Tebrik ederim .Sağlıkla ilerlesin inşallah .Tesekkur ederim. Isyerinde olunca foto icin bi daha gittm wc ye wc den cikamiyorum gibi
6. Gun cikmadı bugün gördüm diger mesajimda yazdigim gibi hic belirti yokken bugun hatta sabah namazindan beri gogsun icten uca doğru sızladı. Ergenlikte buyurkenki agriya benzettim. Adet oncesi gibi olan degil. Pik 20 şubattı erken gebelikle 11. Gun ögrenmis oldum. Ama tabi umarim saglikli sihhatli sonuca varirim.
Iliski oldugu hafta haric kasık agrisi, vs belirti göstermedim. Sadece enerjim cok düşüktü. O da belki is guc hayat stresidir.
Çok çok teşekkür ederim canım gayette iyi özetlemişsin. Arastirip bakım bi aklıma hangisi yatarsa onunla yola devam ederim sagolasin :)Benim kısmet olursa ikinci çocuğum olacak.İlkinde Ankara'da devlet özel nerdeyse gitmedigim doktor kalmamıştı.Evet Zahide Küçük iyidir.Ben Memorial Hastanesi'nde Nesrin Fener derim hiç pişman olmazsın arkadaşım.(Oğlumu normal doğumla dünyaya getirdi)Etlik Lokman Hekim Elif Terzi,Keçiören Medikal Park Bülent Yirci,19 Mayıs Naciye Sandıkçı,Sincan Koru Hüseyin Pehlivan ve daha sayamadığım niceleri.Devlet dersen evine yakın olur sanirim Gata İlhami Gül...Daha fazla bildiğim doktor var ama senin önceliklerini bilemedigim için bu kadar ozetleyebildim.
Bence gebelik var hayırlı olsun adette gelmemiş belirtin varmı canım anlatırmısınArkadaşlar neredeyse 1-2 haftadır burayı takip ediyorum. Şubat topiğine adımı yazdırıp gebelik oluşmayınca, buraya adımı yazdırmak istemedim. Sessiz sedasız sizlerin yazdıklarını okudum. Kayıtlı değilim ama yanıtlarsanız eğer bende sizlere bir fotoğraf gönderip cevap vermenizi istiyorum.. bugün bat. Yapmak istemiyordum ama dayanamayıp yaptım öğlen saat 3.15 civarı. 10 dakika sonra da bi çizgi belirdi hayalet gibi. Diğer yaptıklarımda hiç yoktu böyle bişe. Tabi hemen sevinmek istemiyorum. Sizce bebiş var mı?
10 dk sonraysa olmaya bilir ben geçen ay ağzımın payını aldım kaldı ki benim testlerim bariz pozitifArkadaşlar neredeyse 1-2 haftadır burayı takip ediyorum. Şubat topiğine adımı yazdırıp gebelik oluşmayınca, buraya adımı yazdırmak istemedim. Sessiz sedasız sizlerin yazdıklarını okudum. Kayıtlı değilim ama yanıtlarsanız eğer bende sizlere bir fotoğraf gönderip cevap vermenizi istiyorum.. bugün bat. Yapmak istemiyordum ama dayanamayıp yaptım öğlen saat 3.15 civarı. 10 dakika sonra da bi çizgi belirdi hayalet gibi. Diğer yaptıklarımda hiç yoktu böyle bişe. Tabi hemen sevinmek istemiyorum. Sizce bebiş var mı?
