Amin.. Rabbim gönlümüzden geçenleri biliyor hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin. Belki de test yanıltabilir o yüzden umut etmiyorum yarın kan verip göreceğim..ah be güzelim inşallah seninki pozitiftir ben bir değişiğim zaten :) sayısal oynamaya gittim hamile olduğumu öğrendim doğurdum şimdi test pozitif çıkan testimde gebelik yok diliyorum seninki doğru olsun çok sıkıntılı bir durum ağla ağla canım çıktı benim geçen ay rabbim her gebelik testinde cümlemize pozitifi göstersin kucağımıza da almak nasip etsin inşallah
Daha çatlamadi değil mi arkadaşlar?
progestan kullandırıyor bana 10 gun kullan dedı gunde 1 tane 5 tane kullandım 5 tane kaldı ama net bır negatıf gorunce psklojım yerle bır adetıb gecınce test yap dedı bana doktor dayanamadım ama burda 14.gun yapın dıyor yaptım negatıff cıktı adetımı bekleyıp kan mı vermelıyım gecıkme olursa ... olur mu bole bıse sızce doner miİlaç kullanmıyorsan bekle canım....
Dimi karşılamıyor, keşke karşılasaydı. Nasip kısmet artık riskli gebelik yaşadığım için özenle seçmek tercih etmek istiyorum. Inş. Bu ay müjdene kavuşursun da o tatlı doktorun yolunu tutarsınrica ederim evet karşılamıyor ama harıka bır kadın ben gebe kalırsma inşallah kendısınde dogum yapıcam normal ıstıyorum ılkı sezeryan cunkı :)
ayy ALLAH razı olsun tuylerım dıken dıken oldu mesajı okurken rabbım sızede en ıyısını en gzuelını nasşp etsın ınşallahDimi karşılamıyor, keşke karşılasaydı. Nasip kısmet artık riskli gebelik yaşadığım için özenle seçmek tercih etmek istiyorum. Inş. Bu ay müjdene kavuşursun da o tatlı doktorun yolunu tutarsın
bende 34 yasındayım 8 ysından oplum var 3 aydır denıyruz neden olmuyokı acaba:)Herkese merhababu ay buralar güzel haberlerle dolar taşar inşallah beni de ekleyebilir misin lütfen Lavi12 BAT 27 Mart
35 yaşındayım. 1 oğlum var 8 yaşında. Daha önce 2 ay Femara kullandım. İkinci ay hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşük yaptım. 3 ay ara verdik ilaca, zaten etkisi devam ediyormuş ama olmadı bu süreçte. Bu ay femarayı 3.kez kullanacağım, yeniden başlattı doktor. 8 aydır deniyoruz. Folbiol ve devit kullanıyorum ayrıca
ver öğren bana da haber ver etiketle beni sonucunu alınca :)Amin.. Rabbim gönlümüzden geçenleri biliyor hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin. Belki de test yanıltabilir o yüzden umut etmiyorum yarın kan verip göreceğim..
Amin canım benim teşekkür ederim eksik olmayasın inşallah isteyen dileyen herkesin Rabbim gönlüne göre versin, muradına tez vakitte nail olsunayy ALLAH razı olsun tuylerım dıken dıken oldu mesajı okurken rabbım sızede en ıyısını en gzuelını nasşp etsın ınşallah
İlki normal olunca ikincide sezeryan oluyor murica ederim evet karşılamıyor ama harıka bır kadın ben gebe kalırsma inşallah kendısınde dogum yapıcam normal ıstıyorum ılkı sezeryan cunkı :)
oolmus olmuss :)Olmuş değil mi ?genelde 14.gün yumurtluyorum. Sizce ?Eki Görüntüle 2794472
ustunden cok zaman gectı eğer kı sartlarda uyarsa bır mahsur yok sırf bu yuzden platese gıdıcem o duyguyu tatmak ıstyorumİlki normal olunca ikincide sezeryan oluyor mu
Ben 3-4 saat kdr olursa tutmuyorum o kadar ilk bi yaparım.sonra bekler onla yaparım.idrarda sıvı tutmam çok sıvı aldıysam.ikinci soruya gelince benim üşütünce akıntım olur o aralar yumurtlamayla alakalı olmuyor.mesela şimdi daha da arttı akıntım yumurtlama akıntısı.Kızlar benim aklıma birşey takıldı.
1-ovu testi yaparken 2 saat önce sıvıyı kesiyoruz ya . bende daha fazla oluyor. 3-4 saat oluyor. bundan birşey olur mu
2-üşütünce yumurta akı gibi olan akıntı mı geliyor ilk defa duydum da . bende geliyor şuanda . yumurtlama zannediyordum ama değil sanırım. dün ovu testi yaptım pik falan yoktu . adetimi 1 sayarsak bugün 6.günüm.
14 gün yumurtlamışsın bu gece deneOlmuş değil mi ?genelde 14.gün yumurtluyorum. Sizce ?Eki Görüntüle 2794472
İnsan bilse bile emin olamıyor ya :)) acaba mı diyor teşekkür ediyorum sana :))oolmus olmuss :)
rica ederim evet bilsen de başkasının evet demesı senı daha emın yapıyor ben mıletın kafasını az sısırmedım :)İnsan bilse bile emin olamıyor ya :)) acaba mı diyor teşekkür ediyorum sana :))
Denemem mi adamı getirdik işten kaçırdım14 gün yumurtlamışsın bu gece dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?