Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim .Sağlıkla ilerlesin inşallah .

Çok çok teşekkür ederim canım gayette iyi özetlemişsin. Arastirip bakım bi aklıma hangisi yatarsa onunla yola devam ederim sagolasin :)

Bence gebelik var hayırlı olsun adette gelmemiş belirtin varmı canım anlatırmısın

10 dk sonraysa olmaya bilir ben geçen ay ağzımın payını aldım kaldı ki benim testlerim bariz pozitif

Merhaba canım evet var gibi bnde görüyorum inşallah gebesindir kan ver bnce

10 dk sonraysa olmaya bilir ben geçen ay ağzımın payını aldım kaldı ki benim testlerim bariz pozitif
Canım senün testlerin haikaten bariz pozitifim diyor, bende görünce şaşırdım. Senin testlerden anlaşılıyor ki ne kadar koyuda çıksa emin olmamak gerekiyor

Hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah beklediğimiz bebekler hayırlısıyla gelir. Yarın sabah kan vereyim en iyisi. Belirti var aslında değerlendirdiğim günlerden sonra başlayan meme ucu acısı, ara ara olan kasık ağrısı, hafif baş dönmesi, sabahları çok hafif olan mide bulantıları ve mide yanması ki ben midemin yandığını hiç bilmem(nasipse 2. Gebelik olacak ilkinde yaşamadım yanma) daha sonra diz bacak ağrısı yaşadım sanki romatizma var gibi 2 gün. Ama yine de pek umutlanmak istemiyorum. Çünkü denediğim her ay kendimi dinledim ve bu belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. O’ndan başka isteyecek kimsemiz yok en hayırlı zamanda herkese nasip etsin

Bu Arada benim arkadaşım geçen ay hamile olduğunu öğrendi oda benim testim gibi sonradan görmüş kırmızı çizgiyi. Sonra kan verip öğrenmiş gebeliğini

ah be güzelim inşallah seninki pozitiftir ben bir değişiğim zaten :) sayısal oynamaya gittim hamile olduğumu öğrendim doğurdum şimdi test pozitif çıkan testimde gebelik yok diliyorum seninki doğru olsun çok sıkıntılı bir durum ağla ağla canım çıktı benim geçen ay rabbim her gebelik testinde cümlemize pozitifi göstersin kucağımıza da almak nasip etsin inşallah

rica ederim evet karşılamıyor ama harıka bır kadın ben gebe kalırsma inşallah kendısınde dogum yapıcam normal ıstıyorum ılkı sezeryan cunkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…