimyasal lütfen gidip kan testi ver hayal kırıklığı yaşama derim
Melo bende bunlar ne hamile misin dicektim.... doğru söylüyorsun aslında testte cıksa bile kimyasal olabilir, testte cıkmasa da hamile olanlar da var.... en sağlıksından kan vermek...
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım ?
Cuma sabah yapıcam canım....

Gözün Aydın Allah sağlıcakla ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin

ZAHİDE KÜÇÜK
Zahide küçük koru hastanesindeydi aklimdaydi hatta instegramdan takip ediyorum ama şimdi kendi özel muayenesi açmış sanırım. Benim özel saglik sigortam var ama özel muayeneyi karşılamıyor galiba bilemiyorum. İlginden dolayı teşekkür ederim cnm

Arkadaşlar neredeyse 1-2 haftadır burayı takip ediyorum. Şubat topiğine adımı yazdırıp gebelik oluşmayınca, buraya adımı yazdırmak istemedim. Sessiz sedasız sizlerin yazdıklarını okudum. Kayıtlı değilim ama yanıtlarsanız eğer bende sizlere bir fotoğraf gönderip cevap vermenizi istiyorum.. bugün bat. Yapmak istemiyordum ama dayanamayıp yaptım öğlen saat 3.15 civarı. 10 dakika sonra da bi çizgi belirdi hayalet gibi. Diğer yaptıklarımda hiç yoktu böyle bişe. Tabi hemen sevinmek istemiyorum. Sizce bebiş var mı?

Eklentiler

• C53F8A31-6B9F-46F1-9840-628D6D0D4165.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
  • C62EC07E-250A-4D18-ACBC-C085A29A74C1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 95
Yarın sabah ilk idrarla yap tekrar canım silik görünüyorbebiş var gibi. ama 10 Dk beklemesi aklımı karıştırdı . İnşallah vardır yarın tekrar resim atarsın .ilk idrarla yapmadığın İçin geç ve silikte çıkmış olabilir

Canım sabah bir daha tekrarla testi ilk idrarla inşallah hayırlısından hamilesindir

Benim kısmet olursa ikinci çocuğum olacak.İlkinde Ankara'da devlet özel nerdeyse gitmedigim doktor kalmamıştı.Evet Zahide Küçük iyidir.Ben Memorial Hastanesi'nde Nesrin Fener derim hiç pişman olmazsın arkadaşım.(Oğlumu normal doğumla dünyaya getirdi)Etlik Lokman Hekim Elif Terzi,Keçiören Medikal Park Bülent Yirci,19 Mayıs Naciye Sandıkçı,Sincan Koru Hüseyin Pehlivan ve daha sayamadığım niceleri.Devlet dersen evine yakın olur sanirim Gata İlhami Gül...Daha fazla bildiğim doktor var ama senin önceliklerini bilemedigim için bu kadar ozetleyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…