Merhaba canım evet var gibi bnde görüyorum inşallah gebesindir kan ver bnceArkadaşlar neredeyse 1-2 haftadır burayı takip ediyorum. Şubat topiğine adımı yazdırıp gebelik oluşmayınca, buraya adımı yazdırmak istemedim. Sessiz sedasız sizlerin yazdıklarını okudum. Kayıtlı değilim ama yanıtlarsanız eğer bende sizlere bir fotoğraf gönderip cevap vermenizi istiyorum.. bugün bat. Yapmak istemiyordum ama dayanamayıp yaptım öğlen saat 3.15 civarı. 10 dakika sonra da bi çizgi belirdi hayalet gibi. Diğer yaptıklarımda hiç yoktu böyle bişe. Tabi hemen sevinmek istemiyorum. Sizce bebiş var mı?
yok gebe değilim inşallah olacam bu ay benim geçen ayki testlerim böyle pozitif çıktı oynaya oynaya hastaneye gittim ağlaya ağlaya geri geldim ya onlar işte :)
Canım senün testlerin haikaten bariz pozitifim diyor, bende görünce şaşırdım. Senin testlerden anlaşılıyor ki ne kadar koyuda çıksa emin olmamak gerekiyor10 dk sonraysa olmaya bilir ben geçen ay ağzımın payını aldım kaldı ki benim testlerim bariz pozitif
BENDE GEBESİN SANDIMyok gebe değilim inşallah olacam bu ay benim geçen ayki testlerim böyle pozitif çıktı oynaya oynaya hastaneye gittim ağlaya ağlaya geri geldim ya onlar işte :)
kocam dediki tesleri pozitif hamile olmayan tek kadın sensin adetimde 18 gün geçti düşün adet gecikmiş testler pozitif gebelik yok artık baban hamile deseler ona inanırım da kendime biraz zor :)Canım senün testlerin haikaten bariz pozitifim diyor, bende görünce şaşırdım. Senin testlerden anlaşılıyor ki ne kadar koyuda çıksa emin olmamak gerekiyor
geçen ay bende öyle sanmıştımBENDE GEBESİN SANDIM
E peki beta hcg kaç çıktı?kocam dediki tesleri pozitif hamile olmayan tek kadın sensin adetimde 18 gün geçti düşün adet gecikmiş testler pozitif gebelik yok artık baban hamile deseler ona inanırım da kendime biraz zor :)
0,100E peki beta hcg kaç çıktı?
Aaaalllah allah, bu ay inşallah güzel haberler alırsın canım.
ah be güzelim inşallah seninki pozitiftir ben bir değişiğim zaten :) sayısal oynamaya gittim hamile olduğumu öğrendim doğurdum şimdi test pozitif çıkan testimde gebelik yok diliyorum seninki doğru olsun çok sıkıntılı bir durum ağla ağla canım çıktı benim geçen ay rabbim her gebelik testinde cümlemize pozitifi göstersin kucağımıza da almak nasip etsin inşallahHepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah beklediğimiz bebekler hayırlısıyla gelir. Yarın sabah kan vereyim en iyisi. Belirti var aslında değerlendirdiğim günlerden sonra başlayan meme ucu acısı, ara ara olan kasık ağrısı, hafif baş dönmesi, sabahları çok hafif olan mide bulantıları ve mide yanması ki ben midemin yandığını hiç bilmem(nasipse 2. Gebelik olacak ilkinde yaşamadım yanma) daha sonra diz bacak ağrısı yaşadım sanki romatizma var gibi 2 gün. Ama yine de pek umutlanmak istemiyorum. Çünkü denediğim her ay kendimi dinledim ve bu belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. O’ndan başka isteyecek kimsemiz yok en hayırlı zamanda herkese nasip etsin
inşallah senkide öyle osunBu Arada benim arkadaşım geçen ay hamile olduğunu öğrendi oda benim testim gibi sonradan görmüş kırmızı çizgiyi. Sonra kan verip öğrenmiş gebeliğini
aminnnn inşallahhh inşallahh rabbim inşallah bu ay nasip etsinAaaalllah allah, bu ay inşallah güzel haberler alırsın canım.
rica ederim evet karşılamıyor ama harıka bır kadın ben gebe kalırsma inşallah kendısınde dogum yapıcam normal ıstıyorum ılkı sezeryan cunkı :)Zahide küçük koru hastanesindeydi aklimdaydi hatta instegramdan takip ediyorum ama şimdi kendi özel muayenesi açmış sanırım. Benim özel saglik sigortam var ama özel muayeneyi karşılamıyor galiba bilemiyorum. İlginden dolayı teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?