Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin.. Rabbim gönlümüzden geçenleri biliyor hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin. Belki de test yanıltabilir o yüzden umut etmiyorum yarın kan verip göreceğim..

Herkese merhaba bu ay buralar güzel haberlerle dolar taşar inşallah beni de ekleyebilir misin lütfen Lavi12 BAT 27 Mart
35 yaşındayım. 1 oğlum var 8 yaşında. Daha önce 2 ay Femara kullandım. İkinci ay hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşük yaptım. 3 ay ara verdik ilaca, zaten etkisi devam ediyormuş ama olmadı bu süreçte. Bu ay femarayı 3.kez kullanacağım, yeniden başlattı doktor. 8 aydır deniyoruz. Folbiol ve devit kullanıyorum ayrıca

İlaç kullanmıyorsan bekle canım....
progestan kullandırıyor bana 10 gun kullan dedı gunde 1 tane 5 tane kullandım 5 tane kaldı ama net bır negatıf gorunce psklojım yerle bır adetıb gecınce test yap dedı bana doktor dayanamadım ama burda 14.gun yapın dıyor yaptım negatıff cıktı adetımı bekleyıp kan mı vermelıyım gecıkme olursa ... olur mu bole bıse sızce doner mi

rica ederim evet karşılamıyor ama harıka bır kadın ben gebe kalırsma inşallah kendısınde dogum yapıcam normal ıstıyorum ılkı sezeryan cunkı :)
Dimi karşılamıyor, keşke karşılasaydı. Nasip kısmet artık riskli gebelik yaşadığım için özenle seçmek tercih etmek istiyorum. Inş. Bu ay müjdene kavuşursun da o tatlı doktorun yolunu tutarsın

ayy ALLAH razı olsun tuylerım dıken dıken oldu mesajı okurken rabbım sızede en ıyısını en gzuelını nasşp etsın ınşallah

bende 34 yasındayım 8 ysından oplum var 3 aydır denıyruz neden olmuyokı acaba:)

Amin.. Rabbim gönlümüzden geçenleri biliyor hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin. Belki de test yanıltabilir o yüzden umut etmiyorum yarın kan verip göreceğim..
ver öğren bana da haber ver etiketle beni sonucunu alınca :)
bu ay benimde 3 gün pik sonra çatladı senin de öyle olmuş devam et sevişmeye

ayy ALLAH razı olsun tuylerım dıken dıken oldu mesajı okurken rabbım sızede en ıyısını en gzuelını nasşp etsın ınşallah
Amin canım benim teşekkür ederim eksik olmayasın inşallah isteyen dileyen herkesin Rabbim gönlüne göre versin, muradına tez vakitte nail olsun

Kızlar benim aklıma birşey takıldı.

1-ovu testi yaparken 2 saat önce sıvıyı kesiyoruz ya . bende daha fazla oluyor. 3-4 saat oluyor. bundan birşey olur mu

2-üşütünce yumurta akı gibi olan akıntı mı geliyor ilk defa duydum da . bende geliyor şuanda . yumurtlama zannediyordum ama değil sanırım. dün ovu testi yaptım pik falan yoktu . adetimi 1 sayarsak bugün 6.günüm.

Ben 3-4 saat kdr olursa tutmuyorum o kadar ilk bi yaparım.sonra bekler onla yaparım.idrarda sıvı tutmam çok sıvı aldıysam.ikinci soruya gelince benim üşütünce akıntım olur o aralar yumurtlamayla alakalı olmuyor.mesela şimdi daha da arttı akıntım yumurtlama akıntısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…